http://www2.90minut.pl/news/84/news842366.html
A gdzie jest cos o naszej spółce??
BOGDAN napisał(a):Mnie chodzilo o to samo (jak mniemam) o czym pisze ten dziennikarzyna (a wlasciwie jego "sponsorzy"): czy wedlug nakazu PZPN Polonia miala stac sie (zarejestrowana w sadzie i w PZPN) spolka akcyjna przed koncem 2008 roku czy tylko "wystapic z wnioskiem"?
BOGDAN napisał(a):Mowiac wprost: jestesmy juz SA czy nie?! (a jesli tak to od kiedy?)
Jest SA zarejestrowana w rejestrze czy nie?
BOGDAN napisał(a):Zlozono wniosek (z zalacznikami - tj dowodem rejestracji i wpisu) do PZPN czy nie? (bo wedlug wywiadu z Prezesem "mamy czas do lutego")
- Gdyby liga zaczynała się dzisiaj, Polonia nie zostałaby do niej dopuszczona. Nadal nie zamknęła procedury powołania spółki, a to warunek konieczny do tego, by grać w ekstraklasie - zapewnia Jacek Masiota, szef Rady Nadzorczej Ekstraklasy SA. Tymczasem bytomianie dopiero w poniedziałek wysłali do władz ligi pismo z informacją, że złożyli wniosek o rejestrację spółki w sądzie.
Gdyby rozgrywki rozpoczęły się już w ten weekend, to mielibyście jednak kłopot.
- Ale przecież liga startuje dopiero 27 lutego i do tego czasu Polonia SA na pewno zostanie przyjęta w poczet członków PZPN-u. Już rozpoczęliśmy całą procedurę z tym związaną i do pierwszego meczu z Wisłą Kraków na pewno zdążymy.
przybyu napisał(a):Nie wiem, nie wiem... Ja bede spokojniejszy dopiero jak zobacze w Krajowym Rejestrze Sadowym wpis 'KS Polonia Bytom SA' ...
Alien napisał(a):
Oczywiście trzeba trzy dychy zapłacić................no comments
mieczyk napisał(a):Alien napisał(a):
Oczywiście trzeba trzy dychy zapłacić................no comments
Myśle że teraz to już wszyscy uwierzą ci na słowo
Alien napisał(a):Zarejestrowana Aktem Notarialnym dnia 29 grudnia 2008.
Niekumaty napisał(a):Alien napisał(a):Zarejestrowana Aktem Notarialnym dnia 29 grudnia 2008.
Powołana aktem notarialnym z 29 grudnia, natomiast zarejestrowana w KRS w styczniu...Małe sprostowanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników