zakładam wątek piłkarski dla ostatniego meczu w sezonie
meczu, który pewnie nie zatrze fatalnego wrażenia z wiosny tego roku
teoretycznie możemy wygrać bardzo dużo - nawet 6 miejsce w EK co przekłada się na olbrzymie (w naszym wymiarze) pieniądze - ale w praktyce zespół od wielu tygodni gra bez zaangażowania i walki i sprawia wrażenie że ostatnia zecz na której mu zależy to zwycięstwo Szatałow po każdym spotkaniu powtarza, że nie może patrzeć na beznadziejną grę swojej drużyny - ale jest jedynym człowiekiem władnym do tego żeby to zmienić. z niezrozumiałych powodów tego nie robi, a kiedy wprowadza już nowych zawodników jak w Poznaniu to szyderczo po meczu mówi "ja wiedziałem, że tak będzie". O co kaman?
personalnie ten zespół wygląda fatalnie - na forum trwa licytycacja, który z zawodników jest gorszy od drugiego, który powinien być odsunięty od składu, z kim nie podpisywać kontraktu.
ten mecz to dla kilku zawodników a może i trenera ostatni mecz w barwach Polonii - nadal nie jest pewne, czy w przyszłym sezonie Jacek będzie jeszcze zawodnikiem czy już trenerem
ciężko cokolwiek pisać o składzie - Szatałow po raz kolejny pokaże, że nie ma wyczucia jeśli chodzi o możliwości zawodników i oczekiwania kibiców
mój skład na ten mecz : Skaba-Chomiuk,Klepa,Kulpaka,Telichowski-Barcik,Bażik,Nowak,Sawala,Radzewicz-Starościak
i typ na wynik : zwycięstwo 2-1