Napój energetyczny "Ogień Olimpu"

Re: Napój energetyczny "Ogień Olimpu"

Postprzez wojtasPB » Pn cze 15, 2009 8:20 pm

a możliwe jest udostępnienie napoju w sklepach sieciowych jak np ,,Żabka'' albo ,,Biedronka''?
wojtasPB

Postprzez HabereK » Pn cze 15, 2009 8:25 pm

Do żabki musiałby przyjechać przedstawiciel, wiem bo byłem w jednej z numerem kontaktowym i meilem. Boss jednego ze sklepów powiedział, że nie będzie nigdzie dzwonił ani pisał bo on od tego nie jest.
[img]http://i53.tinypic.com/2hgwnx0.png[/img]
HabereK

gadugadu: 0

Postprzez epifan » Pn cze 15, 2009 8:26 pm

na oficjalnej będzie w najbliższych dniach kompletna lista punktów, w których można już nabyć OO. Czekamy, bo dostałem informacje, że jeszcze kilku sprzedawców musi się zgodzić na wpisanie na tą listę żeby potem nie mieli pretensji że są wypisani na stronie Polonii :)
Gummispb napisał(a):(...)Pozdroo jutro na meczyQ
ban

:D
epifan

Postprzez bezimienny » Pn cze 15, 2009 10:07 pm

kto już kupił pierwsza skrzynkę ? :lol:
bezimienny

Postprzez KosaPB » Pn cze 15, 2009 10:17 pm

fajnie jak by w jakimś sklepie na Wrocławskiej,Batorego albo Chrzanowskiego pojawił się Ogień Olimpu
KosaPB

Postprzez KrissPB » Pn cze 15, 2009 10:18 pm

KosaPB napisał(a):fajnie jak by w jakimś sklepie na Wrocławskiej,Batorego albo Chrzanowskiego pojawił się Ogień Olimpu

Masz dostępne na kolejowej w siedzibie SKK
Polonia Bytom
KrissPB

Postprzez >KnOkS< » Pn cze 15, 2009 11:15 pm

A jest na przykład możliwość zrobienia "stoiska" w którymś hipermarkecie (Real, Carrefour) tak między alejami na środku do tego duży plakat i paleta puszek ?? Ja by nie było są to największe sklepy w mieście i masa ludzi się tam przewija :) Co do wody mineralnej to rzeczywiście strzał w 10 lato pić się chce w lato 8)
>KnOkS<

Postprzez wtck2609 » Wt cze 16, 2009 12:12 am

Co do Żabek to to jest tak ze muszą napisać do Poznania do głęwnej siedziby o zgodę na wprowadzenie czegoś takiego... i na Chrzanowskiego w Żabce są już prowadzone negocjacje także spokojnie;)
wtck2609

Postprzez Dog57 » Wt cze 16, 2009 12:47 am

nic nie ma na ulicy chorzowskiej ;/ czy na osiedlu Arki Bożka i Rozbarku. Mamy leciec az do miasta, Dajcie sie nam napic :D
Polska liga jest jak...
Allegro : Kup Teraz albo Licytacja...!
Dog57

Postprzez aviatik » Wt cze 16, 2009 1:29 am

No dopiero dzisiaj wreszcie udało mi się kupić Ogień Olimpu (podczas weekendu byłem poza Śląskiem). Jak szedłem do pracy to zajrzałem na Jainty i zanabyłem od razu cztery puszki. Smak bardzo fajny - nie mam zastrzeżeń. Design ekstra, tylko folia trochę pomarszczona, ale co tam - mogło być gorzej. Ale do rzeczy - idąc ulicą piłem nasz napój i cztery razy zostałem zaczepiony przez obce mi osoby z pytaniem gdzie go kupiłem :D . Jak widać jest zainteresowanie i to spore.
Trzy napoje wypiłem sam, czwarty dałem szefowi w pracy (facet jest z .... Sosnowca :D - kibic Zagłębia Sosnowiec). Wypił od razu - też mu smakowało. Pojechał do sklepu i kupił kilka kolejnych puszek. Stwierdził, że jest zdecydowanie smaczniejszy niż ich napój Moc Zagłębia (ze względu na 'specyficzny' posmak zwany przez 'miejscowych' nieco z przekąsem 'Mocz Zagłębia'). Tak więc tylko u nas w sklepie 'pękło' dzisiaj w sumie 10 puszek :D . Nie jest źle.
aviatik

gadugadu: 428204

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników