Meczu nie widziałem ani minuty, bo C+ pokazywał tylko Areczkę, brawo chłopaki
Nasi zdobyli punkt, skład prawie optymalny, bo zamiast kontuzjowanego Hricki był Chomiuk. Ważne, że nie przegrali, bo niby Jaga ma taki silny skład, tu zajebisty Grosicki, tam "łowca bramek" Frankowski, jeszcze gdzieś świetny Bruno, którego pół świata już chce sprowadzić, na bramce największy talent Sandomierski, a dodatek Grzyb, który u nas był niby najlepszy.
A wynik 0-0, więc może i Szatałow dobrą robotę wykonuje? Probierz ma kogo chce, kupuje na miliony, sprowadza królów strzelców ligi białoruskiej za milion złotych (nasz Litwin w porównaniu z tym brasilio przyszedł za frytki), i kilku innych, a i tak tylko remis.
Ja jestem umiarkowanie usatysfakcjonowany z wyników naszych grajków. Tak wiem, mogło być dużo lepiej, bo wielu woli się polansować nowym samochodem niż zapierdalać na boisku przez 95 minut, ale tak czasem bywa w życiu. Porównajcie sobie nas i Arkę, tam ponoć są pieniądze, sponsor obiecuje za utrzymanie MILION ZŁOTYCH!!!! Za 14 miejsce 1mln!!! U nas tyle piłkarze otrzymają chyba za 6-7 miejsce, którego pewnie i tak nie osiągną. A po meczu w sobotę wszyscy będą ich krytykować. Kolejna drużyna gwiazd z wielkim treneiro to Polonia Warszawa, ich trener z Hiszpanii zarabia tyle, co nasz przez pół roku. Przekonamy się w sobotę, kto na jaką kasę zasługuje.
Jebać białoruś, jebać probierza, w sobotę głośny doping i jedziemy z diskopolo