Polonia Bytom Juniorzy

Re: Polonia Bytom Juniorzy

Postprzez sakus » Wt cze 10, 2008 10:14 am

peter03 napisał(a):Tabela na kolejkę przed końcem sezonu:
Miejsce | Drużyna | Ilość meczy | Ilość pkt. | Bilans bramkowy
1. Zagłębie Sosnowiec 20 58 107-6
2. Polonia Bytom 21 53 94-12
3. GKS Andaluzja 21 49 64-19

Ale Sosnowiec jedzie w tej grupie,19 wygranych i remis nie mowiac juz o bilansie 107:6 :)Chyba was tam kreca z wiekiem :D
sakus

gadugadu: 0

Postprzez alojzik » So cze 14, 2008 7:15 pm

będą te testy do rocznika 92 i 93 ?
alojzik

Postprzez peter03 » So cze 14, 2008 10:14 pm

Dzisiaj rocznik '92 zakończył sezon wygraną 3:0 nad MOSiR Mysłowice. Zaczęliśmy w raczej rezerwowym składzie, ale jak widać kadra w miarę wyrównana i nawet w takim składzie spokojnie prowadziliśmy grę. Ktoś nade mną pytał o testy do '92, z tego co wiem, to takowe się już skończyły, ale w środę o 13:00 będziemy mieli trening z przyszłym trenerem Mirosławem Smyłą, regularnie na tych treningach z nim zjawia się ktoś nowy, więc możesz spróbować. Nie wiem tylko, czy nie trzeba wcześniej nawiązać jakiegoś kontaktu z którymś z trenerów.
peter03

gadugadu: 7486653

Postprzez Wodziol90 » So cze 14, 2008 10:47 pm

peter03 napisał(a):Dzisiaj rocznik '92 zakończył sezon wygraną 3:0 nad MOSiR Mysłowice. Zaczęliśmy w raczej rezerwowym składzie, ale jak widać kadra w miarę wyrównana i nawet w takim składzie spokojnie prowadziliśmy grę. Ktoś nade mną pytał o testy do '92, z tego co wiem, to takowe się już skończyły, ale w środę o 13:00 będziemy mieli trening z przyszłym trenerem Mirosławem Smyłą, regularnie na tych treningach z nim zjawia się ktoś nowy, więc możesz spróbować. Nie wiem tylko, czy nie trzeba wcześniej nawiązać jakiegoś kontaktu z którymś z trenerów.

Kiedys jak chcialem na 90 roczniku grac to przyszedlem do klubu z wujkiem i trzeba bylo sie z trenerem umowic kiedy mozna przyjsc na trening.
Wodziol90
wizard
wizard

Postprzez peter03 » Pt lip 25, 2008 3:45 pm

Zaczął się okres przygotowawczy rocznika 1992 pod okiem trenera Mirosława Smyły i trzeba przyznać, że zna się on na tym co robi i to bardzo dobrze. Treningi są męczące, ale takie muszą być, ogólnorozwojowe, pięknie prowadzone, haha. Same superlatywy, może ktoś napisze coś na temat nowego trenera, którego jeszcze dobrze nie znam, aczkolwiek robi dobre wrażenie?
peter03

gadugadu: 7486653

Postprzez udP.deatH » Pt lip 25, 2008 3:57 pm

Same superlatywy, może ktoś napisze coś na temat nowego trenera, którego jeszcze dobrze nie znam, aczkolwiek robi dobre wrażenie?

Parę lat trenował rocznik 89, chcesz się coś dowiedzieć zapraszam do kolegów "starszych", trenowanych właśnie przez Smyłe.

Chcesz coś więcej wiedzieć wal na pw, nie każdego na forum on interesuje ... :wink:
udP.deatH

Postprzez Lukes87 » So lip 26, 2008 10:39 pm

peter03 napisał(a):Zaczął się okres przygotowawczy rocznika 1992 pod okiem trenera Mirosława Smyły i trzeba przyznać, że zna się on na tym co robi i to bardzo dobrze. Treningi są męczące, ale takie muszą być, ogólnorozwojowe, pięknie prowadzone, haha. Same superlatywy, może ktoś napisze coś na temat nowego trenera, którego jeszcze dobrze nie znam, aczkolwiek robi dobre wrażenie?

Mnie uczył w samochodówce wychowania fizycznego...
W każdym razie zna się na tym co robi i to bardzo dobrze...
http://s1.onlyfight.pl/c.php?c=hebel_pb
Lukes87

Postprzez wezyr » N lip 27, 2008 9:22 pm

Jest dobry kolcz mnie tez trenowal przez 3 lata i trzeba przyznac ze potrafi nauczyc i dodatkowo przed samym meczem w szatni potrafil idealnie wjechac na ambicje tak ze nawet jak byles slabszy od przeciwnika to ambicjami potrafiles wygrac mecz
Babciu dlaczego masz taki duzy biceps??
Bo pracowalam w Biedronce
wezyr

Postprzez udP.deatH » N lip 27, 2008 10:34 pm

Ja go tam jak wspomniałem wyżej za bardzo nie znam, lecz przyznam że parę razy miałem z nim nie miłe spotkania.
W skrócie:
Trener dobry, lecz kozaczek jeszcze lepszy.
udP.deatH

Postprzez stefeq » N lip 27, 2008 10:45 pm

udP.deatH napisał(a):Ja go tam jak wspomniałem wyżej za bardzo nie znam, lecz przyznam że parę razy miałem z nim nie miłe spotkania.
W skrócie:
Trener dobry, lecz kozaczek jeszcze lepszy.

No ligowiec cos wie o panu Smyle :lol2: :lol2: :lol2:
Co do samego trenera to trzeba przyznac ze dawno niebylo tak spokojnego utrzymania SLJS i to w wielkiej mierze jego zasluga
Trener wymagajacy ktory przyklada duzo uwagi taktyce..A pojecie o pilce ma bo wprowadzil razem z Fornalakiem Polonię do Ekstraklasy 8)
Obrazek
stefeq

gadugadu: 2629791

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników