cloner napisał(a):Może ktoś obeznany napisze, ilu zawodników wsiadło do autokaru? Jeśli Telichowski ma grać, to ktoś musi z meczowej kadry wylecieć

Nie wiem ilu wsiadło, ale gdzieś w prasie wyczytałem, że nasi z Wielkopolski nie wracają tylko jadą na minizgrupowanie i regenerację sił i nie wracają do Bytomia. Zatem kadra która wyjechała na Lecha jest aktualna i na Podlasiu.
Rozumiem przez to, że m.in. grający w MESie przeciwko Lechowi Kuranty, Paszliński, Mróz, Dreszer, Karalić i Kulpaka na oba mecze nie zostali zabrani

Swoją drogą - ciekawe, że zabrali tylko dwóch stoperów... A co z kontuzjami i kartkami

Brawo
Chomiuk i Milenković na pewno na "+" i udowodnili, że szansę dostać powinni.
Powraca Telichowski i oby zastąpił Kotrysa.
Na pewno Radzewicz za Tomasika - co do tego drugiego powinni zastanowić się działacze czy naprawdę potrafi grać.
Reiman wyglądał na zagubionego i trochę przypominał mi Tymińskiego w meczu z Ruchem. Powinien jeszcze dostać szansę.
Czy na oba mecze powołani zostali Gąsiński (i Bażik - o Marka pytam tak ogólnie w kontekście zastąpienia Nowaka)? Jeśli tak - Balaż albo Gąsiński powinien zastąpić Skabę, który wiosną gra bardzo słaba.
Albo powinni się włodarze zastanowić czy faktycznie go wykupować, albo ... to gra żeby Legia chciała go oddać i to w miarę tanio. Bo to co gra ... nie chce mi się wierzyć, że to ten sam gracz co na jesieni.
Panowie i panie - w Białymstoku gramy przede wszystkim o prestiż

Wszystko co dzieje się personalnie i klubowo na linii Bytom - Białystok elektryzuje i dodaje dodatkowego smaczku