Nie chcę już jechać po Szałocie,bo jakiś plus wczoraj zrobił wcielając do składu Tymińskiego,zresztą którego było tylko widać na początku jakieś 15,20 min,chociaż debiut to wiadomo,oraz Telichowskiego za manekina zwanego Kotrysem

.Nie wiem,może nasz głównodowodzący guru zwany trenerem w drugiej połowie zasłabł na tej ławeczce czy co??? Na co czekał???może myślał że nasi pro kopacze dostaną jakiegoś olśnienia w tej drugiej połówce ??? Jeśli jego myśl trenerska oraz taktyczna ma tak wyglądać kolejny sezon jak pokazał we wczorajszej drugiej połowie,to będzie katastrofa !!! Dlaczego przy stanie 1-1 zamiast zdjąć któregoś z tych wirtuozów,nie wszedł Bazik??? który mógł by pociągnąć grę środkiem pola które któryś już raz nie istnieje. Nam jest potrzebny 1,2 dobrej klasy typowych,dobrej jakości pomocników,którzy wezmą rozgrywanie piłki na siebie,bo obecnie tak jak pisałem wcześniej w chociaż by meczu z Craxą ,nie mamy k...@$%.a środka.
Zresztą z atakiem to również jest problem,jak go nie mieliśmy,tak go nie mamy nadal!!!
Nasz cały blok defęsywny to była jakaś parodia,na czele z naszym nowym prawym obrońcą,wszyscy z nich mają około 190cm a gostek który wygląda jak żywa konstrukcja latawca

(Świerblewski) wchodzi między nich jak w masło.
Mam nadzieję że w Niedzielę stanie się cud i 3p zostaną u nas i najlepiej jak ten sezon się już skończy.