Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Polonii !!

Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Polonii !!

Postprzez bajer » N maja 16, 2010 10:34 pm

Dziwne, że jeszcze taki temat nie powstał. Zawirowania wokół jego osoby nigdy nie powinno być.

Jacek powinien zostać w Polonii na takim stanowisku na jakim ON chce.
Niech to sobie wbije w pałę i Bartyla i Szatałow.
Nie wyobrażam sobie, żeby jedyna osoba która w pełni identyfikuje się z Naszym Klubem zostala zmuszona do odejścia.
To jest jedyny człowiek, który może nowym i młodym powiedzieć: "gracie z herbem Polonii, to jest zaszczyt".
Może też uczyć profesjonalnego podejścia do zawodu i szacunku do Klubu i Kibiców.
Na scauta to można wybrac byle kogo, nie związanego z Polonią, nasz Klub potrzebuje kogoś takiego jak Trzeciak wewnątrz.
Idealnie wpasowuje się w asystenta trenera (dopóki będzie chciał grać to grającego asystenta). I nie mówię tu tylko o Szatałowie, ale powinien być asystentem na lata, aż nie będzie w stanie sam zostać I trenerem.
bajer

Re: Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Poloni

Postprzez fans7 » N maja 16, 2010 11:04 pm

JESTEM ZA ! JAK ALEX FERGUSON W MC
fans7

gadugadu: 0

Postprzez alkapone » N maja 16, 2010 11:21 pm

Który piłkarz ostatnio tyle czasu grał w barwach Polonii ? Już nie mówiąc o Przywiązaniu do tego klubu
JACEK TRZECIAK!
Ps. Moja propozycja na pierwszÄ… oprawÄ™ w nowym sezonie u nas: wielka replika koszulki z nr 6 TRZECIAK
Obrazek
alkapone

Postprzez poloniagsf » N maja 16, 2010 11:30 pm

Właśnie ja nie wiem za kogo się uważa Kałasznikow !? NIGDY ALE TO NIGDY nie będziesz kimś lepszym niż Jacek . Pewnie jeszcze max pół roku w Bytomiu posiedzisz <chociaż mam nadzieje że p.Bartyla szybciej Cię pogoni> a naszego Jacka chcesz wyrzucać to jest chore ! Człowieku najpierw zobacz kim on jest dla Polonii , kim jest dla kibiców no i jak wielki przykładem i autorytetem jest dla wielu młodych bytomian , w tym i mnie :oops: . Oczywiście dla starszych zapewne też jest autorytetem .

A ja najbardziej bym chciał żeby Jacek jeszcze pociągnął z 2 sezony u nas , nawet jeśli miałby grać po 30-40 minut ale zawsze to grająca ikona klubu ! Wkońcu wielu było zawodników w jego wieku lub nawet starszych a spokojnie dawali sobie rade w Ekstraklasie np. "Dzidek" Leszczyński z ełksy czy też Dariusz Gęsior który też miał swoje lata jak kończył swą przygode z piłką . Dlatego myśle że Jacek byłby w stanie spokojnie pograć jeszcze z 2 sezony czego ja mu osobiście życze . Dodam jeszcze że życze Szatałowowi SZYBKIEGO WYLOTU Z POLONII !
Nie chodzi mi tu tylko o wyniki <bo trzeba przyznać że tragedii nie było w tym sezonie> ale chodzi mi o jego arogancję i "bute" jaką ze sobą wprowadził do klubu wraz ze swoimi poczynaniami !!!
SÅ‚owak ostatni bastion Polonii!
poloniagsf

Postprzez razdwa » Pn maja 17, 2010 1:02 am

Jacek jest więcej wart niż cała 11 i Szatałow razem wzięci, to są wyższe wartości, może grać słabo, ale jego wkład jest niepoliczalny
razdwa

Postprzez bombel » Pn maja 17, 2010 8:56 am

NIE MA POLONII BEZ JACKA NIEMA POLONII !!!
Jacek ma juz swoje lata ale może jeszce pograć troche przykład ? Olivier Khan .
bombel

Postprzez PBanan » Pn maja 17, 2010 9:01 am

trochę nie podobny ten przykład, bo Kahn jest bramkarzem, a Jacek pomocnikiem. Ja dałbym przykład Paolo Maldiniego. Ten to dopiero to jest papa :D

Nie ma Polonii bez JACKA !!!!
PBanan

Postprzez greg33 » Pn maja 17, 2010 9:07 am

NIE MA POLONII BEZ JACKA NIE MA POLONII!!!!!!!!!!!!!!!!
. koja kurwę gnoja!!!!
greg33

Postprzez sakus » Pn maja 17, 2010 10:24 am

fans7 napisał(a):JESTEM ZA ! JAK ALEX FERGUSON W MC

że co ?

Chyba nikt sobie nie wyobraża zeby Jacek mógł odejść,jeśli nie dawałby rady na boisku to może jakaś funkcja w klubie ? Tylko czy poradziłby sobie na nowym stanowisku ?nie każdy ma do tego smykałke jednak warto sie przekonać,ja jednak wierze że zostanie z nami bo jest to jedna z ikon naszego klubu,jesli jednak kończyłby kariere to zasługuje na pożegnalny mecz w którym zarząd i kibice mogliby mu podziękować...
sakus

Postprzez Andy » Pn maja 17, 2010 10:35 am

BEZ JACKA NIE MA POLONII !
Andy
członek SKK PB

Następna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników