Sparingi sezon 2009/2010

Re: Sparingi sezon 2009/2010

Postprzez epifan » N lut 21, 2010 4:55 am

Gummispb napisał(a):(...)Pozdroo jutro na meczyQ
ban

:D
epifan

gadugadu: 0

Postprzez NoMi » N lut 21, 2010 11:15 am

brown82 napisał(a):Znajdzie się tu jeszcze jakiś fan talentu Nowaka? Po jesieni powinni go oddać Koronie ale liczyli na to ,że facet się ogarnnie. Przeliczyli się, ta liga to nie jego poziom. Jakby tego było mało Pan Kruczkowski powiedział dziś ,że Zieliński poszedł już teraz do Korony w zamian za odstępne za Nowaka. Tak więc będziemy go oglądać w Bytomiu dłużej niż do końca tej rundy... Co w nim widzi Szatałow? Co w nim widział Franz powołując go do kadry?

Tak znajdzie i to nie jeden. Za kilka meczy będziesz go jeszcze chwalił...
NoMi

Postprzez ikar » N lut 21, 2010 8:45 pm

brown82 napisał(a):Znajdzie się tu jeszcze jakiś fan talentu Nowaka? Po jesieni powinni go oddać Koronie ale liczyli na to ,że facet się ogarnnie. Przeliczyli się, ta liga to nie jego poziom. Jakby tego było mało Pan Kruczkowski powiedział dziś ,że Zieliński poszedł już teraz do Korony w zamian za odstępne za Nowaka. Tak więc będziemy go oglądać w Bytomiu dłużej niż do końca tej rundy... Co w nim widzi Szatałow? Co w nim widział Franz powołując go do kadry?

znajdzie - ja na przykład. Przypomnę jaka była jazda z Klepczyńskim po 0-3 we Wrocławiu. Z Tomkiem Nowakiem jest sprawa prosta - Szatałow musi omówić z nim jak ma wyprowadzać piłkę z okolic własnego pola karnego :
albo podanie do boku
albo górą do przodu
albo do Bażika ale nie dalej niż na 5 metrów
i absolutny zakaz podań w poprzek boiska w tej strefie.
ikar

Postprzez greg33 » Pn lut 22, 2010 10:04 am

'Czego Jaś się nie nauczył tego Jan nie będzie umiał' Pochwalicie go jak znów nam zajebie kilka bramek ,bo niestety dla nas ten typ jest niereformowalny, piłkę tracił,traci i będzie tracił bo 26lat to nie jest wiek w którym można u piłkarza wyeliminować braki w podstawowym wyszkoleniu :crazy: Takie babole wali w każdym meczu i Jackson tego już nie zmieni. Żaden cud go nie odmieni.
. koja kurwę gnoja!!!!
greg33

Postprzez Niekumaty » Pn lut 22, 2010 10:18 am

ikar napisał(a):znajdzie - ja na przykład. Przypomnę jaka była jazda z Klepczyńskim po 0-3 we Wrocławiu.

Ale porównanie znalazłeś :roll: Klepa zawalił we Wrocławiu, bo tam realizowane były chore wizje pana Motyki.

ikar napisał(a):Z Tomkiem Nowakiem jest sprawa prosta - Szatałow musi omówić z nim jak ma wyprowadzać piłkę z okolic własnego pola karnego :
albo podanie do boku
albo górą do przodu

Sorry ale czy Ty to napisałeś na poważnie??? Szatałow ma z 26 letnim reprezentantem Polski omawiać sposób wyprowadzania piłki ??? To może wysłać go na trening do grupy młodzieżowej Jasia Górskiego, bo to chyba tam bajtle uczą się takich elementarnych zasad.

Przynajmniej już coś wiadomo, że poszło wymianą Zielu za Nowoka.
Niekumaty

Postprzez Piesal90 » Pn lut 22, 2010 11:03 am

Zielu za Nowaka jest oficjalnie gdzies potwierdzone? Bo wiem ze byla taka oferta Korony ale chyba Bartyla sie nie zgodzil
Piesal90

gadugadu: 2429812

Postprzez ikar » Pn lut 22, 2010 11:11 am

Niekumaty napisał(a):
ikar napisał(a):znajdzie - ja na przykład. Przypomnę jaka była jazda z Klepczyńskim po 0-3 we Wrocławiu.

Ale porównanie znalazłeś :roll: Klepa zawalił we Wrocławiu, bo tam realizowane były chore wizje pana Motyki.

ikar napisał(a):Z Tomkiem Nowakiem jest sprawa prosta - Szatałow musi omówić z nim jak ma wyprowadzać piłkę z okolic własnego pola karnego :
albo podanie do boku
albo górą do przodu

Sorry ale czy Ty to napisałeś na poważnie??? Szatałow ma z 26 letnim reprezentantem Polski omawiać sposób wyprowadzania piłki ??? To może wysłać go na trening do grupy młodzieżowej Jasia Górskiego, bo to chyba tam bajtle uczą się takich elementarnych zasad.

Przynajmniej już coś wiadomo, że poszło wymianą Zielu za Nowoka.

tak żeby obrazowo podać parę przykładów :
Maciej Murawski, Mariusz Lewandowski czy Radosław Sobolewski mieli podobne problemy - odbiór piłki i zaraz strata . Najlepszy przykład że metamorfoza jest możłiwa to Lewandowski - wydawało się, że chop się nigdy tego nie nauczy ale wystarczyło konsekwentnie to z niego egzekwować żeby zrobić zawodnika wielkiego formatu.
Polecam przeanalizować na video mecze z rundy jesiennej pod katem gry Nowaka - jeśli ktoś ma coś przeciwko niemu to nie zna się na piłce.
Co do defensywnego pomocnika - są całe tabuny ludzi do wzięcia od zaraz - sprawa wydaje mi się mocno podejrzana, że tak na siłę chcą Grzyba reaktywować do składu.
Powrót Grzyba możliwy tylko pod jednym warunkiem - rozwiązuje umowę z Jagą, podpisuje 2,5 roczną z Polonią i publicznie mówi jak naprawdę było z negocjacjami w listopadzie i grudniu z Kuleszą. Na koniec przeprasza wszystkich kibiców Polonii Bytom.
ikar

Postprzez greg33 » Pn lut 22, 2010 12:19 pm

Widzę że ty Ikar też jesteś "niereformowalny" tak jak ten twój Nowok,gdzie Lewandowski a gdzie Tomuś wyluzuj. Wyeliminować błędy dobre bo mocne czy sparing czy mecz ligowy twój pupilek robi to samo od przeszło pół roku i co??? Nie wiem jakie ty mecze oglądałeś ale radzę wybrać się do lekarza od oczu :crazy: To tak jak chciałbyś nauczyć Podstawka techniki Barcika nie da rady dupa zbita kolego :ass: , pierwszy mecz i Tomcio da popis jak zwykle na 100%!!!
Ostatnio edytowano Pn lut 22, 2010 5:39 pm przez greg33, łącznie edytowano 1 raz
. koja kurwę gnoja!!!!
greg33

Postprzez harry79 » Pn lut 22, 2010 1:31 pm

Nowak niestety miewa wpadki paskudne.
Fakt, że robi też sporo dobrej roboty....
Gdyby było go kim zastąpić, będąc trenerem natychmiast go wywalam.
Ale gdybym, będąc trenerem miał sposób na wyeliminowanie jego braków - zostawiam go w podstawowym składzie na zawsze :)

Na szczęście nie jestem trenerem - jestem KIBICEM :P

NOWAK reformuj sie chopie :D :D :D :D :devil: :devil: :devil: :devil:
Urodzeni, by zwyciężać - zwyciężamy, aby żyć!
harry79

Postprzez ikar » Pn lut 22, 2010 1:40 pm

dobra, widzę że karty rozdane
broniłem na forum Jabola, broniłem Piotrka Smolca, broniłem Adi Klepczynskiego będę bronił i Tomka NOWAKA
naprawdę nie rozumiem, jak co po niektórzy mogą jeździć po zawodnikach, którzy z sercem i zaangażowaniem grają dla naszych barw
ale kij tam - moje będzie na wierzchu
ikar

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników