Najstorsze Derby Åšlonska 28.04. 16:30

Re: Najstorsze Derby Åšlonska 28.04. 16:30

Postprzez boruTa » Cz kwi 29, 2010 10:04 am

Pierwsza połowa z miejsca gdzie obserwowaliśmy mecz nadspodziewanie dobrze dla Nas wypadła , gdyby było 2:0 ....a nie mam pojęcia co Szatałow im zrobił w szatni ??? Powiedzieł jest super ... Grali w wybijanie adresowane do ...Ruchu i skończyło się jak zawsze 1:2..... Za co się rozlicza trenera Polonii Bytom ? Za wyniki ...? Przecież one mówią same za siebie ...
boruTa

gadugadu: 0

Postprzez Krzysi3k » Cz kwi 29, 2010 10:15 am

Widać brak Petera Hricki . Gdy dojdzie do zdrowia to on zamiast Kulpaki powinien grać . Nie wiem co się stało , że Sałatka zmienił skład ale było widać w 1 połowie, że na dobre nam to wyszło . Szkoda, że kolejny mecz przegrany...
Krzysi3k

Postprzez Damian K » Cz kwi 29, 2010 10:34 am

Chyba za szybko strzeliliśmy tę bramkę. Rozpędem dojechali do końca pierwszej połowy, a poźniej chyba zostali w szatni. Drugie 45 min. to wybijanka. Zastanawiam się czemu nie było więcej zmian. Czyżby nie było nikogo mogącego poderwać zespół ? Na plus gra dwoma napadziorami.
Rozbrajają mnie wypowiedzi zawodników po meczu w stylu: przed meczem założyliśmy sobie coś innego, szkoda, że tego nie udało się zrealizować, niepotrzebnie się cofneliśmy. Po niemalże każdym meczu inne mają założenia a co innego grają. Zastanawiam się jak wyglądają ci, którzy wogóle nie grają bo nie łapią założeń taktycznych trenera. Biegają w przeciwnym kierunku ? Nie potrafią odnaleźć swojej formacji ? No ale jest kontrakt na nast. sezon, więc może nauczą się realizować skomplikowane założenia. Tożto moje małe dzieci szybciej łapią zasady życia pomimo tego, że syn lubi wszystko sprawdzić empirycznie.
Not made in China
Damian K

Postprzez Parox » Cz kwi 29, 2010 10:58 am

a koniec meczu przypomina mi koniec meczu z Cracovią, właśnie pod koniec meczu nas dobili, szkoda .
Parox

Postprzez abuk14 » Cz kwi 29, 2010 11:40 am

Mnie to bardziej przypominało Gdynie, tylko że bez happy endu. Pierwsza połowa w miare przyzwoicie i 1-0 a w drugiej padaka totalna i strata 2 bramek.
Wojkowice to Polonia !
abuk14

Postprzez mirek » Cz kwi 29, 2010 3:36 pm

Sorry za OT, ale temat bardzo dziwnie brzmi. Bo albo po polsku najstarsze, albo po śląsku nojstarsze, ale napewno nie najstorsze.
mirek

Postprzez Radzio101 » Cz kwi 29, 2010 3:39 pm

Ciężko z pozycji sektora gości ocenić grę poszczególnych piłkarzy, ale starałem przyglądać się grze Telichowskiego.. Gdyby nie strzelona bramka to jak dla mnie chłop stracony.. Wiem wiem, narzekaliśmy że Szatałow po 2-3 dniach ocenia zawodnika czy nadaje się do gry z Polonii. Ale w tym wypadku chyba głołym okiem widać że Telichowski to nie jest zawodnik na Ekstraklasę! Brak krycia, dał robić się na raz, nie nadążał za akacjami, nie włączał się w akcje ofensywne.. Telichowski vs. Kotrys.. Z dwojga złego, sam nie wiem co lepsze, ale chyba jednak Kotrys, który rozegrał więcej spotkań i lepiej zna się z chłopakami..

Jedyny pozytyw, to taki, że w końcu wyszliśmy dwoma napastnikami i Szatałow dał szanse młodemu Tymińskiemu..

Mecz się odbył, zaś w plecy.. i chyba tylko tyle należy napisać :evil:
Radzio101

Postprzez PB fun » Cz kwi 29, 2010 3:42 pm

Radzio101 napisał(a):Ciężko z pozycji sektora gości ocenić grę poszczególnych piłkarzy, ale starałem przyglądać się grze Telichowskiego.. Gdyby nie strzelona bramka to jak dla mnie chłop stracony.. Wiem wiem, narzekaliśmy że Szatałow po 2-3 dniach ocenia zawodnika czy nadaje się do gry z Polonii. Ale w tym wypadku chyba głołym okiem widać że Telichowski to nie jest zawodnik na Ekstraklasę! Brak krycia, dał robić się na raz, nie nadążał za akacjami, nie włączał się w akcje ofensywne.. Telichowski vs. Kotrys.. Z dwojga złego, sam nie wiem co lepsze, ale chyba jednak Kotrys, który rozegrał więcej spotkań i lepiej zna się z chłopakami..

Jedyny pozytyw, to taki, że w końcu wyszliśmy dwoma napastnikami i Szatałow dał szanse młodemu Tymińskiemu..

Mecz się odbył, zaś w plecy.. i chyba tylko tyle należy napisać :evil:

To chyba inny mecz, szczególnie w pierwszej połowie Telichowski praktycznie cały czas atakował. Dla mnie, mimo wszystko Telichowski lepszy...
PB fun

Postprzez Satyriuss » Cz kwi 29, 2010 3:58 pm

Telichowski probowal grac w ofensywie, podlanczal sie do akcji, strzelil bramke...debiut moze zaliczyc do udanych (jak sam to przyznal w wywiadzie, ze to jego najlepszy debiut) ale po jego bledzie, bo nie pokryl zostala stracona bramka na 2:1 a przy bramce na 1:1 Kulpaka polecial w kulki.

Ogolnie mecz slaby, pierwsza polowa wydaje sie lepsza w naszym wykonaniu od drugiej ale w moim odczuciu bylo to spowodowane tym, ze Ruch gral bardzo slabo, zero pomyslu na gre z przodu a druga polowa poprostu sie odbyla.
Obrazek
Satyriuss
członek SKK PB

Postprzez ningun nombre » Cz kwi 29, 2010 5:44 pm

jaki blad Telichowskiego?? obie bramy zawalil Kulpaka. Telich to obronca dolaczajacy sie do akcji ofensywnych, jakby zagral jeszcze Hricko to mogloby to ciekawie wygladac. Podstaw faktycznie durs glebe zalicza
Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie. Są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka.
ningun nombre

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników