Polonia Bytom - Zagłębie Lubin

Re: Polonia Bytom - Zagłębie Lubin

Postprzez bromek » N maja 02, 2010 8:00 pm

Po 1 jest opcja edytuj!
Po 2, fajnie by było gdybyś nazwiska piłkarzy swojego klubu, pisał z wielkiej litery.
bromek

Postprzez CZESŁAW » N maja 02, 2010 8:09 pm

Łukasz napisał(a):
gio napisał(a):gratulacje dla zarządu dla pilkarzy i sztabu szkoleniowego.jesli nasz trener oglada tak mecze mlodej ekstraklasy jak ktos pisez powyzej to odrazu zwolnienie dla niego lub tych pedalkow z mlodej orange.jak juz jestesmy przy mlodych gwiazdach to musicie wiedziec ze pilkarze tej druzyny smieja sie z mojego kolegi kiedy wchodzi do szatni w koszulce naszego klubu i dziwia sie gdy czasem jedzie na wyjazd...brak slow!!banda pedalow w japonkach.wogole pikarze teraz z kilkoma wyjatkami to same cioty.i gdyby byly wyniki to mogli by nawet w stringach chodzic ale brak walki w polaczeniu z ich umiejetnosciami daje nam to co mamy!

nawet wiem o kogo chodzi ... kiedys mialo sie zwykle poszarpane stare i dziurawe szmacianki <korkotrampki> i sie gralo a teraz ... wlosy na zel, rozowe koszulki, dzinsy rureczki jak najobcislejsze, solarka i najwazniejsze ... to wozic sie jak maczo po rynku i wyrywac laski na to ze sie trenuje fusbal... ZERA ZERA ZERA!

DOKŁADNIE...MŁODE NIEUKI I BEZTALENCIA ( żeby nie było nie wszyscy, bo dwóch , trzech poukładane w głowach ma...ale wyjątki potwierdzają niestety regułę )...wychodzą z założenia, że NIEWAŻNE JAK GRASZ, WAŻNE JAK WYGLĄDASZ...po prostu żal...

a co do meczu, to nie pamiętam takiego szczęścia po naszej stronie...ważne, że się utrzymaliśmy...tyle
W życiu piękne są… tylko chwile...R.R.
CZESŁAW

gadugadu: 0

Postprzez Wojo123 » N maja 02, 2010 8:12 pm

Dzisiaj było to czego mi brakowało przez bardzo długi czas - (od meczu z Legią). Mam na myśli "krew, pot i łzy". Szkoda tej gry jednym napastnikiem, bo nie rozumiem Waszego zażenowania Podstawkiem, skoro każdy z nas wie, że to gracz potrzebujący osoby która mu tą piłkę wystawi tak by mógł ją skierować do bramki w najprostszy sposób. Bez 2 napastnika on w zasadzie jest nikim i nic zdziałać nie może tym bardziej że nie ma żadnych umiejętności... Tomasik to dno, szkoda słów na tego naszego gwiazdora.

Sędziowie porównywalni do poziomu ligi, nie ma co ukrywać, choć zastanawiam się czemu my zawsze trafiamy na tych największych .? :ble:
Wojo123
członek SKK PB

Postprzez Andy » N maja 02, 2010 8:31 pm

Do gio. Może napiszesz który ciulik z ME śmieje się zTwojego kolegi i koszulki Polonii ? Teraz grają chyba dwa mecze u nas i może warto się wybrać w wiekszym gronie i nauczyć ich manier i dobrego wychowania.
Andy
członek SKK PB

Postprzez Kasia86 » N maja 02, 2010 8:59 pm

Poziom gry niestety żenujący. Stał się cud, tak jak pisałam przed meczem. Sędziowanie totalnie beznadziejne jak na ostatnie czasy przystało - na 3 mecze u siebie, czwarty karny :crazy: Zawodnicy niestety nie pozwalają nam spokojnie zobaczyć meczu, można się wylewu nabawić przez ich grze. Takie nerwy, że to niemożliwe. Końcówka straszna, Skaba nam jej nie ułatwiał... Brawa dla Tymińskiego i Telichowskiego. Tomasik to jakaś pomyłka i to spora... Podstawek wiadomo - zero pomysłu, sam nic nie potrafi zdziałać. Niestety myśląc o przyszłym sezonie, patrząc na poziom gry aż boję się co będzie dalej i jakoś nie potrafię się cieszyć z dzisiejszego zwycięstwa tak powinnam...
Oficjalny fan page SKK PB!
http://www.facebook.com/skkpb
Kasia86
członek SKK PB

gadugadu: 851397

Postprzez bajer » N maja 02, 2010 9:05 pm

Poziom gry w I połowie - żałosny, w II polowie - słaby.
Przynajmniej widac było w II połówce zaangażowanie i chęci.
Utrzymaliśmy sie, ale też niestety będziemy się z tym trenerem męczyc kolejna rundę (nie sadzę że wytrzyma dłużej).

Nie ma to jak dzisiaj nasz fachura zmienił Radzę, który własnie był w gazie i kiedy drużynie szło na tą mendę Tomasika. Ten to jest grajek. Ani jednej zalety czysto piłkarskiej. Podstaw jest słaby, inni też, ale cos tam potrafią. Ale żeby nie mieć ani jednego atutu ???
Tymiński może nie bryluje, ale on ma jeszcze czas. Zagrał dopiero 2 mecze a i tak gra lepiej niz paralita kuranty z 10 letnim stażem :lol:

Najgorsze, że tu nikt nie ma koncepcji na budowę nowej drużyny. Nie ma listy zawodników do ściągnięcia, nie ma przeglądu rynku. Jednym słowem musi się zdarzyć kolejny cud żebyśmy utrzymali sie za rok w ekstraklasie.
bajer

Postprzez dpbh » N maja 02, 2010 9:08 pm

ja wszystko rozumie ale dajcie juz spokój.Sezon sie jeszcze nie skończył a wy juz spuściliście Poloncie z ligi w przyszłym roku :lol: Cieszcie sie zwyciestwem a płaczki zostawcie na sezon ogórkowy bo będzie dość długi!
dpbh

Postprzez Piterere » N maja 02, 2010 9:13 pm

Ja zgodzę się z większością - poziom gdy tragiczny. Ale jak mi się w pierwszej połowie nie podobało, tak w drugiej nawet coś szło oglądać. Bramki nie były takie złe, znów Telichowski strzela. Trzeciaka przy okazji 'wymusiliśmy' i to było dobre rozwiązanie ;p Ważne, że udało się te 3 punkty zdobyć. 7 pkt do spadku to już raczej dużo więc nie ma źle :)
W moim sercu jest Polonia!
Kocham ją i na zawsze tak...
Jej będę wierny aż po życia mój kres!
O Polonio jedyna ma!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Piterere

gadugadu: 6952258

Postprzez patt » N maja 02, 2010 9:15 pm

patt

Postprzez Rafu 12 » N maja 02, 2010 9:39 pm

byłem jednym z niewielu w miare optymistów przed meczem i fest cieszą te 3 pkt.,ale nie można zachłysnąc się tym fartem,a dla tych co chwalą Tymińskiego to napisze,że był najsłabszy na boisku(nawet od Podstawka). Liczyłem na jakieś wrzutki i główki i się nie zawiodłem...ale jesteśmy za wolni,na poziomie ekstraklasy mamy tylko paru graczy co żle wróży na przyszłość! Nasi grali dziś prawie na wyjeżdzie,ale sami zgotowali sobie ten los! Na farcie za daleko nie dojedziemy z tym chaosem w grze! U siebie to my zwykle rządziliśmy,a nie goście! W każdym razie wielkie dzięki za walke,bo ambicji im nie można odmówić! Mimo wszystko myśle ,że każdy odetchnął z ulgą...To nie wszystko takie proste jest...bo nawet czarny koń Śląsk walczy o utrzymanie w tej polskiej czempion :D
Regina della Silesia,Polonia solo,Per sempre nei nostri cuori saranno,Sempre adorato da noi,Lei e orgogliosa di Bytom!
Rafu 12

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony