Polonia Bytom - Cracovia Kraków 24.04 / 12:30!

Re: Polonia Bytom - Cracovia Kraków 24.04 / 12:30!

Postprzez Imperator997 » So kwi 24, 2010 3:42 pm

moim zdaniem to Polonia mogła wygrać ten szpil!
a nie .@ gdy jest 1:1 to sciagać snajperai dawać pomocnika ( na dodatek Nowaka)
. pupil szatałowa

ZERO AMBICJI! Polonia ZERO AMBICJI!
Sędzia! co? karny! :-)
W moim sercu jest Polonia,
Kocham ją i na zawsze tak!
Jej będe wierny, aż po życia mój kres
Polonio jedyna ma!
Imperator997

gadugadu: 0

Postprzez kamyk93 » So kwi 24, 2010 3:47 pm

Ja powiem tak. Karny pierwszy był. Niestety... Cała obrona grała mało pewnie. Drugi karny z kapelusza :evil: . Niestety, ale nasza gra wygląda koszmarnie. Napastników nie mamy w ogóle. Prawda - Bykowski stara się, ale co z tego? Napastnik jest od zdobywania bramek i z tego jest rozliczany. To samo Podstaw. Kilka sytuacji, zero skuteczności. Polonii brakuje polotu. Cały zarząd wy**bać i Szatałowa dać im w prezencie tych wszystkich pepików za 300 koron i troche droższych bałkanów. Z podstawowego składu na grę w ekstraklasie zasługują: Skaba, Klepa, Sawala(czasem), Trzeciak, Radza. Tyle w temacie..

Jeszcze jakiś transparent na Lubin i może im Bartyla pośpiewa :crazy:
POLSKA od nas wymaga, byśmy byli pokoleniem wielkim.
kamyk93

Postprzez Fortuna95 » So kwi 24, 2010 3:49 pm

http://www.youtube.com/watch?v=9KvqWM9VhpA i tyle w temacie
a co do zmiany Szałatki to tylko brawa bić jak można przy wyniku 1-1 i dominacji Polonii która atakowała bramkę Cracovii zmieniać napastnika za pomocnika :?: :?: :? to tylko On sam wie :crazy:
Fortuna95
członek SKK PB

Postprzez Grand » So kwi 24, 2010 4:46 pm

1 polowa typowa Szatałowka czyli hujnia
2 polowa odziwo okazuje sie ze jednak Polonia 2 napastnikami potrafi grac,wkoncu zagrozenie pod bramka przeciwnikow,ale bylo za dobrze wiec mamy nowaka na boisku i juz wszyscy wiedza ze jest po meczu
Grand

Postprzez patt » So kwi 24, 2010 4:56 pm

patt

Postprzez boruTa » So kwi 24, 2010 4:59 pm

Dworcowa czy Wy widzicie co robicie. Ten Szatałow niech sobie negocjuje kajś kaj nie wiem kaj ...Żal patrzeć jak się kupuje i płaci pensje ludziom którzy wiadomo że się do niczego nie nadają . Mogę se u Was pograć za 10 tys. w rezerwach - sorry młodej? dziś widziałem po meczu jak dwa Wasze wzmocnienia - napadziory z południa spacerują po Chrzanowskiego z dzieckiem... i mają . na jakąś Polonię Bytom , mają w kontrakcie hajs nie zapłacicie zgłoszą się do dziadków z pzpn i Nas i Was = wyjebią. Jakim debilem trzeba być by kupić człowieka i płacić mu gruby hajs iz góry wiadomo że nie pograją. Kłopoty z myśleniem?! Co za debil wpuszcza Nowaka jak gra jakoś wygląda i była szansa na zwycięstwo . Co Wy tam wdychacie na dworcowej że świat widzicie inaczej ? Macie jeszcze jakieś argumenty byśmy w następnym sezonie nie zaliczyli katastrofy? Co derby z Cidrami na jednym stadionie Wam się marzą ? Jak tam wole derby z Ruchem i powiedźcie tym najemnikom z torebkami że jak z Ruchem nie będą zapoierdalać to po Bytomiu nie będą już tak spokojnie spacerować. Tu trza piedolnięcia a nie pierdolenia Nas kibiców więc . zapierdalać !
Widać dowcip z 1 kwietnia ze słowa staje się ciałem dla Was , żarty, żarciki .... się kończą kiedyś...

( za chaos i wogóle sorry czytających ale wkurwiony jestem )
boruTa

Postprzez predix » So kwi 24, 2010 5:17 pm

boruTa napisał(a):Jak tam wole derby z Ruchem i powiedźcie tym najemnikom z torebkami że jak z Ruchem nie będą zapoierdalać to po Bytomiu nie będą już tak spokojnie spacerować. Tu trza piedolnięcia a nie pierdolenia Nas kibiców więc %^&*@ zapierdalać !

Może racja. Może czas przypomnieć IM (kopaczom) czasy kiedy po przegranym meczu zawodnicy chodzili kanałami, bo kibice nie szczędzili im przykrych uwag rzucanych prosto w twarz.
predix

Postprzez alQ » So kwi 24, 2010 6:25 pm

Jak dla Mnie to Polonia mogła sie podobać tylko miedzy 60 a 75 minutą ... no ale wtedy wszedł Nowak i gra już siadła.Widać było brak gry 2 napadziorami na co dzień, chyba Podstawek z Bykowski grali zbyt blisko siebie bez możliwości rozegrania piłki między sobą .Ale mimo tego fajnie oglądało sie te 10-15 minut.Niestety dla mnie Kotrys nadal nie nadaje sie na ekstraklase .Mimo braków szybkościowych i technicznych wielkie brawa dla Kulpaki kolejny mecz bez kompleksów.Mamy 3 pkt przewagi nad 12 miejscem coś czuje ze po nastepnej kolejce 7 miejsce bedzie tylko wspomnieniem.
Tylko Polonia !!!
alQ

Postprzez Tina » So kwi 24, 2010 6:37 pm

Ładny mecz tylko szkoda wyniku...
Zawsze wydawało mi się, że zadaniem kibica jest wspieranie piłkarzy a nie obrażanie ich. Było widać ambicje niestety zabrakło szczęścia.Dumni po zwycięstwie WIERNI PO PRZEGRANEJ (czy jakoś tak).
It's just ten percent luck
Twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure
Fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name
Tina

Postprzez loco » So kwi 24, 2010 6:50 pm

Obserwując grę Polonii na wiosnę nie mogę się oprzeć wrażeniu, że "jak na Dworcowej, tak przy Olimpijskiej".

Zarządzanie, a właściwie brak zarządzania, w klubie przekłada się na pseudo grę piłkarzy na boisku.

O ile w tym sezonie się jeszcze utrzymamy, co do końca pewne nie jest, to jeśli w klubie nie nastąpią poważne zmian ( i nie tylko trenera i zawodników mam na myśli), to przyszły sezon może być naszym ostatnim w extraklasie. Z czego co raz więcej osób zdaje sobie sprawę....

Dzisiaj grali w piłkę 10 min. (od 65 do 75 min.), a przez pozostałych 80 lecieli totalnie w ch@#$%.... Żal :twisted:
Raz tu raz tam Polonię w sercu zawsze mam!!!
loco

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony