Radzio101 napisał(a):Zaznaczam, że na sparingu nie byłem.. ale znajomy mówił że Juszkiewicz grał, wiec to chyba on
Najwyraźniej źle podany skład..
Skład źle podany, Juszkiewicz wszedł w 55 minucie ale nie pamiętam za kogo, chyba za Barčíka.
Radzio101 napisał(a):Zaznaczam, że na sparingu nie byłem.. ale znajomy mówił że Juszkiewicz grał, wiec to chyba on
Najwyraźniej źle podany skład..
Źródło/tytuł: Piast Gliwice: Jakub Szmatuła (46' Rafał Kwapisz) - Maciej Michniewicz, Paweł Gamla (46' Łukasz Krzycki), Kamil Glik, Sławomir Szary (46' Łukasz Winiarczyk) - Jarosław Kaszowski (46' Damian Seweryn), Mariusz Muszalik (46' Artur Lenartowski), Kamil Wilczek (60' Mateusz Bodzioch), Jakub Smektała (60' Damian Mucha), Lumír Sedláček (46' Daniel Iwan) - Sebastian Olszar (46' Roman Maciejak).
Polonia Bytom: Zbigniew Małkowski (46' Ilie Pavel Cebanu) - Adrian Basta, Adrian Klepczyński, Lukáš Killar (46' Krzysztof Strugarek), David Kotrys - Miroslav Barčík (60' Tanguy Barro), Szymon Sawala, Rafał Grzyb, Marek Bažík (60' Marcin Juszkiewicz), Marcin Radzewicz (46' Piotr Tomasik) - Grzegorz Podstawek (46' Michał Zieliński).
cloner napisał(a):biela93 napisał(a):Szkoda mi nie udanego transferu Szarego. Jeden z lepszych zawodników Piasta jak nie najlepszy. Jak sie nie mylę to lewy obrońca a nam jest taki potrzebny
Byłeś na sparingu![]()
To pochwal się swoimi spostrzeżeniami.
SkOrY napisał(a):Z relacji na http://www.olimpijska2.pl można wywnioskować, że czarnoskóry zawodnik się zaprezentował poprawniezobczymy co dalej pokaże może bedzie warto go zakontraktować
może wraz z jego dobrą grą z czasem jego niecodzienny kolor skóry przestanie nam przeszkadzać.
Gummispb napisał(a):(...)Pozdroo jutro na meczyQ
ban
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników