deatH napisał(a):Krzychu bez przesady , wątpie ze GKSz jest to Przeciwnik z wyższej półki , poczekajmy z rok może 2 , Slaska Liga Junirów pokaże gdzie tak naprawde stoji rocznik 93
A co do "wyższej półki" to mówiono ze GKS ma jakis nowych synkow co grac potrafia
carlos3 napisał(a):Krzychu patrz na mój post wyżej
peter03 napisał(a):Natomiast my '92 wygraliśmy 16:0 z Szombrami, hehe kapitan i brameczka, w końcu to już druga w karierzeNasz systematyczny rezerwowy K. Sieja najwięcej bramek z drużyny, hat-trick. Taka ciekawostka, że do przerwy było 4:0
Umówiłem się na grilla z 50 z LPH. Spotykamy się w umowionym miejscu,zaczyna się walka. Ja przeciwko calej ekipie.Po paru minutach Lech dostaje konkretny . po czym zaczyna ..Gdy uciekaja krzycze do nich - Szacunek,ze podjeliscie walke.
peter03 napisał(a):Za tydzień mecz z Sosnowcem u nichCoś mam duże obawy do wyniku, na ostatnim naszym meczu byli dużo lepsi od nas. Będzie trzeba dać 110% z siebie i wykorzystywać wszystkie sytuacje.
Umówiłem się na grilla z 50 z LPH. Spotykamy się w umowionym miejscu,zaczyna się walka. Ja przeciwko calej ekipie.Po paru minutach Lech dostaje konkretny . po czym zaczyna ..Gdy uciekaja krzycze do nich - Szacunek,ze podjeliscie walke.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników