Polonia Bytom - Cracovia Kraków 24.04 / 12:30!

Re: Polonia Bytom - Cracovia Kraków 24.04 / 12:30!

Postprzez georg » So kwi 24, 2010 2:31 pm

Niestety,z tym trenerem za rok 2-uga liga.A Grzybek sie cieszy.
georg

Postprzez m89 » So kwi 24, 2010 2:36 pm

Nie ma co komentować, tu nie chodzi o trenera ale o zawodników. Trzeba podziękować Panom z Dworcowej za profesjonalną politykę transferową.
m89

gadugadu: 0

Postprzez razdwa » So kwi 24, 2010 2:45 pm

Bazik (najlepszy zawodnik w tym sezonie), Barcik (jedyny ktory ostatnio potrafi zamieszac), Radza (slabsza forma, ale przynajmniej cos potrafi), Bykowski (jedyny udany transfer) no i Skaba i Hricko ci powinni mieć pewne miejsce w 11, a reszta powinna byc wymieniana, rezerwowych trzeba probowac!!!

I po co zdejmujemy drugiego napastnika jak jest 1:1, powinien wejść przecież kolejny napastnik, a nie ten Nowak, przecież 1:1 nie było szczytem marzeń..
razdwa

Postprzez predix » So kwi 24, 2010 2:52 pm

eh Wy kibice TV !

Chcieliście 4-4-2 to mieliście ... tylko tym ustawieniem to trzeba umieć grać !! Jak ktoś gra non stop 4-4-1-1 to nie ma opcji żeby w 40 min się przestawić ! A po drugie ... Zero ambicji !
Zarządzie TY nasz DWORCOWY ! Cracovia dobrze zapłaciła ?? :roll:
predix

Postprzez Radzio101 » So kwi 24, 2010 2:56 pm

predix napisał(a):Chcieliście 4-4-2 to mieliście ... tylko tym ustawieniem to trzeba umieć grać

Nie rozumiem Twojego postu.. Od początku drugiej połowy, gdy zagraliśmy dwoma napastnikami, Cracovia ograniczała się do gry z kontry.. Mieliśmy w . sytuacji, tylko brakowało wykończenia.. Nie widzę innej opcji niż wyjść na Ruch dwójką z przodu.. Jak mamy przegrać to z twarzą :evil:

Zmiana na Nowaka - porażka! Chłop chyba nic tym razem nie zespuł, ale samo to.. Zanim wszedł, stanowiliśmy jakiekolwiek zagrożenie pod bramką Cracovii.. Szatałow niech dalej stawia warunki a Pajace z Dworcowej niech mu przytakują.. Wypierdolić go i niech wraca do Kani Gostyń :!:
Radzio101

Postprzez badol » So kwi 24, 2010 2:58 pm

szkoda
badol

Postprzez krist » So kwi 24, 2010 3:12 pm

Mogli dzisioj zapewnić sie utrzymanie a tu zonk,aż się boja tego szpilu w środa z Ruchem i tyj możliwej gańby ale trza wierzyć że cosik ugrają.
Mein Vaterland ist Oberschlesien
Obrazek
krist

Postprzez dpbh » So kwi 24, 2010 3:21 pm

Pierwsza połowa słaba,sędzia był najlepszy na boisku..... 1 karnego nie widziałem ale drugiego juz z bliska i dam se łape uciąć ze karny z kapelusza.Najpierw piłka pózniej zawodnik...

Druga część spotkania to juz dominacja Polonii i kilka setek,Podstawek zaś sie w czoło kopnął ale to mnie akurat nie dziwi.Radzewicz fajnie sie wkomponował i zrobił kilka setek ale . nie ma kto wcisnąć a juz jak jedziemy akcja za akcja nasz super trener wpuszcza pomocnika za napastnika :roll: . lepszego rozwiązania nie widziałem i co sie dzieje tracimy bramke :evil:
za to ze dzisiaj piłkarzyki nie podeszli podziekować za doping chyba na meczu z Zagłębiem L przez jakiś czas dopingu nie będzie.
dpbh

Postprzez predix » So kwi 24, 2010 3:34 pm

Radzio101 napisał(a):
predix napisał(a):Chcieliście 4-4-2 to mieliście ... tylko tym ustawieniem to trzeba umieć grać

Nie rozumiem Twojego postu.. Od początku drugiej połowy, gdy zagraliśmy dwoma napastnikami, Cracovia ograniczała się do gry z kontry.. Mieliśmy w . sytuacji, tylko brakowało wykończenia..

No o to mi właśnie chodzi. Ciąg na bramkę ale brak wykończenia ! Nie można przestawić się w 40 min jak powiedziałem :D To trzeba ćwiczyć na treningu a nie na bieżąco wprowadzać zmianę :D Od początku mieli tak grać to Cracovia nie nacisnęła by tak na początku i ustawiła szybko mecz.

O Nowaku brakuje mi już sił mówić.

Karne. Niestety dwa EWIDENTNE ! Pierwszy bez dyskusji ... Kotrys coś za bardzo tymi rękami macha ! Arka, Cracovia (jeszcze Lech i będzie triada :D ) Drugi to niestety błąd Skaby. Obejrzałem powtórkę. Piłki to on nie bardzo dotknął.

Na Ruch z nadzieją mobilizacji piłkarzyków ... Bo bez niej to cieniutko widzę te derby.

ps: Bramka Sawali po podaniu Kurantego ładna.
predix

Postprzez qozi » So kwi 24, 2010 3:36 pm

dpbh napisał(a):za to ze dzisiaj piłkarzyki nie podeszli podziekować za doping chyba na meczu z Zagłębiem L przez jakiś czas dopingu nie będzie.

Jest taka możliwość, żebyś napisał jak Klepczyński i Radzewicz Ci się tłumaczyli, co mówili ?
Gdy mówię skąd jestem, nie mówię szeptem.
qozi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników