Sparingi sezon 2009/2010

Re: Sparingi sezon 2009/2010

Postprzez matikpb » Åšr cze 24, 2009 8:48 pm

Zagrał jeden mecz i już niektórzy widzą go u nas w drużynie.Dzisiejszy przeciwnik to całkiem inna półka aniżeli drużyny, z którymi przyjdzie się nam mierzyć w lidze.Mam nadzieje że Szatałow nie jest głupi i nie będzie go chciał zakontraktować po tym jednym sparingu.
Czy wygrywasz czy nie...
matikpb

Postprzez Vitor PB » Åšr cze 24, 2009 9:20 pm

Czegos tu nie rozumie :roll: Kilka osob napisalo ,ze Spizak zagral dobre spotkanie , to zaraz znalazlo sie kilku , ktorzy ich krytykuja.Panowie krytykanci mam takie pytanie:Co w tym zlego ,ze ktos wylonil najbardziej wyrozniajacego sie gracza z obecnie testowanych :?: Musicie brac pod uwage ,ze na jakies gwiazdy nie mamy co liczyc , bo przeciez u Bartyli jest kazdy dobry ,ktory przyjdzie za darmo :crazy: Tak od siebie dodam ,ze pan B. powinien nauczyc sie lepiej liczyc jesli chce oszczedzac.Zamiast 5 graczy sprowadzonych za darmo , ktorym trzeba placic caly sezon pensje mimo tego ,ze nic nie graja lub ewentualnie grzeja ławe moze by lepiej kogos wykupic ,ktory dobrze sie prezentuje i bedzie z niego pozytek.Jak dla mnie powinno wyjsc i taniej i korzystniej :faja:
Vitor PB

Postprzez wezyr » Åšr cze 24, 2009 9:33 pm

19pajak20 napisał(a):Ludzie ochłonijcie Dziółka jest sto razy lepszy od Spiżaka.

Tak szczegolnie jest lepszy od spizaka szybkosciowo i technicznie...masz racje :lol2:
Babciu dlaczego masz taki duzy biceps??
Bo pracowalam w Biedronce
wezyr

Postprzez bajer » Åšr cze 24, 2009 9:34 pm

Vitor PB napisał(a):Czegos tu nie rozumie :roll: Kilka osob napisalo ,ze Spizak zagral dobre spotkanie , to zaraz znalazlo sie kilku , ktorzy ich krytykuja.Panowie krytykanci mam takie pytanie:Co w tym zlego ,ze ktos wylonil najbardziej wyrozniajacego sie gracza z obecnie testowanych :?:

Przecież nikt nie skrytykował Spiżaka, że zagrał źle, tylko fakt, że juz został okrzykniety graczem na ekstraklase i należy brac go w ciemno. Kolega wyżej napisał: sparing z takim przeciwnikiem a mecz w lidze przeciwko np. Lechowi to 2 baaardzo różne sprawy. Także postuluję o wstrzymanie sie z daleko posuniętymi ocenami.
bajer

Postprzez Vitor PB » Åšr cze 24, 2009 9:43 pm

Bajer widze ,ze nie zrozumiales mojego postu.Powiem tak : my mozemy grac sparing nawet z Barcelona ,czy M.U. To i tak nie zmieni faktu ,ze beda grali ci sami zawodnicy , bo Bartyla nie ma zamiaru nikogo kupowac :crazy:
Vitor PB

Postprzez dpbh » Åšr cze 24, 2009 9:45 pm

Pajak pierdolnil sie w leb z takimi wypowiedziami.Spizak zagral bardzo poprawnie i napewno sie wyróznial.Co do przygotowania kondycyjnego itp....po to jest obóz by na nim nad tym popracowac.W ataku w 1 polowie zagral dosc poprawnie ukrainiec(chyba)wysoki ale my takiego napastnika nie potrzebujemy.Potrzeba nam drugiego Zablockiego.Ogólnie widac bylo w 1 polowie spokój i ogranie pilkarzy testowanych.ME slabiutka.....
W Polonii zaprezentowal sie na srodku obrony mlody Ukrainiec którego chce Polonia zatrzymac chyba ma 20 lat.Dzisiaj mnie nie przekonal.
dpbh

Postprzez Piotrek » Åšr cze 24, 2009 9:52 pm

Zdjęcia ze sparingu: post181363.html#p181363
Piotrek

gadugadu: 0

Postprzez Niekumaty » Åšr cze 24, 2009 9:52 pm

Jest dobrze, bo Spiżak się wyróżniał na tle chłopców z Mesy i na tle zbieraniny 11 chłopaków, którym pan trener urządził grupowy casting. Wnioski sa oczywiste, brać Spiżaka. W razie czego najwyżej wzmocni naszą MESĘ. W sumie bardzo ciekawy sportowy upadek, 12 lat grać w Niemczech w tym nawet epizod w Bundeslidze i wrócić do Polski po to żeby być testowanym w meczu z Młodą Ekstraklasą.

Hitem i tak jest testowanie napastnika co ma 189 cm wzrostu i 2 lata nie grał nigdzie w piłkę. I to wszystko pod kątem gry w Ekstraklasie. To jest najwyraźniej ta grupa 50 zawodników z kręgu zainteresowań.
Niekumaty

Postprzez 19pajak20 » Åšr cze 24, 2009 9:59 pm

Tak jest brać Spiżaka z nim jest zapewniona ekstraklasa :crazy: :crazy: :crazy:
19pajak20

Postprzez bajer » Åšr cze 24, 2009 9:59 pm

dpbh napisał(a):ME slabiutka.....

No i chyba tyle w temacie próby oceny przydatności kogokolwiek do I zespołu. Zagramy z poważnym przeciwnikiem to wtedy pochwali sie kogoś.
Źródło/tytuł:
W Polonii zaprezentowal sie na srodku obrony mlody Ukrainiec którego chce Polonia zatrzymac chyba ma 20 lat.Dzisiaj mnie nie przekonal.

Ale jest taka możliwość, że chłopak po prostu się spalił, był zmeczony lub ciężko odnajduje sie w nowym środowisku, poza tym grał z 10 ludźmi których pierwszy raz na oczy widział. Nie jest łatwo błyszczeć na środku obrony mając w linii obok siebie 3 kołków. To tylko hipotetyczne rozważania udowadniajace bezuzyteczność takich castingów.
bajer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników