Źródło/tytuł: O godzinie 14:00 w niemieckim Halle rozpocznie się spotkanie sparingowe pomiędzy tamtejszym HFC a niebiesko-czerwonymi.
Składy wyjściowe obu drużyn:
HFC Halle: Horvat - Benes, Lachheb, Mouaya, Sieber - Schubert, Gorke - Lindenhahn, Hebestreit, Kanitz - Muller
Polonia Bytom: Juraj Balaż - David Kotrys, Adrian Klepczyński, Lukas Killar, Peter Hricko - Piotr Tomasik, Szymon Sawala, Rafał Grzyb, Miroslav Barcik, Jacek Trzeciak - Grzegorz Podstawek
Do przerwy na Kurt-Wabbel Stadion w Halle utrzymuje siÄ™ remis 0:0
Kolejne zmiany w drużynie niebiesko-czerwonych: 68' Mateusz Górnik za Grzyba, 70' Adrian Basta za Barcika, 72' Robert Wojsyk za Podstawka.
Rosol92PB napisał(a):Kolejne zmiany w drużynie niebiesko-czerwonych: 68' Mateusz Górnik za Grzyba, 70' Adrian Basta za Barcika, 72' Robert Wojsyk za Podstawka.
SkÄ…d on jest ?
Umówiłem się na grilla z 50 z LPH. Spotykamy się w umowionym miejscu,zaczyna się walka. Ja przeciwko calej ekipie.Po paru minutach Lech dostaje konkretny . po czym zaczyna ..Gdy uciekaja krzycze do nich - Szacunek,ze podjeliscie walke.
Rosol92PB napisał(a):Kolejne zmiany w drużynie niebiesko-czerwonych: 68' Mateusz Górnik za Grzyba, 70' Adrian Basta za Barcika, 72' Robert Wojsyk za Podstawka.
SkÄ…d on jest ?
niroo napisał(a):mam pojecie bo widze tego gniota na meczach i czasem az sie roi w glowie ze przydaloby sie Grzesiowi wpierdolic, a moze zaczal by sie starac i biegac. Pytalem poza tym tylko co jest podstawa tych wymyslnych epitetow wielkiego Grzesia.
Co do dostepnosci talentow i tego czy chcieliby przyjsc... czlowieku mozna kogos wypozyczyc, poza tym istnieje takie cos (u nas nei ma) jak scouting. Myslisz ze krolowie strzelcow np z 2,3 ligi nie mogliby zostac poddani chociaz testom? Mogliby, ale nikt ich nawet nie oglada, a szkoda. Czasem znajduje sie taki zielu, na Gikiewiczu tez wszyscy wieszali psy, ze nie strzela i co sezon ma nowy klub, a jednak w wielu tchnal nadzieje chociazby zaangazowaniem, ktorego grzesio nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników