Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Polonii !!

Re: Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Poloni

Postprzez Dzikus_PB » Wt maja 25, 2010 3:25 pm

teraz sie tylko jedno ma mysl nasuwa ... sZATAŁOW !! - co?! - WYP*@&LAJ :!: :!:

przyszedl żyd z Ukrainy i robi z siebie niewiadomo kogo
dexter
lubie jak jest wesolo na forum :lol2: :jupi: :jupi:
Dzikus_PB

gadugadu: 0

Postprzez jakub_BTM » Wt maja 25, 2010 4:00 pm

to kiedy jakieś spotkanie robimy żeby powiedziec co myślimy o tym ciulu z ukrainy?!
Dziwię się Bartyli że tak dał się temu pojebowi oczarowac....Tomasik,Nowak,Barcik to zawodnicy którzy przed Jackiem powinni zotac wyjebani....
Dalej nie wierze że Trzeciak już nie zagra...
jakub_BTM

Postprzez mancini » Wt maja 25, 2010 4:06 pm

Wstrzymałbym się na razie z komentarzami i ocenił tę sytuacje po tym jak będziemy wiedzieć kogo klub (Szatalow i Bartyla) widza na prawej stronie, jesli sciagniemy tam mlodego lub nawet nie tak mlodego ale po prostu dobrego gracza rokujacego jeszcze na przyszlosc to bede widzial sens w tym dzialaniu...
Jeśli natomiast skonczy się tak ze nie bedzie grał Jacek a bedzie gral Barcik i jakis pseudograjek o parametrach gry Tomasika to wtedy też napisze "Wypierdalać"

W chwili obecnej jestem ciekaw co dalej,

krewkim forumowiczom juz w chwili obecnej przypomnę, że mamy najstarszy skład w ekstraklasie i chociaz Jacek jest dla mnie mega gościem jako czlowiek (pilkarzem byl po prostu dobrym) to nie mozna sie zawsze kierowac sympatia a czasem zimna kalkulacja, oczywiście w zalozeniu ze Szatalow i Bartyla rzeczywiście maja jakis pomysl poza tym zeby nie przedluzac kontraktu z Jackiem "bo tak"
mancini

Postprzez Krzysi3k » Wt maja 25, 2010 4:55 pm

Mam nadzieję, że Jacek będzie tym II trenerem chociaż bo jak nie to trzeba będzie odbyć miłą rozmowę w grupce z tym ukraińskim druciarzem ! :evil:
Krzysi3k

Postprzez Radzio101 » Wt maja 25, 2010 6:13 pm

mancini napisał(a):krewkim forumowiczom juz w chwili obecnej przypomnę, że mamy najstarszy skład w ekstraklasie i chociaz Jacek jest dla mnie mega gościem jako czlowiek (pilkarzem byl po prostu dobrym) to nie mozna sie zawsze kierowac sympatia a czasem zimna kalkulacja, oczywiście w zalozeniu ze Szatalow i Bartyla rzeczywiście maja jakis pomysl poza tym zeby nie przedluzac kontraktu z Jackiem "bo tak"

Wszystko pięknie ładnie, ale wolisz 38 - letniego Jacka na skrzydle, który walczy na całego, zostawia zdrowie na boisku, 23 - letniego pajaca w postaci Tomasika czy może 32 - letniego Barcika, który przychodzi obok meczu? Bo ja zdecydowanie wole pierwsza opcje! Jeśli mamy odmładzać skład, to nie kosztem Serca Drużyny! Nie zaglądajmy Jackowi w metrykę, gdyż nie jeden młody mógłby mu czyścić buty :evil:
Radzio101

Postprzez Krzysiek-Miechowice » Wt maja 25, 2010 6:22 pm

Skoro nie ma miejsca w składzie Polonii na nadchodzący sezon dla p. Jacka , to może zarząd mając nas kibiców za coś co się liczy i dla których się coś tworzy to mógłby na oficjalnej stronie podać jaką mają KONCEPCJĘ wraz tym ukraińskim ... (nie mam określenia na tego człowieka) na nowy sezon . Widać po ostatnich transferach jakie to gwiazdy i ekstraklasa jest im obojętna ...
Krzysiek-Miechowice

Postprzez Parox » Wt maja 25, 2010 7:01 pm

Jacek, jeden z tych kilku co oddawali wszystko, bo niestety po niektórych naszych piłkarzach nie widać tej (tzw. Werwy.). Lecz zarząd pokazuje po co nam piąte koło u wozu, zrobił i na pewno jeszcze dużo zrobi dla naszej Polonii, nie wiem kto go może zastąpić jako tą ikonę, ale na pewno jeszcze nikt, jeszcze nikt. "Nie ma Polonia bez Jacka...".
Pozdrawiam
Parox

Postprzez mancini » Wt maja 25, 2010 7:28 pm

Radzio101 napisał(a):
mancini napisał(a):krewkim forumowiczom juz w chwili obecnej przypomnę, że mamy najstarszy skład w ekstraklasie i chociaz Jacek jest dla mnie mega gościem jako czlowiek (pilkarzem byl po prostu dobrym) to nie mozna sie zawsze kierowac sympatia a czasem zimna kalkulacja, oczywiście w zalozeniu ze Szatalow i Bartyla rzeczywiście maja jakis pomysl poza tym zeby nie przedluzac kontraktu z Jackiem "bo tak"

Wszystko pięknie ładnie, ale wolisz 38 - letniego Jacka na skrzydle, który walczy na całego, zostawia zdrowie na boisku, 23 - letniego pajaca w postaci Tomasika czy może 32 - letniego Barcika, który przychodzi obok meczu? Bo ja zdecydowanie wole pierwsza opcje! Jeśli mamy odmładzać skład, to nie kosztem Serca Drużyny! Nie zaglądajmy Jackowi w metrykę, gdyż nie jeden młody mógłby mu czyścić buty :evil:

Kolego, ja w swojej wypowiedzi wyraźnie napisałem, że takiej opcji "nie wole" . Jestem za odmłodzeniem składu i za tym żeby Jacek został drugim trenerem w momencie kiedy zobaczę, że na prawa stronę Klub ma jakiś pomysł i ściągnie dobrze rokującego gracza

Jeśli trzymać się ściśle faktów to trzeba by pisać "Nie ma Polonii bez grającego Jacka" bo posada drugiego trenera to żadna ujma... Jak się patrzy np na takiego Mourinho któremu nie szła za bardzo gra na boisku ( zaczął właśnie jako drugi trener ) i ocenia to co już dokonał to czapki z głów same spadają.
mancini

Postprzez actros » Wt maja 25, 2010 7:57 pm

Dzisiaj mielismy kolejny odcinek z cyklu: "Partyzantka pełną parą".
W normalnym klubie przyszedłby prezes do takiego zawodnika i powiedziałby mu to z mostu , że z discopolo zagra po raz ostatni , nawet ,gdy się okaże ,że w badaniach przeprowadzonych przed nowym sezonem wypadnie lepiej niż jego koledzy kilkunastoletnio młodsi .Z uzasadnieniem ,że "trener" nie widzi go w składzie na przyszły sezon .Przyczym powinien dodać ,że mamy dla ciebie dalsza oferte współpracy zwiazana z innym stanowiskiem.Naturalnie klub powinien oglosic ta sprawe na stronie oficjalnej ,zeby kibice mogli sie z nim godnie porzegnac.
Ja mam pytanie do Kalacha: Dlaczego przed runda wiosenna ,gdy wazyly sie losy kontraktu Jacka powiedzial ,że jest on niezastapiony i nie widzi zespolu bez niego.
Teraz mamy analogiczna sytuacje - dobry duch druzyny , nieustepliwy , z wciaz dobrymi wynikami badan wydolnosciowych .Jest tylko jedna roznica - nagle niepotrzebny.
Ciekawia mnie tez powiazania Bartyli z Szatalovem , gdyz ostatnimi czasy Bartyla z dnia na dzien wypierdalal roznych trenerow ze stanowiska.Natomiast w sprawie Szatalova dziala zupelnie inaczej.Kalach stawia warunki , usuwa Jacka z zespolu , a Bartyla mu tylko przytakuje :shock:
Nie tak się postępuje z ikoną klubu
:crazy:
Życie mnie tego nauczyło - litość jest bzdurą!!!
actros

Postprzez greg33 » Wt maja 25, 2010 9:31 pm

W "normalnym klubie" normalny prezes" ale nie u nas :crazy: Jak ktoś sobie ceni wyżej jakiegoś ukraińskiego obwiesia od Jacka ,to musi w końcu skończyć w bagnie w które sam się wpierdala. Banda . i tyle szkoda słów.
. koja kurwę gnoja!!!!
greg33

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony