Polonia Bytom - Zagłębie Lubin

Re: Polonia Bytom - Zagłębie Lubin

Postprzez Piterere » N maja 02, 2010 9:10 am

Jak dalej będzie tak lać, to będzie bitwa okrętów wojennych, a nie piłka nożna - aż boję się patrzeć na tą grę dzisiaj, ale mimo wszystko jestem dobrej myśli.
W moim sercu jest Polonia!
Kocham ją i na zawsze tak...
Jej będę wierny aż po życia mój kres!
O Polonio jedyna ma!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Piterere

gadugadu: 6952258

Postprzez Cibeles » N maja 02, 2010 10:13 am

A ja jakoś jestem dziwnie spokojny, że będzie remis ... i jednych i drugich to zadowoli.
Janusz Grześko [*] - Miechowice Pamiętają
Cibeles

Postprzez dexter » N maja 02, 2010 10:21 am

lać przestaje mam nadzieje że niebiesko - czerwoni wygraja ten mecz i bedziemy mieli 33pkt co juz z pewnością starczy nam na utrzymanie. :jupi:
Źródło/tytuł:
Moim zdaniem powinno tu być godz. albo nic niebyć !

:lol: co ja za głupot napisałem być albo niebyć... :lol:
dexter

Postprzez Radzio101 » N maja 02, 2010 10:25 am

Nie mamy w ogóle powodów do optymizmu.. Po ostatnich wyczynach Naszych kopaczy dziękujmy Bogu, że zdobyli tyle punktów w rundzie jesiennej ile zdobyli.. Trzeba mieć nadzieję, że dziś wygramy i spoKOJnie dogramy do końca, bo chyba tylko Ona nam została!

Wczoraj, obiecałaś mi na pewno, że 3 punkty dzisiaj będą..
Radzio101

Postprzez NEMO » N maja 02, 2010 11:08 am

dpbh napisał(a):byś dzieki swojej wierze nie zobaczył Polonii niebawem w 1 lidze na derbach z cidrami.
Jak jutro przegramy to chusteczkami machamy :jupi: :lol2:

Naprawdę myślisz , że to w czymś pomoże?Jesteśmy w tym momencie w bardzo trudnym położeniu.Trudne mecze,słaba gra i mała przewaga nad strefą spadkową.Mam wrażenie, że to swoiste deja-vu .Że już to kiedyś przerabialiśmy...Dobre (szóste) miejsce jesienią,potem słaba gra wiosną.Jak się to skończyło niektórzy doskonale pamiętają...Oby tym razem było inaczej.Trzeba się zmobilizować, i pomóc,a nie dobijać .Na rozliczenie błędów przyjdzie odpowiedni moment...
NEMO

Postprzez Kasia86 » N maja 02, 2010 11:19 am

Zobaczycie, że dzisiaj będzie zwycięstwo 8) ta kolejka jest delikatnie mówiąc dziwna... teraz czas na "cud na Olimpijskiej". Już tyle sobie przesrali, że dzisiaj będą 3pkt. Jakoś dziwnie w to wierzę ;)
Oficjalny fan page SKK PB!
http://www.facebook.com/skkpb
Kasia86
członek SKK PB

gadugadu: 851397

Postprzez gio » N maja 02, 2010 11:40 am

gratulacje dla zarządu dla pilkarzy i sztabu szkoleniowego.jesli nasz trener oglada tak mecze mlodej ekstraklasy jak ktos pisez powyzej to odrazu zwolnienie dla niego lub tych pedalkow z mlodej orange.jak juz jestesmy przy mlodych gwiazdach to musicie wiedziec ze pilkarze tej druzyny smieja sie z mojego kolegi kiedy wchodzi do szatni w koszulce naszego klubu i dziwia sie gdy czasem jedzie na wyjazd...brak slow!!banda pedalow w japonkach.wogole pikarze teraz z kilkoma wyjatkami to same cioty.i gdyby byly wyniki to mogli by nawet w stringach chodzic ale brak walki w polaczeniu z ich umiejetnosciami daje nam to co mamy!
gio

gadugadu: 0

Postprzez Radzio101 » N maja 02, 2010 11:50 am

gio napisał(a):jak juz jestesmy przy mlodych gwiazdach to musicie wiedziec ze pilkarze tej druzyny smieja sie z mojego kolegi kiedy wchodzi do szatni w koszulce naszego klubu i dziwia sie gdy czasem jedzie na wyjazd...brak slow!!

Może temat nie odpowiedni, ale jak już ktoś napisał.. to potwierdze! Niestety taka jest prawda.. Ale to już było przerabiane.. Poza 'kilkoma' wyjątkami, nikt z Tym piłkarzy nie jest przywiązany do Polonii.. Smutne, ale prawdziwe :evil:
Radzio101

Postprzez razdwa » N maja 02, 2010 12:32 pm

to ja bym walił po nazwiskach... Długo broniłem Szatałowa, ale jeżeli dziś przegramy to potrzebujemy trenera z jajami, który by wzbudził rywalizację w zespole i przywiązanie do klubu, fajnie by było kiedyś Jacka Trzeciaka zobaczyć jako trenera... Jeżeli by Odra spadła, to może Brosz nam zostanie.
razdwa

Postprzez jakubbytom » N maja 02, 2010 1:10 pm

gio napisał(a):
jak juz jestesmy przy mlodych gwiazdach to musicie wiedziec ze pilkarze tej druzyny smieja sie z mojego kolegi kiedy wchodzi do szatni w koszulce naszego klubu i dziwia sie gdy czasem jedzie na wyjazd...brak slow!!

I jak tu żądać zaangarzowania w gre,jak te patałachy mają takie podejście.Gówno ich obchodzi Polonia ,byle kasa sie zgadzała.Wypier.olił bym to na zbity ryj,(dosłownie).Podaj nazwiska to będziemy wiedziec ,które to "gwiazdeczki"
jakubbytom
członek SKK PB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony