Sparingi sezon 2009/2010

Re: Sparingi sezon 2009/2010

Postprzez razdwa » Pt cze 26, 2009 1:16 pm

100% poparcia dla DPBH, ostatnio to się już tego czytać nie da, wszyscy jadą na wszystko co związane z Polonią:
jest napój - to źle bo naklejka, to źle bo po 2 dniach od premiery nie ma w każdym sklepie, a dupy ruszyć nie można
-jest multum testowanych zawodników (dla których gra w ekstraklasie to wielka szansa) i . źle, bo łapanka, bo za darmo, bo casting, bo nie wiadomo co, jakby kuźwa nie można było poczekać do przynajmniej pierwszych meczów, żeby ocenić
-jest prezes, który bądź co bądź z niczego zrobił ekstraklasę (choćbyście nie wiem co mówili to taki jest fakt) klubu mogło nie być, owszem ma wady, ale tutaj się jedzie na niego w każdym temacie
-Szatałow - zrobił 7 miejsce - też zły, bo kałasznikow, który nie ma pojęcia o piłce - wy za to macie licencję UEFA
-transfery - nie wydajemy milionów, bo nie mamy, zawodnik idzie do innego klubu bo tam mu więcej zapłacą, no ale źle bo nie kupiliśmy kolesia, który kopnął 3 razy dobrze piłkę i chce zarabiać fortunę, no ale 7 miejsce zrobiliśmy ambicją i zgraniem, a nie gwiazdorami (ci są teraz w 1 lidze)

Tego się czytać nie da, najgorsze są te małolaty, którzy próbują dorównać starszym w bluzganiu, niczego nie widział, prócz własnej dzielnicy, a mądrzy się w każdym temacie, trochę więcej szacunku do klubu i do ludzi..
razdwa

gadugadu: 0

Postprzez Rachel » So cze 27, 2009 10:21 am

Słuchajcie czy ktoś z Was wie o której gramy sparing z Kluczborkiem i ew. jak najepiej dojechać na ich obiekt?
Cał‚a Polska dzisiaj Ś›piewa -... konfidenci są… z Widzewa

Montaż, serwis, porady - instalacje SAT, DVB-t( cyfrowa telewizja naziemna ), rozdzielanie uprawnień (splitery), serwis kas fiskalnych.
Rachel

Postprzez Niekumaty » So cze 27, 2009 10:30 am

Nie wiem jak dojechać, nie wiem o której grają, ale jest tam taki park, w którym są dwa stadiony dawnych KKSu i Metalu. Nie wiem na którym akurat teraz grają, ale chyba na Metalu. Niezła klimatyczna okolica, pewnie nam wrzucą ze 2-0 :lol:
Niekumaty

Postprzez Julio93 » So cze 27, 2009 10:43 am

Jadzia92 napisał(a):
Julio93 napisał(a):No Ciebie nie Bo jak spadnie to już na mecze chodzić nie będziesz : ) Sry za off

ciekawe mnie czy TY będziesz chodził :)

Ja chodziłem od 3 ligii i śledziłem wyniki u mnie w szkole miałem przerąbane a nie kryłem się nigdy że jestem za Polonią :)) byłem jednym z nielicznych w mojej szkole ;/ fakt byłem młody ale brat "trenował" mnie od najmłodszych lat :))!
i uwierz mi że bym chodził :))

razdwa 100% poparcia! (żeby nie było wybaczcie wszyscy których obraziłem :) ale czasem się wytrzymać nie dało)

Co do sparingów widać ze wszyscy poinformowani ; )) <lol2> ;p tylko żeby potem nie było ze na ostatnią chwilę podadzą godzinę i miejsce ;P!
Julio93

Postprzez cloner » So cze 27, 2009 11:03 am

Źródło/tytuł:
W sobotę pierwsza dryżyna MKS-u Kluczbork rozegra sparing z drużyną Ekstraklasy - Polonią Bytom. Mecz odbędzie się na stadionie KKS-u. Początek zaplanowano na godzinę 17:00.

Źródło/tytuł:
W piątek w godzinach popołudniowych piłkarze MKS-u Kluczbork odbyli ostatni trening przed sobotnim spotkaniem sparingowym z Polonią Bytom. Będzie to pierwszy mecz kontrolny podopiecznych Grzegorza Kowalskiego i Ryszarda Okaja. Trener Kowalski zapowiedział, że w sobotę w konfrontacji z drużyną Ekstraklasy będą grać zawodnicy, którzy mało grali ostatnim czasem w rundzie wiosennej poprzedniego sezonu.

http://mkskluczbork.prv.pl
"Jesteśmy elitą, nie tłumem, w sercach nosimy dumę"

SU!
cloner

Postprzez Rachel » So cze 27, 2009 11:38 am

Masz rację Cloner - tak na marginesie stadion MKS-u Kluczbork mieści się przy ul.Sportowej 7, więc kto się wybiera na ten mecz może przy okazji skorzystać z tych informacji. Pozdr.
Cał‚a Polska dzisiaj Ś›piewa -... konfidenci są… z Widzewa

Montaż, serwis, porady - instalacje SAT, DVB-t( cyfrowa telewizja naziemna ), rozdzielanie uprawnień (splitery), serwis kas fiskalnych.
Rachel

Postprzez nAzGuL22 » So cze 27, 2009 12:05 pm

Do Kluczborka najlepiej jechać drogą nr. 11 na Poznań. Ona leci przez TG, Lubliniec, Olesno. Potem za bąkowem, na drodze szybkiego ruchu sklęcacie wg znaku w lewo, przejeżdżacie przez ligotę bodajże górną i wjeżdżacie do Kluczborka. Tam na rondzie skręcacie w lewo, przejeżdżacie koło parku z kościołem i bodajże (tu nie jestem pewien) na skrzyżowaniu przed cmentarzem skręcacie znów w lewo i gdzieś tam powinna być droga na stadion i KKS i Metalu. (jeżdżę tam od dziecka, ale kurka samochodem nigdy nie musiałem jechać na te stadiony, wystarczyło pieszo przejść przez park).
nAzGuL22

Postprzez JarJar » So cze 27, 2009 12:40 pm

Chyba w miarę dobrze widać obydwa boiska, park i kościół. :twisted:

Mapka-hybryda

Od obwodnicy do Kluczborka wjeżdża się ul. Katowicką. :wink:
JarJar

Postprzez Henu-PB » So cze 27, 2009 6:01 pm

Źródło/tytuł:
O godzinie 17:00 w Kluczborku rozpoczął się mecz sparingowy pomiędzy drużyną MKS Kluczbork a Polonią Bytom. Do przerwy utrzymuje się wynik 1:0 dla Kluczborka.
Bramkę dla gospodarzy zdobył w 20' Łukasz Olejarz

Składy obu drużyn
MKS Kluczbork: Krzysztof Stodoła, Adam Orłowicz, Paweł Odrzykawski, Twardawa, Piotr Stawowy, Zieliński, Marzec, Wojciech Haber, Szczepaniak, Łukasz Olejrz, Tomasz Jasiński

Polonia Bytom: Ilie Cebanu - Piotr Tomasik, Robert Nazar, Artem Bobukh, Adrian Basta - Marcin Radzewicz, Robert Królikowski, Marcin Juśkiewicz, Damian Szczęsny - Łukasz Gikiewicz, Robert Wojsyk

Źródło: oficjalna.
Henu-PB

Postprzez przeno » So cze 27, 2009 6:11 pm

Henu-PB napisał(a):
Źródło/tytuł:
O godzinie 17:00 w Kluczborku rozpoczął się mecz sparingowy pomiędzy drużyną MKS Kluczbork a Polonią Bytom. Do przerwy utrzymuje się wynik 1:0 dla Kluczborka.
Bramkę dla gospodarzy zdobył w 20' Łukasz Olejarz

Składy obu drużyn
MKS Kluczbork: Krzysztof Stodoła, Adam Orłowicz, Paweł Odrzykawski, Twardawa, Piotr Stawowy, Zieliński, Marzec, Wojciech Haber, Szczepaniak, Łukasz Olejrz, Tomasz Jasiński

Polonia Bytom: Ilie Cebanu - Piotr Tomasik, Robert Nazar, Artem Bobukh, Adrian Basta - Marcin Radzewicz, Robert Królikowski, Marcin Juśkiewicz, Damian Szczęsny - Łukasz Gikiewicz, Robert Wojsyk

Źródło: oficjalna.

Myślałem, ze chodzi o Juszkiewicza? Chyba ze to ktoś inny?
www.novagor.pl
przeno

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony