Polonia Bytom - Zagłębie Lubin

Re: Polonia Bytom - Zagłębie Lubin

Postprzez gio » Pn maja 03, 2010 1:04 am

Andy napisał(a):Do gio. Może napiszesz który ciulik z ME śmieje się zTwojego kolegi i koszulki Polonii ? Teraz grają chyba dwa mecze u nas i może warto się wybrać w wiekszym gronie i nauczyć ich manier i dobrego wychowania.

myslalem nie raz zeby wybrac sie do szatni mlodej ekstraklasy i zrobic tam porzÄ…dek :Dnie pytalem przyjaciela o nazwiska bo jak mi to mowil to nie moglem za bardzo uwierzyc w to co slysze ale takie sa niestety fakty.nie wiem czy jest to pieciu czy dziesieciu zawodnikow ale to malo wazne.ionterwenja musi byc bo . mnie to obchodzi jak podchodza zawodnicy innych klubow w polsce do tematu bo to jest Polonia!i tak byc nie moze. sam to zalatwie;)i dam znac jak "japonki zareagowali"
gio

gadugadu: 0

Postprzez roni2301 » Pn maja 03, 2010 8:47 am

Rafu 12 napisał(a):byłem jednym z niewielu w miare optymistów przed meczem i fest cieszą te 3 pkt.,ale nie można zachłysnąc się tym fartem,a dla tych co chwalą Tymińskiego to napisze,że był najsłabszy na boisku(nawet od Podstawka). Liczyłem na jakieś wrzutki i główki i się nie zawiodłem...ale jesteśmy za wolni,na poziomie ekstraklasy mamy tylko paru graczy co żle wróży na przyszłość! Nasi grali dziś prawie na wyjeżdzie,ale sami zgotowali sobie ten los! Na farcie za daleko nie dojedziemy z tym chaosem w grze! U siebie to my zwykle rządziliśmy,a nie goście! W każdym razie wielkie dzięki za walke,bo ambicji im nie można odmówić! Mimo wszystko myśle ,że każdy odetchnął z ulgą...To nie wszystko takie proste jest...bo nawet czarny koń Śląsk walczy o utrzymanie w tej polskiej czempion :D

Rafu jeżeli wypisujesz takie rzeczy ( a dla tych co chwalą Tymińskiego to napisze,że był najsłabszy na boisku(nawet od Podstawka) to chyba oglądałeś inny mecz ... sorry . :/
roni2301
członek SKK PB

Postprzez Spoxx » Pn maja 03, 2010 9:30 pm

Jeszcze dwa takie szpile i rodzina będzie miała sprawę do załatwienia np u Walickiego. Jeśli gramy z drużyną z środka tabeli która kilka kolejek temu była faworyzowanym kandydatem do spadku i na własnym boisku!!!,przy własnej publice!!!,kibicach!!!,dopingu!!! od 75 min zaczynamy się przerazliwie bronić to rodzi się pytanie gdzie my k.....wa jesteśmy,i co my tu robimy, i co to są za ludzi z naszym herbem na piersi. Czy tak ma wyglądać kolejny sezon???
Jedyny plus to ambicja którą wczoraj nadrabiali,ale też nie wszyscy. Prawda jest taka że wygraliśmy fartem,dużym fartem. Co do zawodników nie wiem co tu robią jeszcze dwa manekiny czyli Tomasik i Kotrys, zresztą niema o nich co pisać bo szkoda klawy. Z tą dwójką to tak jak byśmy grali w dziewięciu. Podstaw jaki jest taki jest ale chyba najbardziej ambitnie.

Ps: pytanie - czy ktoś coś zgubił wczoraj przy wejściu na stadion, nie piszę co bo znając życie znajdzie się ze 20-stu że to moje.Osoba która to zgubiła walić na PW - oddam
Choć dzieli nas dużo, łączy jeszcze więcej niebiesko czerwona krew która wypełnia nasze serce.
Spoxx

Postprzez don vako » Wt maja 04, 2010 2:41 pm

Dlaczego w tym meczu w Zaglebiu grał Błąd? Przeciez on w meczu ze Slaskiem dostal 2 zolte co daje czerwona ?

http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=609091

ok dzieki, nie bylem wlasnie tego pewien.
Ostatnio edytowano Wt maja 04, 2010 3:09 pm przez don vako, łącznie edytowano 1 raz
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!"
don vako

Postprzez sakus » Wt maja 04, 2010 3:01 pm

Dwie żółte kartki a w konsekwencji czerwona nie dyskwalifikują zawodnika z nastepnego meczu tylko sama czerwień..
sakus

Poprzednia strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników