Arka Gdynia-Polonia Bytom 31 marca 18:15

Re: Arka Gdynia-Polonia Bytom 31 marca 18:15

Postprzez nemptor » Åšr mar 31, 2010 10:35 pm

nie rozumie was ... Remis źle porażka źle ku... przecież ciągle nie da się wygrywać przy takich kopaczach jak mamy panowie ogarnijcie się co mecz to zawsze to samo Szatałow to wykopania itd :shock:
nemptor

gadugadu: 0

Postprzez Roox » Åšr mar 31, 2010 10:35 pm

Szatałow powinien po tym meczu podziękować Podstawkowi za uratowanie posady. Polonia grała w Gdyni 20 minut, i na wyrost są te opinie o dobrej pierwszej połówce. Oni chcieli ten mecz wygrać na stojąco, druga sprawa nie potrafią wyprowadzić piłki z własnego pola karnego, a gdy przeciwnik stosuje pressing to już w ogóle pozamiatane. Drużyna jest w ewidentnym dołku a ten remis jest tylko odłożoną egzekucją na Szatałowie. Targać przez całą Polskę młodych zawodników typu Telichowski itp, żeby nie dać im szansy występu? To jest jakaś opera mydlana? Inna kwestia to nasz napastnik Bykowski. Jak zawodnik tego typu może sobie poradzić z podwójnym kryciem przez dwóch obrońców? Nie ma najmniejszych szans, głównie przez swoje atuty fizyczne. To jest typ zawodnika ewidentnie do grania z drugim napastnikiem, niech będzie z Podstawkiem. Przecież para Podstawek - Zabłocki bardzo dobrze się spisywała, i myślę, że Bykowski mógłby być taką kopią Zabłockiego. Jechać na Arkę z jednym napastnikiem, jak przeciwnik wystawia dwóch to świadczy o tym że już na papierze czujemy lęk. Dla mnie dni Szatałowa w tym klubie są policzone, tu potrzeba odważnego szkoleniowca, który nie będzie się bał ryzyka, i da drużynie zastrzyk świeżości.
BĄDŹ DOBRZE POINFORMOWANY, Polonia Bytom TO PANY !
Roox

Postprzez Dzikus_PB » Åšr mar 31, 2010 10:44 pm

Trenerem moze i byc sam Beenhaker.. jesienna runda byla genialna, ale trenera nie ocenia sie po wynikach z rundy jesiennej, tylko z meczy bieżacych. Rozumie tych ktorzy stale sa za tym by Szatalow zostal.. bo runda jesienna swietna byla, ale trener bez koncepcji do gry, bez chęci ryzyka, stale grajac to samo.. nic nie zdziala juz
dexter
lubie jak jest wesolo na forum :lol2: :jupi: :jupi:
Dzikus_PB

Postprzez georg11 » Åšr mar 31, 2010 10:53 pm

nemptor napisał(a):nie rozumie was ... Remis źle porażka źle ku... przecież ciągle nie da się wygrywać przy takich kopaczach jak mamy panowie ogarnijcie się co mecz to zawsze to samo Szatałow to wykopania itd :shock:

Oglądasz mecze czy tylko czytasz wyniki? Nie widzisz ,ze Szatałow ciągle gra tymi samymi kartami? Ma sporo zawodników a cała Polska wie jakie będa zmiany i mniej wiecej kiedy.Po co nam szeroka kadra skoro gramy ciągle tym samym składem.
DZISIAJ KOSOVO,JUTRO ŚLĄSK
Obrazek
georg11

Postprzez Mystic » Åšr mar 31, 2010 10:58 pm

Dlatego ostatnimi czasy oglądając nasze mecze mam uczucia Déjà vu :roll: nic nie grają. NIC!
Quis leget haec?
Mystic
wizard
wizard

Postprzez Dzikus_PB » Åšr mar 31, 2010 11:04 pm

nemptor napisał(a):nie rozumie was ... Remis źle porażka źle ku... przecież ciągle nie da się wygrywać przy takich kopaczach jak mamy panowie ogarnijcie się co mecz to zawsze to samo Szatałow to wykopania itd :shock:

Remis zle porazka zle :?:
13 meczy i 1 zwyciestwo :?: i teraz odpowiedz sobie... czemu tyle osob widzi Szatalowa skreslonego :!:
to nie jest zle... to jest TRAGICZNE
13 meczy i 9 punktow.. w bilansie jestesmy ciut lepsi od żaboli w zeszlym sezonie :!:
dexter
lubie jak jest wesolo na forum :lol2: :jupi: :jupi:
Dzikus_PB

Postprzez comboy » Åšr mar 31, 2010 11:10 pm

sakus napisał(a):Takiej dramaturgi w meczu nie bylo od barazow ze Szczakowianka.. :)

Polonia - Lech 2:2 :wink: - a Szczakowianki NIC nie przebije, jescze długo...długo.

W naszym wykonaniu to tylko 20 pierwszych minut przypominało Polonię z jesieni. Potem to już tylko "bezsensowna" obrona wyniku - gdyby Tshibamba strzelił na 3:1, to bylibyśmy w "ciemnej dupie". Nie wiem skąd te zachwyty nad grą - fuks w 94 minucie! Ta drużyna nie rokuje jakichkolwiek nadziei na przyszły sezon.
Remis mnie cieszy tylko dlatego że mi na kuponie wszedł - z gry żadnych pozytywów nie sposób wyciągnąć.
Ostatnio edytowano Śr mar 31, 2010 11:53 pm przez comboy, łącznie edytowano 2 razy
GDZIE JEST MÓJ AVATAR???
comboy

Postprzez swansea » Åšr mar 31, 2010 11:10 pm

moge podsumowac?moge?moge a wiec?

emocje były

do dziewięćdziesiątej piatej

minuty

wpierw wzrastały,

gdy w części pierwszej mężczyźni

ambicję,pot zostawiały

tych jedenastu gladiarorów

a po

spoczynku

kwadransowym

uciekli

gdzie tyły ichnie

oczekiwały

nobo

prowadzÄ…c

to sie

cofamy...

rzekł

dowodzÄ…cy

naszÄ…

brygadÄ…

spadło morale

nachuśtam góralom

iiiiii

do bólu będziem w końcu skuteczni

w obronie pewni

a ataku

bajeczni....
jednak w Bytomiu chłopaki nie płaczą....własnie ruszaja na wojne...Wszyscy bez wyjatku,ktorym Polonia lezy na sercu...PZPN-nie,juz mozesz zacąć sie bać....
swansea

Postprzez actros » Åšr mar 31, 2010 11:16 pm

Ogladalem ten mecz.Pierwsza polowa jako tako.W drugiej sie polozyli niczym w meczu z Piastem.Tak sobie myslalem o tym hasle Szatalowa , ze po 6 porazkach go zwolnia , a tu Podstaw strzelil :shock:
No coz nam ten punkt jest d ch. potrzebny ,gdyz za tydzien dojebiemy ta dziwke.Mogli sie polozyc tak jak w Wodzislawiu ,przynajmniej Arka by miala z tego pozytek :roll:
Życie mnie tego nauczyło - litość jest bzdurą!!!
actros

Postprzez nemptor » Åšr mar 31, 2010 11:16 pm

jakbyś chciał wiedzieć jestem na każdym meczu :) boli mnie to że gra tymi samymi ale zauważ sam mamy kim? no dobra kilku może dobrych jest to czemu odrazu skreślacie Szatałowa? czy to on zarządza Transferami NIE!! teraz narzekacie bo źle grają początek sezonu już każdy myślał o pucharach kur... panowie proszę was ogarnijcie się może niech ktoś z was pójdzie za Trenera zobaczymy co poradzicie -.-
nemptor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników