Napój energetyczny "Ogień Olimpu"

Re: Napój energetyczny "Ogień Olimpu"

Postprzez Dog57 » Pt cze 19, 2009 12:59 pm

Ostatnio kupiłem napoj i przeraziłem sie wykończeniem puszki :x Ta naklejka jest okropna, nie można bylo zrobić tak jak w innych napojach ze druk jest na puszkach. Nawet w najtańszych sklepach napoje energetyczne sa lepiej zrobione.
Rozumiem ze to pierwsza rzecz u nas w Bytomiu i trzeba sie cieszyć tym.
Polska liga jest jak...
Allegro : Kup Teraz albo Licytacja...!
Dog57

Postprzez rebisław » Pt cze 19, 2009 4:32 pm

Aż tak źle to nie wygląda przestańcie krytkowac to jest 1 taka akcja. napój ogólnie nie smakuje jak 7 gwiazdkowa Metaxa ale też nie jest smakuje też jak siki. Powiem tak jest dobrze a z czasem będzie lepiej trzeba tylko miec cierpliwośc. narazie powinniśmy się wszyscy cieszyc z tego napoju bo jescze z 5-7 lat temu to mało kto marzył wgl. o takiej inicjatywie więc trzeba się cieszyc że wgl. coś jest!.
Co do sprzedaży Na szombierkach wiem że ma byc na Grota Rowieckiego ale jescze podobno nie ma na chwilę obecną jest w Sklepie ARO na wyzwolenia blisko Parkingu pana Kurzątkowskiego cena to 2,70 zł. Jak narazie rozprowadzanie idzie średnio ale myślę że do końca czerwca powinniśmy poznac wszystkie punkty gdzie będzie dostępny ogień olipmu.
rebisław

Postprzez dezerter » So cze 20, 2009 10:57 pm

cześć
to ja sprzedaję Ogień, i nie lecę w h... jak ktoś napisał:))); zaraz po dostawie jeździłem do 22.00 aby szybko Wam dać to co chcecie, niestety na razie za mało jest wyprodukowane:(
wszystko sprzedane do końca w ciągu 9 godzin.... jedną puszkę tylko wypiłem:)
NASTĘPNA PARTIA WE WTOREK
CO DO ŻABEK I SIECI TYPU BIEDRONKA WOLĄ SPRZEDAWAĆ WŁASNE MARKI tam nie szukajcie. ale nocnych u nas pod dostatkiem:)

pytajcie w sklepach to mi pomoże, bo sami wiecie że energetyków jest wiele, a pani w sklepie nie wie że OO jest tylko jedno:)

proszę o pomoc w szczególności na szombrach i stroszku a i bolko się leniwi:)
dezerter

Postprzez Hellangel » N cze 21, 2009 6:22 am

Jak gdzies niema to powiedzcie ze jest nowy dobrze sie sprzedajacy napoj i dajcie namiary gdzie go mozna zamowic i po problemie powinno byc, jak jest kumaty wlasciciel jak w moim przypadku bylo po 2 dniach towar mial na polce.
Da seufzt sie still, ja still und flĂźstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Hellangel

Postprzez Grand » N cze 21, 2009 11:21 am

dezerter ty jestes powazny czlowiek,czy to twoja pierwsza robota? co znaczy pomozcie? masz za to kase to biegaj po tych sklepach i zalatwiaj,nie ma towaru to masz czas zeby zalatwic wiecej sklepow,sa dzielnice i osiedla gdzie wogole nie byles i nikt o OO nic nie wie,chyba ze kazdy ma sobie prywatnie uderzac do skleow na rejonie i dawac twoj numer telefonu zeby ci bylo latwiej?chyba normalna rzecza jest to ze jak rusza akcja to na kadej dzielnicy,osiedlu musisz pochytac co najmniej jeden sklep,a jak to do teraz wyglada kazdy widzi
Grand

Postprzez dezerter » N cze 21, 2009 12:48 pm

tak zrobiłem jak mówisz, oferty są już wszędzie w każdym sklepie.
to co przyjdzie we wtorek jest już sprzedane.
w kolejności pierwszej stroszek, szombierki.
dziękuję tym którzy pomogli
Dezerter
dezerter

Postprzez Grand » N cze 21, 2009 1:24 pm

Edit.sprawa wyjasniona na pw dzis pewnie wiele ludzi bedzie zadowolonych

Jako zeby nie bylo ze tak kolorowo,miedzy naszymi OO w zgdzewce znalazla sie 1 moc zaglebia :lol: w sklepie smiechu bylo co niemiara 8)
Grand

Postprzez aviatik » N cze 21, 2009 2:31 pm

Moc Zagłębia - dokładnie to samo w smaku. Początkowo myślałem, ze to co innego, ale po bliższej analizie (organoleptycznej) doszedłem do wniosku, ze w ogóle się nie różnią - jedynie opakowaniem :D
Dla wyjaśnienia - mój szef jest z Sosnowca (ale porządny gość z niego ;) ).
aviatik

gadugadu: 428204

Postprzez Ćwiro » N cze 21, 2009 3:01 pm

Te wszystkie Gieksy, Gorniki i Blue Powery, jak i nasz Ogien Olimpu sa chyba produkowane u jednego producenta w Kaliszu.
Ćwiro
członek SKK PB

Postprzez dpbh » N cze 21, 2009 3:45 pm

no chyba nikt nie spodziewal sie ze Ogien Olimpu bedzie mial wlasny smak i sklad.Ktos bije bardzo dobry interes na tym.
dpbh

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony