Lech Poznań vs Polonia Bytom; sobota 8 maja, 18.30

Re: Lech Poznań vs Polonia Bytom; sobota 8 maja, 18.30

Postprzez actros » Åšr maja 05, 2010 4:26 pm

Ten mecz może miec tylko dwa rozwiazania:
nasza kleske , badz tez niespodzianke kolejki.
Skaba po ostatnich kilkunastu numerach powinien odpoczac.
Życie mnie tego nauczyło - litość jest bzdurą!!!
actros

gadugadu: 0

Postprzez mimik » Åšr maja 05, 2010 5:20 pm

Powiem tak: Lech musi, Polonia może...
Jeśli przegramy, to nie będzie to niespodzianka. Jeśli zdobędziemy choćby punkt to to będzie wielka niespodzianka. A jeśli byśmy wygrali to wręcz niemożliwe stałoby się faktem :!:
Lech musi wygrać, będzie atakował. Myśli o mistrzostwie. Wręcz jest to obsesja ostatnich lat i pompowanych pieniędzy.
Na pewno zaczną atakować i rusza z animuszem. Ustawić się za podwójną gardą i mądrze bronić. No i czekać na swoją szansę z kontry. Wybijanie Lecha z rytmu i po przejęciu piłki utrzymywanie jej daleko od swojego pola karnego. Im dłużej nie będą w stanie strzelić nam gola tym bardziej będą nerwowi. A czas będzie naszym sprzymierzeńcem.
Swoją drogą czas i pora młodym dać szansę pokazania się :!: Reiman, Karalić, Basta, Mróz, Dreszer, Paszliński... Gorsi być na pewno od tych aktualnie grających nie mogą a mają coś do pokazania i udowodnienia :!: Może pokażą "ząb" i powalczą sprawiając miłą niespodziankę...
mimik

Postprzez marko22 » Åšr maja 05, 2010 6:50 pm

Ja myśle tak jeśli zagramy tak jak ostatnich parę meczów możemy spodziewać się lekcji piłki nożnej od Lecha nie ma co ukrywać jesteśmy słabi gdzieś nasza gra z poprzedniej rundy znikneła , mamy utrzymanie i to się liczy tak wogóle sam odpuścił Bym ten mecz Lechowi należy im się w końcu mistrzostwo :-)
Marko26
marko22

Postprzez &up » Åšr maja 05, 2010 7:19 pm

Tak jasne odpuscic mecz Lechowi bo nalezy im sie mistrzostwo :crazy: Może wogole dac walkowera... Po co grac? Przecież jestesmy takimy "krezusami" że ta kasa za miejsce w lidze nam nie potrzebna :crazy:
M@t!Btm napisał(a):
Witam mam do sprzedania 23 egzęplarze ŻYCIA BYTOMSKIEGO sa wszystkie zaczynajac od:
7-13 pazdziernik a konczac na 10-16 marzec
kazdy egzeplasz cenie sobie po 5 zl wszystkich chetnych zapraszam o kontakt na pw lub gg:8668036
&up

Postprzez actros » Åšr maja 05, 2010 7:21 pm

Marco22 masz u mnie pełne poparcie , w końcu Szatałov troszke urzedował w Amice...... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Życie mnie tego nauczyło - litość jest bzdurą!!!
actros

Postprzez marko22 » Åšr maja 05, 2010 7:23 pm

Heh spokojnie przecież to jest żart nigdy się nie odpuszcza meczów Gramy Do Końca każdy mecz ma znaczenie dla nas Kibiców porażka może być ale porażka po dobrej grze :-)
Marko26
marko22

Postprzez marko22 » Åšr maja 05, 2010 7:25 pm

Następny sezon będzie nasz tylko Szatałow zwerbuje zawodników z Ukrainy typu Karalić Milenković placic kase za gre w młodej Ekstraklasie spoko polityka :-)
Marko26
marko22

Postprzez radler12 » Åšr maja 05, 2010 7:26 pm

Jasne i niech nasi przegrają to Śmierdziki nie będą mieli mistrzostwa :jupi:
ŚLĄSK ZAWSZE POLSKI
radler12
członek SKK PB

Postprzez boro-x » Åšr maja 05, 2010 7:35 pm

radler12 napisał(a):Jasne i niech nasi przegrają to Śmierdziki nie będą mieli mistrzostwa :jupi:

Zapachniało europejską piłką z najlepszych lig :D Liverpool podłożył się aby MU nie zdobyło mistrza to samo Lazio na złość Romie! Teraz My na przeciw Ruchowi :D
Ja sądzę że jak zagrają tak jak w Bytomiu w tamtej rundzie to będziemy się radować.
Jeśli wiara czyni cuda......
boro-x

Postprzez Ewc.pb » Åšr maja 05, 2010 8:51 pm

Ja też wierzę,że po zwycięstwie z Zagłębiem w naszych piłkarzach obudził się duch walki :)
i oby znów pokazali zaangażowanie, bo to jest nawet ważniejsze niż to całe zwycięstwo, bo jakby na to nie patrzeć, wyniki obu drużyn mówią same za siebie:P
`W tych barwach, nie raz jeszcze będziemy świętować..
Ewc.pb

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników