Przeżyjmy to jeszcze raz? Licencja na sezon 2010/2011

Przeżyjmy to jeszcze raz? Licencja na sezon 2010/2011

Postprzez JarJar » Cz kwi 01, 2010 10:43 pm

Rok temu temat: "Licencja na sezon 09/10" rozpoczął się postem takiej treści (pisownia oryginalna, bez poprawek):
pigi napisał(a):Pozwoliłem sobie na załozenie nowego wątku jakim jest nowa licencja dla polonii,bo jak wiadomo pół roku temu połowa z nas była bliska zawału serca. A teraz do sedna .Wie ktoś może czy wąsy złorzyły wymagane dokumenty aby dostać upragnioną licencje? :faja:

Jak wygląda sprawa na dzień dzisiejszy?
Czy dysponujemy jakimiś mniej lub bardziej oficjalnymi informacjami:
Czy wniosek został złożony z kompletem wymaganych dokumentów?
Czy fakt, że miasto nie realizuje zaakceptowanego (przez Komisję Licencyjną) planu modernizacji stadionu nie stanie na przeszkodzie w uzyskaniu licencji?
Czy dokumentacja finansowa klubu/spółki jest kompletna i w należytym porządku?
Czy dysponujemy, realnym wystarczającym budżetem?
Itd, itd...
Temat otwarty...
JarJar

Re: Przeżyjmy to jeszcze raz? Licencja na sezon 2010/2011

Postprzez cloner » Cz kwi 01, 2010 11:02 pm

Ja na miejscu komisji licencji bym nie dał. Ale zapewne będzie.
"Jesteśmy elitą, nie tłumem, w sercach nosimy dumę"

SU!
cloner

Postprzez tompb1920 » Pt kwi 02, 2010 6:44 am

cloner napisał(a):Ja na miejscu komisji licencji bym nie dał. Ale zapewne będzie.

Lepiej niech komisja nie czyta tego posta a przynajmniej pierwszego zdania bo jak sobie to wezmie do serca to beda ładne jajca
Obrazek
tompb1920

gadugadu: 0

Postprzez Mrowka » Pt kwi 02, 2010 11:12 am

Nie wydaje mi się, żeby komisja kierowała się czyimś postem, tematem, czy w ogóle jakimś forum, przecież sami nie są ślepi :roll:. Prawda jest taka, że na stadionie ostatnimi czasy nie wydarzyło się NIC, nawet nikt kamienia jednego nie przerzucił, a co tu dopiero mówić o modernizacji. Z tego co pamiętam, jakaś komisja miała sprawdzać na bieżąco prace jakie wykonywane są na stadionie, no to można zapisać...łapacze piłek...niezła kpina. Jakoś jestem przekonany, że czeka nas kolejna akcja walki o ekstraklasę, poza jej boiskami i obawiam się, że tym razem wiara już nie wystarczy, a jak wiadomo "kryzys" to i kasy nie będzie, z resztą nawet gdyby była, to co za idiota da się przekonać tym samym argumentem co zawsze...
Mrowka

Postprzez sakus » Pt kwi 02, 2010 11:39 am

1) Ostatnio były mega jajca z licencja i jak sie nie myle dostalismy ja warunkowo
2) Przyklad ŁKS-u z tamtego roku pokazuje ze juz nie ma pobłażliwosci dla klubów
a wiec : oby obyło sie w tym roku bez cyrku
Ostatnio edytowano So kwi 03, 2010 12:09 am przez sakus, łącznie edytowano 1 raz
sakus

Postprzez mimik » Pt kwi 02, 2010 1:02 pm

A ja mimo wszystko chciałbym abyśmy dostali licencję. Jeśli utrzymamy się na boisku to powinniśmy grać w Ekstraklasie.
Ludzie!!! Teraz takie rzeczy piszecie... To po co była walka o licencje? I co? Zakładacie, że licencji nie dostaniemy, bo na nią nie zasługujemy? Ba... od razu, już teraz, rezygnujecie z walki o nią?
Ludzie, co z wami!!!
mimik

Postprzez bajer » Pt kwi 02, 2010 1:08 pm

cloner napisał(a):Ja na miejscu komisji licencji bym nie dał. Ale zapewne będzie.

Z całym szacunkiem, Ty się dobrze czujesz ?
Może walnij jeszcze mały news na olimpijska2 z analizami dlaczego nie mielibyśmy dostać.
A co tam - podeślij do GW i PS notatkę od "życzliwego".

Każdy zna nasze problemy, nie jest Polonia klubem idealnym i sam wielokrotnie mam dużo do zarzucenia zarządzającym, ale w takim przypadku szczerość i prawość nie jest dobrym pomysłem.
bajer

Postprzez cloner » Pt kwi 02, 2010 1:11 pm

Może walnij jeszcze mały news na olimpijska2 z analizami dlaczego nie mielibyśmy dostać.
Może wreszcie zacznij odróżniać forum SKK od strony internetowej?
Doskonale wiem, na ile mogę sobie pozwolić pisząc na stronie, a czego pisać nie mogę.
Ostatnio edytowano Pt kwi 02, 2010 1:13 pm przez cloner, łącznie edytowano 1 raz
"Jesteśmy elitą, nie tłumem, w sercach nosimy dumę"

SU!
cloner

Postprzez Mrowka » Pt kwi 02, 2010 1:13 pm

mimik napisał(a):A ja mimo wszystko chciałbym abyśmy dostali licencję. Jeśli utrzymamy się na boisku to powinniśmy grać w Ekstraklasie.
Ludzie!!! Teraz takie rzeczy piszecie... To po co była walka o licencje? I co? Zakładacie, że licencji nie dostaniemy, bo na nią nie zasługujemy? Ba... od razu, już teraz, rezygnujecie z walki o nią?
Ludzie, co z wami!!!

Wrzuć na luz! Kto Ci tu napisał, że nie chcemy licencji i że nie chcemy grać w ekstraklasie ? :roll:
Puki co każdy nawiązał do tego, że z naszym stadionem ch**a się dzieje i wydaje mi się, że Ty widzisz to samo.
Mrowka

Postprzez mimik » Pt kwi 02, 2010 1:23 pm

Fakt - widzę, choć wolałbym widzieć coś innego. Np. chociaż rozpoczęcie rozbiórki łuku (choć jednego). Nie mówiąc już o jakiś konkretnych planach, kosztorysach, wizualizacji, czy - co najważniejsze - przetargach na wykonanie :!: :!: :!: Nie jest winą klubu, piłkarzy czy kibiców, że mamy %#@$&*@ prezydenta miasta.
Czekam na jedna rzecz - na pamiętnej sesji rady miejskiej i wszystkich wypowiedziach z nią związanych była mowa, że na przełomie wiosny i lata najpóźniej, rozpocznie się rozbiórka. I lepiej niech się rozpocznie a pan prezydencik pokaże że naprawdę chce modernizacji (bardzie niech nam pokaże to komisji licencyjnej i PZPNowi :!: :!: :!: ).
mimik

Następna strona

Powrót do Poprzednie sezony