Rachel napisał(a):Najbardziej bulwersujące do tego jest to, że zawodnik, ni stąd ni zowąd podaje klub do PZPN o brak terminowych płatności (też należy czytać ze zrozumieniem) jest wystawiany w pierwszej 11 pomimo ewidentnie zawalonej (celowo?) bramki we wcześniejszym meczu!?
mimik napisał(a):Rachel napisał(a):Najbardziej bulwersujące do tego jest to, że zawodnik, ni stąd ni zowąd podaje klub do PZPN o brak terminowych płatności (też należy czytać ze zrozumieniem) jest wystawiany w pierwszej 11 pomimo ewidentnie zawalonej (celowo?) bramki we wcześniejszym meczu!?
EEE... czy ja coś gdzieś przegapiłemO co i o kogo chodzi
(Przejrzałem dział z prasą i dotyczący tego meczu ale jakoś się nie doszukałem...)
ikar napisał(a):[...]
w meczu z Lechią chcę zobaczyć Tymińskiego, Reimana i Starościaka
kubulec napisał(a):mimik napisał(a):Rachel napisał(a):Najbardziej bulwersujące do tego jest to, że zawodnik, ni stąd ni zowąd podaje klub do PZPN o brak terminowych płatności (też należy czytać ze zrozumieniem) jest wystawiany w pierwszej 11 pomimo ewidentnie zawalonej (celowo?) bramki we wcześniejszym meczu!?
EEE... czy ja coś gdzieś przegapiłemO co i o kogo chodzi
(Przejrzałem dział z prasą i dotyczący tego meczu ale jakoś się nie doszukałem...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników