sport75 napisał(a):Ja wiem co pisze stary ty moze nie wiesz ile masz lat i gdzie mieszkasz i spokoj mi tu
sport75 napisał(a):Fan club Pieniążka widze powstaje flage by trza zrobic
kamyk93 napisał(a):Nie rozumiem po co się kłócić. Wychodzą teraz z Was typowi Polacy...Nawet jak już OO będzie miał dobrą etykiete wybitą na puszcze i kosztować będzie wszędzie 2,80 to obierzecie sobie kolejny cel. Kłócicie się jak dzieci. Nie mieliśmy nigdy takiej akcji, a jak ktoś wmówi jakiejś babie jakiś blue power że jest zajebisty i będzie się sprzedawał to weźmie. Nie wszyscy znają się na sprawach kibicowskich... Poza tym dyskusja na temat Monety jest conajmniej nie na miejscu bo to nie ten temat. Jak chcecie porozmawiać sobie o jego przyszłości i czy spierdoli jak dostanie lepszą oferte to zapytajcie się go osobobiście albo napiszcie PW...
tommy_boy napisał(a):Moneta jak dostanie lepsza kase i warunki to podwinie ogon i adios. To normalne ze jak sie lepsza robote dostaje to sentymentow nie ma, w takie rzeczy to gowniarze z gimnazjum wierza. Coz life is brutal. Moim prywatnym zdaniem marketing i tak jest w klubie to jedna wielka amatorka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników