ś.p. Izydor

Re: ś.p. Izydor

Postprzez Killus » Pt maja 07, 2010 9:26 pm

Polonia stracila bardzo uczciwego, rzetelnego i przede wszystkim oddanego klubowi dzialacza. Szkoda, ze nigdy nie pogadalismy w 4 oczy a jedynie telefonicznie. Wielka, wielka szkoda.
Killus

gadugadu: 0

Postprzez Parox » Pt maja 07, 2010 11:23 pm

Szacunek że potrafił walczyć z chorobą, będzie go brakowało, o takich ludziach niezapominany. Spoczywaj w Pokoju.
Parox

Postprzez darek1965 » So maja 08, 2010 12:58 pm

Znałem Andrzeja od ponad 30 lat razem bawiliśmy się na wakacjach zemną zaczynał swoją przygodę na kibicowskim szlaku pamiętam jak musiałem prosić jego mamę o to żeby go puściła zemną do Łodzi na mecz hokeja który rozgrywaliśmy z Ł.K.S-em ŁÓDZ.
Pamiętam jak byliśmy na wakacjach nie daleko Gdańska obaj dobrze wiedząc że na polu namiotowym koczują kibice Lechii Gdańsk śpiewaliśmy hymn Polonii wprowadzając ich w nie mały szok :shock:
Ostatnie nasze spotkanie odbyło się w Warszawie podczas heroicznej walki o licencję czekałem za drzwiami na wiadomości otwierają się drzwi i wychodzi Andrzej z uśmiechem od ucha do ucha ze słowami Darek mamy licencje.
Mam nadzieję Andrzeju że przyjdzie kiedyś taki czas i spotkamy się ponownie i razem zaśpiewamy !!!!
JESZCZE Polonia NIE ZGINEŁA !!!
Żegnaj stary przyjacielu
http://pl.youtube.com/watch?v=w_db4nuMg0E
Hvala tebi Arkane
Bog ti dao srece
Beljina te nikada
Zaboravit nece
http://www.youtube.com/watch?v=f4ByVE1pkMc
darek1965

Postprzez Seylin » N maja 09, 2010 11:11 am

Kumpel ze szkolnych lat mojego ojca, wujka...
Serce się kroi jak sie spojrzy na to ile jeszcze przed nim mogło być.. Taki młody człowiek.. Ehh..
Jedyna moja miłość..
Seylin

Postprzez tadeuzs » N maja 09, 2010 1:30 pm

Nigdy nie zapomnę spotkań z Izydorem. Pozostała mi jedynie łza kręcąca się w oku.
tadeuzs

Postprzez boruTa » N maja 09, 2010 1:34 pm

Przypominam jeszcze raz o środzie godzina 13.30 na czarno i szalik ....kto może niech będzie to ważne ...
Obrazek
To ten kościół jak jedziecie z centrum , mijacie Biedronkę i po prawej na przeciwko parku macie kościół.
boruTa

Postprzez Fucyfer » Pn maja 10, 2010 4:31 pm

Kondolencje z miasta Gdyni !!!
Fucyfer

Postprzez dpbh » Wt maja 11, 2010 10:29 pm

Przypominam wszystkim o pogrzebie w dniu jutrzejszym!!!Mam nadzieje ze stawią sie wszyscy ci którzy mogą!
szaliki prosze ze sobą zabrać
dpbh

Poprzednia strona

Powrót do Poprzednie sezony