przyszedl żyd z Ukrainy i robi z siebie niewiadomo kogo
mancini napisał(a):krewkim forumowiczom juz w chwili obecnej przypomnę, że mamy najstarszy skład w ekstraklasie i chociaz Jacek jest dla mnie mega gościem jako czlowiek (pilkarzem byl po prostu dobrym) to nie mozna sie zawsze kierowac sympatia a czasem zimna kalkulacja, oczywiście w zalozeniu ze Szatalow i Bartyla rzeczywiście maja jakis pomysl poza tym zeby nie przedluzac kontraktu z Jackiem "bo tak"
Radzio101 napisał(a):mancini napisał(a):krewkim forumowiczom juz w chwili obecnej przypomnę, że mamy najstarszy skład w ekstraklasie i chociaz Jacek jest dla mnie mega gościem jako czlowiek (pilkarzem byl po prostu dobrym) to nie mozna sie zawsze kierowac sympatia a czasem zimna kalkulacja, oczywiście w zalozeniu ze Szatalow i Bartyla rzeczywiście maja jakis pomysl poza tym zeby nie przedluzac kontraktu z Jackiem "bo tak"
Wszystko pięknie ładnie, ale wolisz 38 - letniego Jacka na skrzydle, który walczy na całego, zostawia zdrowie na boisku, 23 - letniego pajaca w postaci Tomasika czy może 32 - letniego Barcika, który przychodzi obok meczu? Bo ja zdecydowanie wole pierwsza opcje! Jeśli mamy odmładzać skład, to nie kosztem Serca Drużyny! Nie zaglądajmy Jackowi w metrykę, gdyż nie jeden młody mógłby mu czyścić buty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników