Polonia Bytom vs Polonia Warszawa; sobota 15.05. godz.17.00

Re: Polonia Bytom vs Polonia Warszawa; sobota 15.05. godz.17

Postprzez greg33 » So maja 15, 2010 9:57 pm

dpbh napisał(a):dzisiaj nawet Nowak nieźle grał :lol:
Na flecie chyba teraz oglądałem powtórki ,linię spalonego złamał przy lobie co mało nie wpadł, a wybicie przy bramce po której był spalony pierwsza klasa gdyby linowy zaspał to poszło by się jebać siódme miejsce :ass: :ass:
. koja kurwę gnoja!!!!
greg33

gadugadu: 0

Postprzez jakub_BTM » So maja 15, 2010 10:17 pm

wielki minus dla naszych chłopaków którzy weszli na murawę zabraniając wchodzic innym...
mieliśmy nie wbiegac na murawę-ok ale czemu oni znaleźli się na murawie i podzieli między siebie koszulki tego nie potrafię sobie wyjaśnic...
jakub_BTM

Postprzez Rafu 12 » So maja 15, 2010 10:24 pm

Telichowski jak na obrońce i ilość rozegranych meczy extra dorobek bramkowy,do tego te perfekcyjne wrzutki Bazika...
Regina della Silesia,Polonia solo,Per sempre nei nostri cuori saranno,Sempre adorato da noi,Lei e orgogliosa di Bytom!
Rafu 12

Postprzez predix » So maja 15, 2010 11:05 pm

Nie ma co oceniać grajków ! Dziś zagrali najlepszy mecz w rundzie i tu trzeba ich pochwalić ! Porządne zakończenie sezonu !!

JACEK JESTEÅš IKONÄ„ !!

jakub_BTM napisał(a):wielki minus dla naszych chłopaków którzy weszli na murawę zabraniając wchodzic innym...
mieliśmy nie wbiegac na murawę-ok ale czemu oni znaleźli się na murawie i podzieli między siebie koszulki tego nie potrafię sobie wyjaśnic...

Temat kibicowski !!
predix

Postprzez kamyk93 » So maja 15, 2010 11:20 pm

Cieszą 3 pkt. Naprawde to ważne zwycięstwo. To ważne że ten zespół w koncu zagral z ambiją tam jak w rundzie jesiennej, ze mimo braków wolą zwycięstwa zwycięzyli. Telichowski - czapki z głów. Wielke słowa uznania dla niego. Reszta, średnio. W przyszłym roku tak łatwo nie będzie. ale zakonczenie sezonu udane.
POLSKA od nas wymaga, byśmy byli pokoleniem wielkim.
kamyk93

Postprzez patt » So maja 15, 2010 11:29 pm

patt

Postprzez cloner » N maja 16, 2010 12:25 am

Jest zwycięstwo, jest 7 miejsce w tabeli, zatem plan nakreślony przed sezonem został przez sztab szkoleniowy wykonany w 100% = zająć wyższe miejsce niż rok temu, a przypomnę, że było 8.

Nie mnie oceniać czy trener się nadaje czy też nie. Nigdy nie grałem na poważnie w piłkę, więc mój głos niewiele się liczy, a tym bardziej nie skończyłem żadnego kursu trenerskiego :wink: 7 miejsce na koniec sezonu go teoretycznie broni, ale jak będzie w praktyce, powinniśmy się przekonać w najbliższych dniach.

Zespół jest podzielony, są konflikty i o tym wie każdy. Jak je rozwiązać, tego nie wie nikt.
"Jesteśmy elitą, nie tłumem, w sercach nosimy dumę"

SU!
cloner

Postprzez cloner » N maja 16, 2010 1:14 am

Może ja jakoś dziwnie na ten mecz patrzałem, ale wydaje mi się, że jednym z lepszych na boisku, jeśli nie najlepszy był ... Adrian Chomiuk.
"Jesteśmy elitą, nie tłumem, w sercach nosimy dumę"

SU!
cloner

Postprzez Radzio101 » N maja 16, 2010 11:08 am

Też mi się strasznie podobała grał Adriana.. Nie ten sam zawodnik, co czasów Fornala.. Dojrzał, włącza się w akcje ofensywne, przede wszystkim WALCZY! Wydaje mi się, że jedyny plus końcówki sezonu to właśnie Chomiuk i Tymiński.. Nie oczekujmy od nich cudów, wiadomo młodzi, nie ograni, ale ambicją nadrabiają braki..
Radzio101

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników