Najstorsze Derby Ślonska 28.04. 16:30

Re: Najstorsze Derby Ślonska 28.04. 16:30

Postprzez Radzio101 » Cz kwi 29, 2010 5:57 pm

Pisałem, że z sektora za bardzo nie było widać, ale z tego co się orientuje to dwa razy dał się wkręcił po czym poszła wrzuta w pole karne i.. 1:1, potem 2:1 i po meczu.. :twisted:
Radzio101

Postprzez Spoxx » Cz kwi 29, 2010 6:58 pm

Nie chcę już jechać po Szałocie,bo jakiś plus wczoraj zrobił wcielając do składu Tymińskiego,zresztą którego było tylko widać na początku jakieś 15,20 min,chociaż debiut to wiadomo,oraz Telichowskiego za manekina zwanego Kotrysem :lol: .Nie wiem,może nasz głównodowodzący guru zwany trenerem w drugiej połowie zasłabł na tej ławeczce czy co??? Na co czekał???może myślał że nasi pro kopacze dostaną jakiegoś olśnienia w tej drugiej połówce ??? Jeśli jego myśl trenerska oraz taktyczna ma tak wyglądać kolejny sezon jak pokazał we wczorajszej drugiej połowie,to będzie katastrofa !!! Dlaczego przy stanie 1-1 zamiast zdjąć któregoś z tych wirtuozów,nie wszedł Bazik??? który mógł by pociągnąć grę środkiem pola które któryś już raz nie istnieje. Nam jest potrzebny 1,2 dobrej klasy typowych,dobrej jakości pomocników,którzy wezmą rozgrywanie piłki na siebie,bo obecnie tak jak pisałem wcześniej w chociaż by meczu z Craxą ,nie mamy k...@$%.a środka.
Zresztą z atakiem to również jest problem,jak go nie mieliśmy,tak go nie mamy nadal!!!
Nasz cały blok defęsywny to była jakaś parodia,na czele z naszym nowym prawym obrońcą,wszyscy z nich mają około 190cm a gostek który wygląda jak żywa konstrukcja latawca :wink: (Świerblewski) wchodzi między nich jak w masło.
Mam nadzieję że w Niedzielę stanie się cud i 3p zostaną u nas i najlepiej jak ten sezon się już skończy.
Choć dzieli nas dużo, łączy jeszcze więcej niebiesko czerwona krew która wypełnia nasze serce.
Spoxx

gadugadu: 0

Postprzez Kasia86 » Cz kwi 29, 2010 9:37 pm

Właśnie na Orange Sport są pokazywane wczorajsze Derby ze śląskim komentarzem :lol2: normalnie panowie komentatorzy wymiatają ;D kto ma możliwość posłuchania - polecam!
Oficjalny fan page SKK PB!
http://www.facebook.com/skkpb
Kasia86
członek SKK PB

gadugadu: 851397

Postprzez mimik » Cz kwi 29, 2010 9:41 pm

O minusach nie chce mi się nawet pisać... Jest ich cała masa :!: :!: :!:
Postaram się tylko wskazać parę plusów tego meczu:
- zagranie ustawieniem 1-4-4-2 z dwójką napastników
- wprowadzenie nowych, młodych twarzy (Tymiński)
- wprowadzenie zmienników, którzy moim zdaniem, się sprawdzili - Telichowski
- wypad z 11tki Kotrysa
- brak w meczowej 18tki Nowaka
Ale niestety jak powiedziałem minusów tego wszystkiego co ostatnio grają nasi jest tak wiele, że po prostu szkodo słów ...
mimik

Postprzez Bogart » Pt kwi 30, 2010 4:20 pm

my to mamy szczęście do nikomu nieznanych zawodników i nawet jeszcze dwa gole dajemy im w prezencie żeby mogli się chwalić przed wnukami jak to w ekstraklasie bramki strzelali. W sezonie 2008/2009 dwa gole strzelił nam Sobczak, który wcześniej niespecjalnie, a po meczu z nami już wogóle nie błyszczał (w sumie 3 bramki w EK, z tego dwie strzelone PB; teraz gra w Zawiszy Budgoszcz II liga). Nie zdziwie się jak ten Śmierdzielski czy jak mu tam też gdzieś za za niedługo przepadnie...
Bogart

Poprzednia strona

Powrót do Poprzednie sezony