Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Polonii !!

Re: Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Poloni

Postprzez Łukasz » Pn maja 17, 2010 9:59 pm

Łukasz napisał(a):http://www.sendspace.com/file/1u3hie

dzisiejszy artykul w Fakcie o Jacku..

ps. nie bede pisal kto z Naszym Trzeciakiem zbija piatke 8) :jupi:
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Łukasz

gadugadu: 0

Postprzez miehol » Pn maja 17, 2010 10:47 pm

Szanuję Cię panie Jacku jak nikogo innego. JACEK NA PREZYDENTA BYTOMIA!!!
miehol

Postprzez Krzysi3k » Pn maja 17, 2010 10:52 pm

Wszyscy widzą, kim Jacek dla Polonii jest i kim Polonia jest dla Jacka . A jak ukraińcowi coś nie będzie pasić to zawsze można się przejść i sobie z nim "porozmawiać" :twisted:
Krzysi3k

Postprzez Czymek » Pn maja 17, 2010 10:55 pm

Oglądanie wczoraj Jacka w Hattricku było bardzo ciężkim przeżyciem...kto oglądał ten widział co się z Jackiem działo na antenie, widać, że serce mu się łamie jeżeli myśli o odejściu z Polonii, w pewnym momencie był bardzo bliski płaczu, pewnie jak wielu z nas. Takiego człowieka nie spotyka się codziennie, Jacek to Polonia, Polonia to Jacek, nikt nie myśli inaczej...Sercem, walecznością i oddaniem mógłby spokojnie obdarować całą lige...Nie ma Polonii, bez Jacka nie ma Polonii! I tyle w temacie, Jacek jesteś dla kibiców dużo ważniejszy niż ta cała banda gołodupców z klubu!
Choć Brynica rozdzieliła nas, Górny Śląsk w sercach każdego z nas !
Czymek

gadugadu: 9377910

Postprzez Mrowka » Wt maja 18, 2010 12:37 am

Krzysi3k napisał(a):...A jak ukraińcowi coś nie będzie pasić to zawsze można się przejść i sobie z nim "porozmawiać" :twisted:

oj uwierz, daleko iść nie trzeba :devil:

Takich piłkarzy jak Jacek jest naprawdę niewielu, utożsamianie się z danym klubem, będąc jego piłkarzem, to raczej rzadka sytuacja, a już na pewno na tym poziomie tj ekstraklasa, gdzie piłkarze skaczą z klubu do klubu, żeby tylko większą kasę szarpać. Jak w klubie wywiną numer, to wrzucamy Jacka na młyn :jupi:
Mrowka

Postprzez ikar » Śr maja 19, 2010 7:12 am

prosta sytuacja z Jackiem nie jest
oczywiście Jacek powinien mieć wolną rękę jeśli chodzi o wybór czy chce dalej grać czy też zakończyć karierę
jeśli zakończy to ja bym go widział jako Dyrektora sportowego albo jako asystenta trenera i szefa skautingu równocześnie
mam nadzieję, że Jacek zaczął już szkolenia trenerskie i w krótkim czasie 2-3 lat będzie miał stosowne licencje UEFA PRO
chciałbym żeby swoją przygodę trenerską rozpoczął właśnie z Polonią
ale wtedy kiedy się skończy "Jacek jako piłkarz" i zacznie "Jacek jako trener" czy jako "działacz" zacznie się nowy etap
najbardziej boję się scenariusza, w którym Jacek będzie posyłany przez Zarząd do gaszenia pożarów w drużynie np. w przypadku niepłacenia kontraktów
ikar

Postprzez jakub_BTM » Śr maja 19, 2010 4:03 pm

na stronie tvp już pojawił się niedzielny hat-trick
Bardzo źle Jacek wyglądał gdy się o swojej przyszłości wypowiadał...widac że leży mu to na sercu jak nam wszystkim :(
Ształow! co? Jacek Trzeciak, Jacek Trzeciak!
jakub_BTM

Postprzez Radzio101 » Śr maja 19, 2010 5:03 pm

'Ja to już kiedyś powiedziałem, że Moim największym marzeniem, jest powiesić buty po meczu Polonii Bytom.. To byłoby Moje największe marzenie, które by się spełniło.. To dla mnie priorytet, skończyć w Bytomiu.. [o barwach i herbie] Nie ukrywam, może nie całuje, ale jest to cos to dla Mnie coś bardzo bardzo ważnego i Polonia zawsze będzie miała w Moim sercu szczególne miejsce.. Zawsze będe się identyfikował z Tym klubem i będę dumny, jeśli ktoś będzie Mnie identyfikował również! Nigdy się tego nie wyprę!' - JACEK TRZECIAK
Radzio101

Postprzez BociekPB » Śr maja 19, 2010 5:09 pm

bombel napisał(a):
19kali20 napisał(a):macie ktos linka do tego hattrika albo skad mozna go pobrac?
zniedługo będzie dodany na tej stronce : http://www.tvp.pl/katowice/sportowe/hattrick

Da rade żeby ktoś to jakoś wrzucił gdzieś indziej ?? bo nie odpala mi to na stronce TVP :twisted:
Bandycki Kleinfeld !!
BociekPB

Postprzez Angol » Śr maja 19, 2010 5:19 pm

Podbijam, z zza granicy każą sobie płacic za oglądanie. :?
Niezbędne minimum - Dać z siebie maximum
Angol

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony