Lech Poznań vs Polonia Bytom; sobota 8 maja, 18.30

Re: Lech Poznań vs Polonia Bytom; sobota 8 maja, 18.30

Postprzez Angol » So maja 08, 2010 8:07 pm

Skaba intuicyjnie bo intuicyjnie ale kilka setek nam wyciągnał to trzeba przyznać.
Niezbędne minimum - Dać z siebie maximum
Angol

gadugadu: 0

Postprzez dpbh » So maja 08, 2010 8:08 pm

bo Skaba na lini jeszcze jakoÅ› sobie radzi za to na przedpolu tragedia.
dpbh

Postprzez Niebiesko-Czerwony » So maja 08, 2010 8:08 pm

Jeżeli można kogoś do tej pory pochwalić to jest to Milenković, coś w nim jest, może jednak jeszcze coś pokaże w końcówce sezonu
Niebiesko-Czerwony

Postprzez joj666 » So maja 08, 2010 8:16 pm

Niebiesko-Czerwony napisał(a):Jeżeli można kogoś do tej pory pochwalić to jest to Milenković, coś w nim jest, może jednak jeszcze coś pokaże w końcówce sezonu

jak dostanie szanse
joj666

Postprzez bombel » So maja 08, 2010 8:28 pm

Lech 3:0 Polonia ...No niestesty ! Pierwsza połowa to padaczka , a na druga połowe dało sie popatrzeć . W drugiej połowie gra miła dla oka Polonii jak i Lecha...Szkoda tylko że bez bramki dla POLONII :!:
bombel

Postprzez mimik » So maja 08, 2010 8:30 pm

Naszych naprawdę szkoda :!: Druga połowa zagrana jak równy z równym :!: Szkoda sytuacji 1 na 1 Podstawka. Naprawdę nie zasłużymy na taki wynik :!: Nie zagrali źle, wręcz przeciwnie :!:
mimik

Postprzez Wojo123 » So maja 08, 2010 8:34 pm

Szkoda że tak mało bramek dzisiaj, miałem ochotę pooglądać sobie przynajmniej jak Leszek wbija te 9. Ja się zastanawiam, co w zasadzie te nasze pseudo grajki mają w głowie, co oni sobie myślą? Ktoś tam mówił o wierze że może się uda urwać punkty? Ok, wszystko jest możliwe, ale nie wtedy kiedy my . gramy taką padlinę. Oczywiście Lech to "dobra marka", Lech to, Lech tamto... ale czy . nie da się zagrać ambitnie, dostać 3 do jaja, ale nie oddać ani metra boiska i zostać zniesionym z boiska z braku sił? Czy to dla tych jebanych najemników naprawdę tak dużo? Czy ten trener na prawdę nie ma na nich żadnego wpływu? Jak już z góry odpuszcza ten mecz, bo dla mnie ten skład który wystawił to znak, że po prostu w . ma ten mecz, to czy serio nie może dać pograć komuś młodemu, komuś kto chciałby zagrać tak by się pokazać, z zaangażowaniem i sercem? Nie, lepiej wpuścić super dryblera Nowaka i na doczepkę lansera Tomasika, naszego największego gwiazdora :evil:

W sumie dzisiaj z tych wszystkich minusów jedyne co mi się podobało to Milenković i Skaba, który trochę nam pomógł w 2 połowie. To by było na tyle? :evil:
Wojo123
członek SKK PB

Postprzez Krzysi3k » So maja 08, 2010 8:35 pm

Zagraliśmy lepiej w drugiej połowie . Wszedł Tymiński, który bez wątpienia powinien mieć miejsce w podstawowej 11tce . Skaba wybronił kilka setek , nie wiem czy można mu zaliczać tego samobója, piłka niefortunnie wpadła do siatki przy zamieszaniu i tyle...

Słyszał ktoś te okrzyki : "Ruch , Ruch chorzowskie psy" ? :devil:
Krzysi3k

Postprzez biela93 » So maja 08, 2010 8:44 pm

dpbh napisał(a):bo Skaba na lini jeszcze jakoś sobie radzi za to na przedpolu tragedia.

Przypomina mi siÄ™ Peskovic :D
Druga połowa lepsza zdecydowanie ale i Lech nie grał tego co w pierwszej połowie meczu.
Co do okrzyków krzyczeli też i na Wisłę a do okrzyków na Ruch nie ma się co dziwić następny mecz grają właśnie z Ruchem :wink:
biela93

Postprzez Radzio101 » So maja 08, 2010 8:52 pm

biela93 napisał(a):
dpbh napisał(a):bo Skaba na lini jeszcze jakoś sobie radzi za to na przedpolu tragedia.

Przypomina mi siÄ™ Peskovic :D
Nie ma się co dziwić.. Szkoła trenera Dreszera :evil: Jaki by bramkarz do Nas nie przyszedł to będzie miał z tym problem :lol:
Radzio101

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników