Arka Gdynia-Polonia Bytom 31 marca 18:15

Re: Arka Gdynia-Polonia Bytom 31 marca 18:15

Postprzez sagi2008 » Śr mar 31, 2010 8:42 pm

Ładnie, że Podstawek dopisał kolejną bramkę a Polonia kolejny punkt.
Semper fidelis !
sagi2008

Postprzez mimik » Śr mar 31, 2010 8:47 pm

Rachel napisał(a):Najbardziej bulwersujące do tego jest to, że zawodnik, ni stąd ni zowąd podaje klub do PZPN o brak terminowych płatności (też należy czytać ze zrozumieniem) jest wystawiany w pierwszej 11 pomimo ewidentnie zawalonej (celowo?) bramki we wcześniejszym meczu!?

EEE... czy ja coś gdzieś przegapiłem :?: O co i o kogo chodzi :?: (Przejrzałem dział z prasą i dotyczący tego meczu ale jakoś się nie doszukałem...)
Jakoś (przez kogoś) psuje się atmosferę w zespole i stąd problemy z grą :?:
(To tak odnośnie tego "kogoś" kto oddał klub do PZPN...)
Ostatnio edytowano Śr mar 31, 2010 9:14 pm przez mimik, łącznie edytowano 3 razy
mimik

gadugadu: 0

Postprzez Rafu 12 » Śr mar 31, 2010 8:49 pm

w 1poł.gra była pod naszą kontrolą,tak jak powiedział komentator po meczu ,że na Arke nie postawiłby wtedy złotówki. W drugiej gramy "obrone Częstochowy" i gol dla Arki był kwestią czasu(oczywiście sami sobie go strzeliliśmy),sędzia pozwala Arce na zbyt ostrą gre. A my zamiast grać tak samo to...ale pewnie Szatałow zabronił nam wślizgów :twisted: Jedną decyzje sędzia podjął dobrą w meczu,że bardziej go przedłużył (skąd te tylko 4 min.?!) i w ostatniej sekundzie "mści się" niewykorzystana sytuacja Arki na 3-1. Mecz się kończy 2-2 po dobrym zgraniu Barcika do Podstawka,a ten oddaje atomowy strzał w światło bramki! Mecz horror,ale wg mnie przeciętny. W 1p.lepsza Polonia,a w 2p.Arka.Ogólnie za dużo zostawiamy miejsca rywalowi,gramy zbyt mało agresywnie! Barcik się zaczął starać,to znów Kuranty obniżył loty. W sumie Killar z Klepą dziś poprawnie,ale boki obrony coś słabo. Szczęśliwy punkt,dalej gramy "minimalizm".
Regina della Silesia,Polonia solo,Per sempre nei nostri cuori saranno,Sempre adorato da noi,Lei e orgogliosa di Bytom!
Rafu 12

Postprzez kubulec » Śr mar 31, 2010 9:01 pm

mimik napisał(a):
Rachel napisał(a):Najbardziej bulwersujące do tego jest to, że zawodnik, ni stąd ni zowąd podaje klub do PZPN o brak terminowych płatności (też należy czytać ze zrozumieniem) jest wystawiany w pierwszej 11 pomimo ewidentnie zawalonej (celowo?) bramki we wcześniejszym meczu!?

EEE... czy ja coś gdzieś przegapiłem :?: O co i o kogo chodzi :?: (Przejrzałem dział z prasą i dotyczący tego meczu ale jakoś się nie doszukałem...)

Czyżby Radzewicz ?
kubulec

Postprzez ikar » Śr mar 31, 2010 9:07 pm

droga donikąd

Polonia 3 kolejny mecz gra beznadziejnie, ratuje punkt po upływie doliczonego czasu gry - szkoda tylko, że zabiera Arce 2 punkty a wcześniej oddała je za darmo Piastowi i Wiśle
jak Szatałow nie pójdzie po rozum do głowy to skończy się to katastrofą
ultimatum dla Szatiego >> albo robi zmiany w składzie i wpuszcza młodych grajków albo niech pakuje mandżur i jedzie w świat
Kotrys który miał przebłysk w meczu z Wisłą nie nadaje się na 3 lige - niech lepiej wróci Nowak na tę pozycję
ogólnie do zmiany jest 5-6 zawodników
zaczął się starać Barczik, coś tam zagrał Bażik, wreszcie dobrze Klepa z Kilarem
ale Bykowski, Hricko, Kotrys, Sawala, Kuranty, Radzewicz grają conajwyżej 15-20 minut
Może po prostu ta fantastyczna taktyka Szatalowa zabija ten zespół, może to ciągłe przesuwanie strefy robi nam więcej krzywdy niż pożytku?
w meczu z Lechią chcę zobaczyć Tymińskiego, Reimana i Starościaka
ikar

Postprzez JarJar » Śr mar 31, 2010 9:13 pm

ikar napisał(a):[...]
w meczu z Lechią chcę zobaczyć Tymińskiego, Reimana i Starościaka

To wpadnij Ikar do Bytomia w weekend po świętach na mecz MESA z Lechią :devil:
Przepraszam, ale widząc to co się dzieje to jestem na 99,99% przekonany że to jedyny sposób żeby zobaczyć ww. zawodników w meczu z Lechią.
I to jest przerażające.
JarJar

Postprzez greg33 » Śr mar 31, 2010 9:28 pm

kubulec napisał(a):
mimik napisał(a):

Nie kielecki pastuch-cwel nowak
. koja kurwę gnoja!!!!
greg33

Postprzez Dzikus_PB » Śr mar 31, 2010 9:29 pm

Szatalow ma swoj sklad i ni ch**a go nie chce zmienic :|
Karalic, Tyminski, Starosciak, Reiman .. sciagnieci tylko dla picu zostali... dla mnie rzecza niemozliwa jest
by ktorys z w/w zawodnikow zagral... Niestety ale Szatalowa idea to stale chyba
Nowak najlepszy pomocnik, Kuranty niezastapiony, 4-5-1-1 taktyka mistrzowska... czemu tak ch..a gramy?
zadnych zmian.. rozpracowały nas inne zespoly, bez jakiegos BOOM przeciwnika nie zaskoczymy..
stale wiedza ze bedziemy grac 4-5-1-1 to ustawiaja zespol na to.. ale jak bysmy wyszli od poczatku 4-4-2 to by zawiasa zlapali... ale niestety .. Szatalow wbil sobie do glowy jedno i przy tym bedzie trwac az go nie wywala :?
dexter
lubie jak jest wesolo na forum :lol2: :jupi: :jupi:
Dzikus_PB

Postprzez nemptor » Śr mar 31, 2010 9:32 pm

Tak jest.!! połowa z was chce zwolnić Szatałowa a potem będzie płacz że go nie ma dajcie już spokój ... wyraźnie mówił na spotkaniu że nie spisują się na Treningach a tu płacz
nemptor

Postprzez tompb1920 » Śr mar 31, 2010 9:39 pm

Podsumowujac mecz to Tshibamba i Podastawek do społki zapewnili nam 1 pkt :devil:
Obrazek
tompb1920

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony