Polonia Bytom Juniorzy

Re: Polonia Bytom Juniorzy

Postprzez Rachel » So sie 02, 2008 12:02 pm

Raczej - nie przytkało - info otrzymałem od jednego z rodziców! - widocznie niektóre sprawy zostały tak mi naświetlone aby wniosek się nasuwał sam (zbyt pochopnie zareagowałem) za co bardzo przepraszam!

- resztę posta przesyłam na PRW.
Cał‚a Polska dzisiaj Ś›piewa -... konfidenci są… z Widzewa

Montaż, serwis, porady - instalacje SAT, DVB-t( cyfrowa telewizja naziemna ), rozdzielanie uprawnień (splitery), serwis kas fiskalnych.
Rachel

Postprzez peter03 » Śr sie 06, 2008 6:07 pm

Dzisiaj 1992 grało mecz kontrolny z GieKSą Katowice. Mecz odbył się na obiekcie Rapidu w Katowicach. Zakończył się wynikiem 2:3 (1:1). Graliśmy na 2 słady (1szy i rezerwy) chociaż teoretycznie, bo tu się jeszcze może pozmieniać, mecz sędziował trener Gieksy :devil:
peter03

gadugadu: 7486653

Postprzez krisp74 » Cz sie 07, 2008 2:15 am

Rachel napisał(a):Pan Król to porażka!
Właśnie wyjechał na obóz małolatami - dla mnie to zero czegokolwiek! Facet notorycznie spóźniający się na treningi, nie potrafi wogóle zapanować nad młodzieżą (która i tak ma trudne harakterki),.
No ale nie o tym ten temat, więc wybaczcie.

Czlowieku ty chyba niewiesz co ty piszesz :shock:

Osobiscie znam K Krola i nigdy nie powiem na niego zlego slowa . Trenowal mojego syna kilka lat i dobrze go przygotowal aby mogl moze kiedys cos osiagnac w pilce :D Jako czlowiek jest poprostu super a jako trener widzialem nie raz jego zapal i chec do szkolenia mlodzierzy on poprostu uwielbia to co robi to jego pasja i tez sie kiedys spoznil na trening ale nikt z nas obecnych rodzicow nie robil z tego problemu :twisted: kazdy ma przeciesz jeszcze zycie osobiste i zawodowe :!:

Umnie K Krol ma wielki szacunek zato kim jest i co kocha najbardziej , jak niewiesz to podejdz i zapytaj Przylozy swa prawa dlon do lewej piersi gdzie ma na koszulce herb Polonii i bedziesz wiedzial wszystko 8)

Poznaj go blizej a potem mozesz cos o nim napisac Pozdrawiam

Jest nas niewielu ale kroczymy do celu Stolarzowice to Polonia
krisp74

Postprzez Rachel » Cz sie 07, 2008 9:13 am

Do Krisp74:
Patrz post wyżej !
Cał‚a Polska dzisiaj Ś›piewa -... konfidenci są… z Widzewa

Montaż, serwis, porady - instalacje SAT, DVB-t( cyfrowa telewizja naziemna ), rozdzielanie uprawnień (splitery), serwis kas fiskalnych.
Rachel

Postprzez peter03 » Pt sie 08, 2008 4:48 pm

Kolejna gra kontrolna - z Gwarkiem Zabrze, także na wyjeździe zakończyła się wynikiem 2:4 (1:3). Graliśmy ponownie na dwa składy. Jutro Piast Gliwice u siebie, ale zmęczenie sezonem przygotowawczym jest już widoczne w naszej grze :(
peter03

Postprzez ondre » So sie 09, 2008 9:40 am

taaa, wciąż zmęczeni! to ligą, to treningiem, to grami kontrolnymi... Jesteście młodzi a gadacie jak . z TV :D
www.lokalnypatriota.pl
ondre

gadugadu: 0

Postprzez peter03 » So sie 09, 2008 1:54 pm

Wiesz, a czym innym mamy się tłumaczyć? :lol2: Dzisiejszy sparing odwołany z powodu tylko 7 graczy Piasta gotowych do gry. Po obozie chłopacy widocznie byli "zmęczeni", telefonicznie odwołali, tak więc rozegraliśmy gierkę wewnętrzną.
peter03

Postprzez wezyr » Pn sie 11, 2008 3:36 pm

A nie byliscie po niej zmeczeni?? :devil:
Babciu dlaczego masz taki duzy biceps??
Bo pracowalam w Biedronce
wezyr

Postprzez ikar » Śr sie 13, 2008 8:44 am

peter03>> jesteś z rocznika 92? Napisz coś więcej - ile lat trenujesz, kto was trenuje jak wyglądają treningi, w jakiej lidze gra zespół 92 i jaki jest rozkład sił w tej lidze - pozdro
ikar

Postprzez paradoxxx » N sie 17, 2008 8:06 pm

SLJS
Rozwoj Katowice vs Polonia Bytom 1-3
MISTRZU ! MISTRZU TY NASZ !
paradoxxx

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony