ikar napisał(a):Kazik śpiewał "jest tak brudno i brzydko że aż pękają oczy"
ciekawe co by powiedział o grze naszej drużyny
wie ktoś dlaczego nie grał Podstawek???
Zatrul sie podobno czyms i nie pojechal z druzyna do Gdanska.
ikar napisał(a):Kazik śpiewał "jest tak brudno i brzydko że aż pękają oczy"
ciekawe co by powiedział o grze naszej drużyny
wie ktoś dlaczego nie grał Podstawek???
badol napisał(a):Obojętnie jak grali,ale nie przegrali na trudnym boisku meczu który może też dużo znaczyć na zakończenie sezonu.
Bardzo dobry wynik dla nas ,choć brałem go w ciemno przed meczem.
predix napisał(a):[bak napisał(a):BOGDAN napisał(a):No i cos co nieczesto mozna po meczu Polonii napisac: zdecydowanie najlepszy na boisku: Nowak!
Ironia ??
Bo nie wygląda ...![]()
Pewnie śmiesz żartować z naszego "najlepszego" !!
Ale MY tu opisujemy naszych kopaczy, a nie przeciwnika.?
a nie wydaje Ci się że chodzi o tego Nowaka z Lechii ?
Grand napisał(a):Poziom naszej ligi to jest chyba za Kazachstanem,jak takie baby moga zarabiac ciezkie pieniadze?Dzisiejszy mecz po raz kolejny pokazuje ze kontrakt dla szatalowa na nastepny sezon to czeka ale w Nadzieji Bytom,on juz nic z nich nie wyciagnie,albo moze oni nic juz pod jego wodza nie ugraja,co mecz to samo nic sie nie zmienia,te same podania,te same zmiany,ten sam kurwiszon Nowak,Skaba co pilki na 5 nie dotknie bo parzy i reszta gwiazdeczek ktore zapomnialy jak do siebie podawac.Moze trzeba im zrobic seans filmowy i puscic mecze z jesieni,tam mozna bylo grac dzis juz nie?Jak milo bylo ogladac Polonię tak teraz to strata czasu i nerwow,ja tylko wspolczuje ludzia w starszym wieku i z problemami zdrowotnymi,bo ogladajac ten mecz sporo zdrowia zostawilem,nie wiem jak oni to wytrzymuja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników