Lechia Gdańsk - Polonia Bytom 20-03-10/16:30

Re: Lechia Gdańsk - Polonia Bytom 20-03-10/16:30

Postprzez Ćwiro » Wt kwi 20, 2010 6:47 pm

ikar napisał(a):Kazik śpiewał "jest tak brudno i brzydko że aż pękają oczy"
ciekawe co by powiedział o grze naszej drużyny
wie ktoś dlaczego nie grał Podstawek???

Zatrul sie podobno czyms i nie pojechal z druzyna do Gdanska.
Ćwiro
członek SKK PB

Postprzez Grand » Wt kwi 20, 2010 7:02 pm

Poziom naszej ligi to jest chyba za Kazachstanem,jak takie baby moga zarabiac ciezkie pieniadze?Dzisiejszy mecz po raz kolejny pokazuje ze kontrakt dla szatalowa na nastepny sezon to czeka ale w Nadzieji Bytom,on juz nic z nich nie wyciagnie,albo moze oni nic juz pod jego wodza nie ugraja,co mecz to samo nic sie nie zmienia,te same podania,te same zmiany,ten sam kurwiszon Nowak,Skaba co pilki na 5 nie dotknie bo parzy i reszta gwiazdeczek ktore zapomnialy jak do siebie podawac.Moze trzeba im zrobic seans filmowy i puscic mecze z jesieni,tam mozna bylo grac dzis juz nie?Jak milo bylo ogladac Polonię tak teraz to strata czasu i nerwow,ja tylko wspolczuje ludzia w starszym wieku i z problemami zdrowotnymi,bo ogladajac ten mecz sporo zdrowia zostawilem,nie wiem jak oni to wytrzymuja.
Grand

Postprzez olbinho » Wt kwi 20, 2010 7:17 pm

ja myślę że tej drużynie brakuje takiego lidera jakim był Grzyb... poziom beznadziejny , druga linia praktycznie nie istniała ;/
olbinho

gadugadu: 8956765

Postprzez badol » Wt kwi 20, 2010 7:31 pm

Obojętnie jak grali,ale nie przegrali na trudnym boisku meczu który może też dużo znaczyć na zakończenie sezonu.
Bardzo dobry wynik dla nas ,choć brałem go w ciemno przed meczem.
badol

gadugadu: 0

Postprzez Łukasz » Wt kwi 20, 2010 7:37 pm

badol napisał(a):Obojętnie jak grali,ale nie przegrali na trudnym boisku meczu który może też dużo znaczyć na zakończenie sezonu.
Bardzo dobry wynik dla nas ,choć brałem go w ciemno przed meczem.

tu nie chodzi o wynik meczu tylko o sposob gry, jaki prezentuja nasi "kopacze". To bylo nawet cos wiecej niz obrona czestochowy...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Łukasz

Postprzez BociekPB » Wt kwi 20, 2010 7:46 pm

Szatałow zrób to dla nas i odejdź :!:
Bandycki Kleinfeld !!
BociekPB

Postprzez zdzicho » Wt kwi 20, 2010 7:47 pm

Starsi ludzie byli na meczu i zyja ? lecz jak czytam nasze forum to zal mi takiego Granta a nie NOWAKA i dopiero mi wstyd to czytac. :crazy:
zdzicho
członek SKK PB

Postprzez BOGDAN » Wt kwi 20, 2010 7:58 pm

predix napisał(a):[
bak napisał(a):
BOGDAN napisał(a):No i cos co nieczesto mozna po meczu Polonii napisac: zdecydowanie najlepszy na boisku: Nowak!

Ironia ??
Bo nie wygląda ... :crazy:
Pewnie śmiesz żartować z naszego "najlepszego" !!

Ale MY tu opisujemy naszych kopaczy, a nie przeciwnika.?

a nie wydaje Ci się że chodzi o tego Nowaka z Lechii ?

Oczywiscie ze chodzilo mi o Pawla Nowaka z Lechii (z ironicznym podtekstem odnosnie tego "naszego"). Tak sie akurat zlozylo ze jeden Nowak byl na boisku najlepszy a drugi... A temat jest nie "opisujemy naszych kopaczy" lecz o meczu Lechia-Polonia.
BOGDAN

Postprzez Grand » Wt kwi 20, 2010 8:02 pm

A co cie tak ujelo,chyba nic wiecej niz inni uzytkownicy nie napisalem,mecz na zywo zawsze wyglada inaczej,dopiero w TV mozna zobaczyc "poziom" meczu

co "starsi ludzie byli na meczu i zyja?" mam nadzieje ze bijesz do tego zawali,a nie do 0 wyjazdowego
Grand

Postprzez bak » Wt kwi 20, 2010 8:18 pm

Grand napisał(a):Poziom naszej ligi to jest chyba za Kazachstanem,jak takie baby moga zarabiac ciezkie pieniadze?Dzisiejszy mecz po raz kolejny pokazuje ze kontrakt dla szatalowa na nastepny sezon to czeka ale w Nadzieji Bytom,on juz nic z nich nie wyciagnie,albo moze oni nic juz pod jego wodza nie ugraja,co mecz to samo nic sie nie zmienia,te same podania,te same zmiany,ten sam kurwiszon Nowak,Skaba co pilki na 5 nie dotknie bo parzy i reszta gwiazdeczek ktore zapomnialy jak do siebie podawac.Moze trzeba im zrobic seans filmowy i puscic mecze z jesieni,tam mozna bylo grac dzis juz nie?Jak milo bylo ogladac Polonię tak teraz to strata czasu i nerwow,ja tylko wspolczuje ludzia w starszym wieku i z problemami zdrowotnymi,bo ogladajac ten mecz sporo zdrowia zostawilem,nie wiem jak oni to wytrzymuja.

Nowak jak to Nowak, zawalił dziś i zawali pewnie jeszcze nie raz ( niestety ), ale nazywanie naszego zawodnika, który na piersi ma herb Polonii, w ten sposób, to gruba przesada.
bak
członek SKK PB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony