Weź tatę na mecz czyli Polonia w szkole

Re: Weź tatę na mecz czyli Polonia w szkole

Postprzez MissPolonia » Wt mar 24, 2009 7:18 pm

jakaś relacja z dzisiejszego spotkania w szkole ...? Bo syn mi cos mówił, że był ten koleś "od wielkiej tuby", ale mi się cos nie zgadza :lol2:
... gdzie jest świnka r/r ... ?
MissPolonia

gadugadu: 0

Postprzez Szary » Wt mar 24, 2009 7:21 pm

C. i dpbh sÄ… do siebie podobni ;)
...If you are going through hell, keep going...
Szary
członek SKK PB

Postprzez dpbh » Wt mar 24, 2009 8:56 pm

MissPolonia napisał(a):jakaś relacja z dzisiejszego spotkania w szkole ...? Bo syn mi cos mówił, że był ten koleś "od wielkiej tuby", ale mi się cos nie zgadza :lol2:

wieczorem na spokojnie napisze relacje
dpbh

Postprzez cloner » Wt mar 24, 2009 9:12 pm

Na oficjalnej jest krótki news :)
"Jesteśmy elitą, nie tłumem, w sercach nosimy dumę"

SU!
cloner

Postprzez dpbh » Åšr mar 25, 2009 12:22 am

W dniu dzisiejszym odwiedziliśmy szkole podstawowa nr 54 na Miechowicach.Skład tworzyli Michał Peskovic,Michał Zieliński i Wojtek Mróz.Z kadry trenerskiej był pan Szpernalowski.Spotkanie rozpoczęło się o godzinie 12.45 i trwało prawie 1.5 godziny.W tym czasie dzieciaki zadawały ciekawe pytania,pózniej strzelano naszemu bramkarzowi rzuty karne,następnie sprawdzaliśmy celność strzału młodych kibiców Polonii,podbijano piłkę a na koniec zagrano kilka meczy w tym pokazowy Piłkarze na dzieciaki(zwycięstwo dzieci 2-0 :lol: )
Na spotkaniu rozdano 40 zaproszeń na mecz dla dziecka i rodzica do sektora rodzinnego,Kalendarze kibicowskie,Kubki,Wlepki,Koszulki,Karty,Oraz gry na komputer......Pewnie zdjęcia pojawia się jutro na oficjalnej wiec zapraszam do galerii.
Kolejna szkoła jaka odwiedzimy za 2 tygodnie to podstawówka&Gimnazjum na Rojcy lub Szombierkach.Na początku przyszłego tygodnia podam dokładnie
dpbh

Postprzez epifan » Åšr mar 25, 2009 5:25 am

Gummispb napisał(a):(...)Pozdroo jutro na meczyQ
ban

:D
epifan

Postprzez MissPolonia » Åšr mar 25, 2009 10:27 am

no fajnie!! po młodym widziałem wczoraj, że taka impreza robi wrażenie, kuzwa gęba mu sie nie zamykała cały wieczór :lol2:, jedynie z czym mnie wkurzył to zebrane autografy na jakieś kartce wyrwanej z zeszytu :twisted: , która za kilka dni będzie do wyrzucenia, a to jest niezła pamiątka, więc może taka sugestia dla organizatorów, żeby na przyszłośc jak da rade zorganizować jakieś specjal kartki/pocztówki (?), które dłużej by zachowały "żywotność" z autografami. I jeszcze jedno pytanie syn dostał to zaproszenie, ale poniewaz mamy karnety dał je koledze, który w trakcie sprzedaży był chory i nie kupił karnetu, te zaproszenia ponoć były imienne, czy jak ten kolega pójdzie z ojcem będzie miał problem z wejściem?
... gdzie jest świnka r/r ... ?
MissPolonia

Postprzez dpbh » Åšr mar 25, 2009 10:30 am

może mieć problem,niech to zrobi korektorem albo przyjdzie wymienić dom klubu(tak bedzie najlepiej)
Co do karteczek z podpisami to pilkarze maja do swojej dyspozycji kilkadziesiat zdjec wydrukowanych z autografami,najwidoczniej za malo ich bylo albo dzieci braly po 2,3 od kazdego pilkarza i poprostu nie starczylo dla wszystkich
dpbh

Postprzez elMoneta » Cz mar 26, 2009 9:51 am

Kolejną szkołą, którą odwiedzimy (7 kwietnia) będzie SP nr 45 na Szombierksch.
Klub reprezentować bedą:
Jacek Trzeciak
Lukas Killar
Marcin Radzewkicz
oraz trener Dietmar Brehmer
elMoneta
dyrektor d/s marketingu

Postprzez dpbh » Åšr kwi 01, 2009 1:16 pm

elMoneta napisał(a):Kolejną szkołą, którą odwiedzimy (7 kwietnia) będzie SP nr 45 na Szombierksch.
Klub reprezentować bedą:
Jacek Trzeciak
Lukas Killar
Marcin Radzewkicz
oraz trener Dietmar Brehmer

jednak do tej szkoly dopiero za 3 tygodnie zawitamy.W nastepny wtorek odwiedzamy szkole podstawowa na Rozbarku,dzieciaki z Arki Bozka tez w niej sie ucza wiec 2 pieczenie na jednym ogniu.
dpbh

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników