Weź tatę na mecz czyli Polonia w szkole

Re: Weź tatę na mecz czyli Polonia w szkole

Postprzez dpbh » Wt kwi 07, 2009 3:26 pm

Dzisiaj odwiedziliśmy szkole podstawowa nr.42 na Rozbarku,ogólnie chyba najspokojniejsza szkola tzn dzieciaki(chyba maja dyscypline :lol: ) z pilkarzy byli:Killar,Radzewicz,Mróz.Trener tym razem Dreszer.
Jak zawsze dzieciaki zadawaly pytania pózniej konkursy i autografy zdjecia itp.Duzo dzieciaków w barwach 8) Nastepna szkola to 45 na Szombierkach
dpbh

Postprzez dpbh » Wt kwi 21, 2009 3:58 pm

Kolejna szkołą która dzisiaj odwiedziliśmy była szkoła podstawowa nr 45 w Szombierkach.
Bardzo dobrze sie szkoła przygotowała pod ta imprezę.Dzieciaków tez sporo i na pewno większość wyszła z sali z jakimś nawet drobnym gadżetem.Rozdano 40 zaproszeń na najbliższy mecz z Cracovia.Zawodników reprezentowali:Wojsyk,Brzeczek,Jaromin sztab trenerski to Didi.
Kolejna szkoła to podstawówka w Mierzęcicach 8)
dpbh

Postprzez mk1920 » Cz kwi 23, 2009 9:33 am

Impreza udana, mój dzieciak wrócił z wypiekami na twarzy, aż sam żałowałem, że nie mogłem tam być :wink: , jedynie Olimpioka brak....
mk1920

gadugadu: 0

Postprzez dpbh » Cz kwi 23, 2009 9:42 am

mk1920 napisał(a):Impreza udana, mój dzieciak wrócił z wypiekami na twarzy, aż sam żałowałem, że nie mogłem tam być :wink: , jedynie Olimpioka brak....

kontuzjowany....na meczu prawdopodobnie tez go zabraknie.
no chyba ze ktos chce go zastapic????wymagany wzrost 175 wiecej na PW
dpbh

Postprzez elMoneta » Cz kwi 23, 2009 11:32 am

dpbh napisał(a):
mk1920 napisał(a):Impreza udana, mój dzieciak wrócił z wypiekami na twarzy, aż sam żałowałem, że nie mogłem tam być :wink: , jedynie Olimpioka brak....

kontuzjowany....na meczu prawdopodobnie tez go zabraknie.
no chyba ze ktos chce go zastapic????wymagany wzrost 175 wiecej na PW

Olimpion skręcił kostkę - ale, że z niego twardziej lad twardziel to powiedział że zaciśnie zęby i na meczu będzie!
elMoneta
dyrektor d/s marketingu

Postprzez comboy » Cz kwi 23, 2009 8:17 pm

Zapomniałeś dodać że ten "dzieciak" to dziewucha :D !!!
GDZIE JEST MÓJ AVATAR???
comboy

Postprzez strazak_sam » So kwi 25, 2009 11:56 am

Na wczorajszym meczu obok mnie siedział ojciec z dzieciakiem, w sumie nic by w tym dziwnego nie było, ale po zachowaniu, nieznajomości przyśpiewek etc od razu można się było domyślić, że "nowi" i pewnie pierwszy raz byli na szpilu, także zakładam że byli na meczu właśnie dzięki tej akcji ;) Po meczu widać było zadowolenie, uśmiech na twarzach, wspólnie cieszyli się z wygranej i na pewno wczorajszy mecz zrobił na nich bardzo pozytywne wrażenie :) Aż się miło zrobiło hehehe. Mam nadzieję ze teraz przekażą dalej, że warto chodzić na Olimpijską, a sami będą na niej obecni co mecz :)
DUMNI po zwycięstwie, WIERNI po porażce
strazak_sam

Postprzez dpbh » So kwi 25, 2009 11:58 am

napisze w poniedziałek ile dzieciaków ze szkoły z Szombierek było wraz z rodzicem na meczu....
dpbh

Postprzez dpbh » So maja 02, 2009 10:04 am

dpbh napisał(a):napisze w poniedziałek ile dzieciaków ze szkoły z Szombierek było wraz z rodzicem na meczu....

dopiero w czwartek sprawdziłem i 26 dzieciaków na mecz z rodzicami przyszło wiec wynik bardzo dobry.
W najbliższy wtorek odwiedzamy szkole w Mierzęcicach.Dokładnie szkole nr 2.
dpbh

Postprzez dpbh » Wt maja 05, 2009 3:20 pm

Dzisiaj jak juz wcześniej napisałem byliśmy w szkole nr 2 w Mierzęcicach.Na murach witały nas co chwile grafy i napisy PB 8) czyli jak u siebie.Dzieciaki na początku zestresowane ale jak zobaczyli pamiątki to odrazu było widać uśmiech na twarzy.Z zawodników Gikiewicz,Broniewicz oraz Kielpin.Trenerów reprezentował Mirosław Dreszer.
Ogolnie wszystkie dzieci wyszly z prezentami od wlepek po szaliki.Takze miejmy nadzieje ze te ponad 50 zaproszen trafilo w dobre rece i niedlugo nam sie pojawi tam jeszcze wiekszy fc.Zdjecia pewnie beda na glównej dzisiaj jeszcze.
dpbh

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników