przez mancini » So maja 22, 2010 9:05 am
Jacek to fantastyczny człowiek. Oddał wielokrotnie serce temu klubowi. Pytanie jednak czy rzeczywiście w tym wieku jest jeszcze sens żeby grał. Jak dla mnie to jak najszybciej powinien zrobić papiery trenerskie i zająć miejsce Szatałowa. Nie wiemy też jakie wynagrodzenie sobie życzy, jeśli dobrze pamiętam w tym sezonie zarabiał około 15 000 zł miesięcznie (być może to jest kość niezgody między Bartylą a Jackiem). Musimy inwestować w młodych zawodników bo mamy najstarszy skład w ekstraklasie. Bez wątpienia Jacek musi dalej pracować w klubie ale nie wiem czy w roli piłkarza (sami zamykamy sobie kolejne możliwości rotacji w zmianach bo Jacek i Mirosław całego meczu na prawej stronie nie rozegrają)...
Przychodzi czas kiedy można powiedzieć sobie dość i pożegnać się w fantastyczny sposób, przy okazji dalej robiąc swoje, każdemu ciężko pogodzić się z odstawieniem butów na kołek to normalne
W całej historii nie mam pretensji to Bartyli i Szatałowa za to, że woleliby Jacka w przyszłym sezonie w innej roli ale w jaki sposób sie do tego zabierają... Komu jak komu ale Jackowi należy się szacunek