Napój energetyczny "Ogień Olimpu"

Re: Napój energetyczny "Ogień Olimpu"

Postprzez neit » So cze 27, 2009 7:45 pm

Tomash_PB napisał(a):
Mateusz napisał(a):- sklep "MARCO" cena 2,70
- bar "Eden" cena 3,50

Dziewne bo cena nie miala przekraczac 3 zl

Rozróżniasz bar od sklepu?

To forum powoli obniża poziom - coraz więcej maruderów, trenerów, prezesów i "kumatych". Każdy ma prawo do krytykowania ale wszystko ma swoje granice. Zacznijcie co niektórzy myśleć.
Księstwo Bytomskie
neit
członek SKK PB

gadugadu: 0

Postprzez 19pajak20 » So cze 27, 2009 8:03 pm

neit napisał(a):
Tomash_PB napisał(a):
Mateusz napisał(a):- sklep "MARCO" cena 2,70
- bar "Eden" cena 3,50

Dziewne bo cena nie miala przekraczac 3 zl

Rozróżniasz bar od sklepu?

To forum powoli obniża poziom - coraz więcej maruderów, trenerów, prezesów i "kumatych". Każdy ma prawo do krytykowania ale wszystko ma swoje granice. Zacznijcie co niektórzy myśleć.

Dlatego powinniście to forum udostępniać osobom z tylko z odpowiednim wiekiem i wykształceniem. Żeby nie było potem tak, że na jakiś ważny temat prowadze dyskurs z małolatem, który niema bladego pojęcia o czym pisze. Prosze Cię neit, rozważ to. Sory za ot.
19pajak20

Postprzez dpbh » So cze 27, 2009 8:19 pm

Mysle ze jakby tak bylo to na te forum bys znowu wstepu nie mial.Ja wiem ze nam wyroslo kibiców jak grzybow w ostatnim czasie ale tematy sa po to by pytac lub odpowiadac konkretnie dlatego niektórzy sie pózniej niech nie dziwia ze ktos nie wytrzymuje(ostatnio ban dla pigiego) i kolego comboy troszke w swojej opini sie pomyliles piszac do jednego z moderatorów PW z placzem......A jezeli chcesz o czyms porozmawiac to PW i tak wlasnie zalatwiajmy wszystkie niedogodności.
Juz nie bede pisal gdzies indziej ale jezeli poziom forum bedzie taki jaki jest ostatnio to zamykamy na 2/3 dni by wszyscy odpoczeli.....
KONIEC PISANIA NIE NA TEMAT W TYM WLASNIE TEMACIE
dpbh

Postprzez comboy » So cze 27, 2009 9:24 pm

dpbh napisał(a): i kolego comboy troszke w swojej opini sie pomyliles piszac do jednego z moderatorów PW z placzem......A jezeli chcesz o czyms porozmawiac to PW i tak wlasnie zalatwiajmy wszystkie niedogodności.
KONIEC PISANIA NIE NA TEMAT W TYM WLASNIE TEMACIE

Skoro piszesz o załatwianiu spraw na PW, to czemu walisz oficjaline?
Nie z "płaczem", tylko z zapytaniem to raz.
I nie do "moderatora", tylko do kumpla którego znam od 20u lat to dwa.
Myślałem że PW jest od nadawcy dla adresata a nie dla osób trzecich.

Koniec OT, reszta na PW.
ostrzezenie
GDZIE JEST MÓJ AVATAR???
comboy

Postprzez dezerter » So cze 27, 2009 9:54 pm

Witam
ja sprzedaje OO do sklepów
kilak spraw:
1. sprzedana została ilość gwarantowana na miesiąc w niespełna tydzień:) Napój dostępny będzie od początku następnego miesiąca czyli w czwartek.
2. cena powinna być na poziomie 2,8 na półce; pierwsza partia z dodatkowym rabatem, dlatego też było taniej.
3. jeżeli nie widzicie na półce napoju po prostu zapytajcie, niektórzy nie wystawiają bo się boją.
4. w barach wszystko jest doższe:)
Jeszcze raz dziękuję Osobom które pomogły w rozreklamowaniu najlepszego napoju energetycznego "OO"
Dezerter
0 692 079 665
dezerter

Postprzez dpbh » So cze 27, 2009 10:35 pm

dezerter ty sie zachowujesz jak jakis niedorozwiniety czlowiek.Po pierwsze to juz wiemy ze ty ty rozprowadzasz bo drugie piszesz ze sie boja to wystawiac?czy ty jestes normalny czlowieku bo po tych twoich wpisach sadze ze nie bardzo.
ps i skoncz te pedalskie ;) robic od tego masz emoty
dpbh

Postprzez mizuri » N cze 28, 2009 7:44 am

dezerter napisał(a):Witam
ja sprzedaje OO do sklepów
kilak spraw:
1. sprzedana została ilość gwarantowana na miesiąc w niespełna tydzień:) Napój dostępny będzie od początku następnego miesiąca czyli w czwartek.
2. cena powinna być na poziomie 2,8 na półce; pierwsza partia z dodatkowym rabatem, dlatego też było taniej.
3. jeżeli nie widzicie na półce napoju po prostu zapytajcie, niektórzy nie wystawiają bo się boją.
4. w barach wszystko jest doższe:)
Jeszcze raz dziękuję Osobom które pomogły w rozreklamowaniu najlepszego napoju energetycznego "OO"
Dezerter
0 692 079 665

No to zapytałem i dowiedziałem się dla czego w niektórych sklepach już go nie ma oraz dla czego drożeje. I jaką dostałem odpowiedź? Otóż podobno przed rozpoczęciem dystrybucji zostały ustalone pewne tzw ceny gwarantowane, jednak towat trafiał do sklepów około 0,30zł drożej niż było to ustalone. Podobno dla tego część ludzi wycofała się z dalszej dystrybucji "OO", a u reszty ceny poszły do góry. Podobno cena poszła do góry bo dystrybucja stwierdziła, że towar sprzedaje się rewelacjnie więc czemu nie zarobić na nim więcej (co by potwierdzał punkt 4 w wypowiedzi Dezerter'a). Oj jeśli to naprawdę jest prawda to bardzo nieładnie panie Dezerter. Mi by się w tym momencie z panem już nie chciało gadac....
Obrazek
mizuri

gadugadu: 12730064

Postprzez Angol » N cze 28, 2009 10:32 am

Mam kilka pytań.
Czy blue power Ruchu jest robione przez tą samą firmę, jeżeli tak to dlaczego to gówno można kupić u nas w centrum miasta ? :crazy: I jeżeli to ta sama firma robi to dlaczego oni mają nadruk, a my etykietkę wątpliwej jakości.
Niezbędne minimum - Dać z siebie maximum
Angol

Postprzez dpbh » N cze 28, 2009 10:40 am

ta sama firma produkuje a dezerter rozwozi :lol2: ciekawe czy na ich stronie tez pisze ze to najlepszy napój :lol: ehhh szkoda gadac
dpbh

Postprzez Vitor PB » N cze 28, 2009 10:43 am

Co za koles :shock: Czlowieku ty wiesz o czym gadasz :?: Twoim zdaniem w Bytomiu ludzie boja sie wstawiac do sklepu Ogien Olimpu , ale za to w centrum mozna zakupic Blue Power :? Z tego wynika ,ze to miasto jest niebieskie :crazy:
Vitor PB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników