Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Polonii !!

Re: Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Poloni

Postprzez dpbh » Cz maja 20, 2010 9:37 am

kafir napisał(a):
dpbh napisał(a):ja nie wiem co Wy sie tak stresujecie tym Naszym Jackiem.Dzisiaj byłem przelotem w klubie to Jacek siedział i czekał na rozmowe z Damianem Bartylą.Myśle ze bedzie dobrze i sie chłopy dogadają.

Wiesz juz coÅ› konkretniejszego?

jak będe wiedział to napisze ale pewnie ktoś mnie ubiegnie.
dpbh

Postprzez gio » Pt maja 21, 2010 3:26 pm

widze ze w temacie nic sie nie dzieje... Czytalem ze jutro tj.w sobote ma sie odbyc ostacteczna rozmowa na lini Jacek -Bartyla.jednak nic nie zapowiada by panowie mieli sie dogadac i tak sobie mysle ze skoro Jacek juz wielokrotnie nam pomogl to teraz my powinnismy mu pomoc okazac jeszce wieksze wspaarcie i cos w tej sprawie zrobic. Szatalow zaczyna mnie juz naprawde w...iac!jesli Jacek odejdzie z klubu to proponuje zbojkotowac pierwszy mecz w przyszlym sezonie jaki rozegramy w Bytomiu.wiem ze tak sie nie powinno robic bo to jest samoboj ale sytuacja jest wyjatkowa.dzisiejsza Polonia to prawie sami najemnicy ktorzy graja tylko i wylacznie dla kasy a pamietajcie ze wlasnie dzieki takim ludziom jak Jacek Polonia wywalczyla awans do ekstraklasy a terz jakis szatalow przychodzi i miesza a wspomnicie moje slowa w najpozniej w grudniu juz go nie bedzie...
gio

gadugadu: 0

Postprzez razdwa » Pt maja 21, 2010 7:18 pm

Jeżeli Bartyla za sprawą Szatałowa doprowadzi do tego, że Jacek będzie musiał grać w innym klubie to nie zostanie to im zapomniane...
razdwa

Postprzez predix » Pt maja 21, 2010 7:27 pm

Wszystkie "media" podają, że Jacek kończy karierę. Oby się mylili albo żeby nie były to tylko kolejne plotki.
A jeżeli Bartyla nie chce jedynego zawodnika, który już w trakcie gry zasłużył na miano IKONY PB to naprawdę jest śmiesznym człowieczkiem, który potrafi tylko głupio się uśmiechać do betonu z pzpn-u.
predix

Postprzez nemptor » Pt maja 21, 2010 11:57 pm

może jakieś spotkanie na jutro ? przed klubem wspomożemy Jacka każda osoba się liczy panowie co wy na to? NIE MA POLONII BEZ JACKA NIE MA POLONII :!:
nemptor

Postprzez ikar » So maja 22, 2010 7:02 am

dobry pomysł - o której i gdzie jest to spotkanie?
ikar

Postprzez mancini » So maja 22, 2010 9:05 am

Jacek to fantastyczny człowiek. Oddał wielokrotnie serce temu klubowi. Pytanie jednak czy rzeczywiście w tym wieku jest jeszcze sens żeby grał. Jak dla mnie to jak najszybciej powinien zrobić papiery trenerskie i zająć miejsce Szatałowa. Nie wiemy też jakie wynagrodzenie sobie życzy, jeśli dobrze pamiętam w tym sezonie zarabiał około 15 000 zł miesięcznie (być może to jest kość niezgody między Bartylą a Jackiem). Musimy inwestować w młodych zawodników bo mamy najstarszy skład w ekstraklasie. Bez wątpienia Jacek musi dalej pracować w klubie ale nie wiem czy w roli piłkarza (sami zamykamy sobie kolejne możliwości rotacji w zmianach bo Jacek i Mirosław całego meczu na prawej stronie nie rozegrają)...

Przychodzi czas kiedy można powiedzieć sobie dość i pożegnać się w fantastyczny sposób, przy okazji dalej robiąc swoje, każdemu ciężko pogodzić się z odstawieniem butów na kołek to normalne

W całej historii nie mam pretensji to Bartyli i Szatałowa za to, że woleliby Jacka w przyszłym sezonie w innej roli ale w jaki sposób sie do tego zabierają... Komu jak komu ale Jackowi należy się szacunek
mancini

Postprzez Dzikus_PB » So maja 22, 2010 9:54 am

wolisz Jacka co w kazdym meczu daje z siebie wiecej niz 100% choć ma 38lat czy takiego Tomasika co ma 23? lata
dexter
lubie jak jest wesolo na forum :lol2: :jupi: :jupi:
Dzikus_PB

Postprzez comboy » So maja 22, 2010 10:28 am

mancini napisał(a):Jacek to fantastyczny człowiek. Oddał wielokrotnie serce temu klubowi. Pytanie jednak czy rzeczywiście w tym wieku jest jeszcze sens żeby grał. Jak dla mnie to jak najszybciej powinien zrobić papiery trenerskie i zająć miejsce Szatałowa.

Przecież nikt nie twierdzi że ma grac w podstawowej 11e. Może wchodzić jako zmiennik, jednak potrzebny jest na ławce i szatni. To taki "dobry duch" drużyny, "nauczyciel" dla młodych i autorytet dla pozostałych. Taką rolę ma spełniać a gra całkiem nieźle jak na swój wiek. Jego "słabsze" ostatnio występy mogą być spowodowane sytuacją w jakiej się znalazł. Papiery trenerskie może robić w międzyczasie o ile już nie zaczął.
GDZIE JEST MÓJ AVATAR???
comboy

Postprzez Sajmon_PB » So maja 22, 2010 10:32 am

Jacek zawsze daje z siebie wszystko jest związany z klubem jusz Od bardzo dawna chociasz ma jusz swoje lata ale nigdy nikogo nie zawiódł dla tego nie wyobrażam Sobie Poloni Bez Jacka :(
Ostatnio edytowano So maja 22, 2010 11:03 am przez Sajmon_PB, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
dexter
lubie jak jest wesolo na forum :lol2: :jupi: :jupi:

:lol: :lol:
Sajmon_PB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników