Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Polonii !!

Re: Jacek Trzeciak !! Nie ma Polonii bez Jacka nie ma Poloni

Postprzez mancini » Wt maja 25, 2010 10:16 pm

Tonowałbym emocje

Szatałow to nie jakiś frajer ale gość dzieki któremu w zeszłym sezonie utrzymaliśmy się w lidze a w obecnym mamy jeszcze lepsze miejsce... Czego Wy oczekujecie? Walki o mistrzostwo? Gdybyśmy mieli Wengera za trenera też byś go rugał ?

Naturalna koleją rzeczy jest to co sie teraz dzieje. Trzeciak już zawsze będzie symbolem Polonii. Wyzywanie zarządu i trenera od najgorszych bo proponują Jackowi posadę drugiego trenera to tak bardzo po polsku...

Zamiast pogróżek do klubu wysyłałbym wyrazy wsparcia dla Jacka i próbował go przekonać żeby się podszkolił jako trener i zeby za kilka ladł usiadł na ławce jako ten pierwszy (żeby po prostu przyjął propozycję) . Piłka to nie bajka ale czasem ciężki kawałek chleba i samo zycie.
mancini

gadugadu: 0

Postprzez actros » Wt maja 25, 2010 10:24 pm

mancini napisał(a):Tonowałbym emocje

Szatałow to nie jakiś frajer ale gość dzieki któremu w zeszłym sezonie utrzymaliśmy się w lidze a w obecnym mamy jeszcze lepsze miejsce... Czego Wy oczekujecie? Walki o mistrzostwo? Gdybyśmy mieli Wengera za trenera też byś go rugał ?

Naturalna koleją rzeczy jest to co sie teraz dzieje. Trzeciak już zawsze będzie symbolem Polonii. Wyzywanie zarządu i trenera od najgorszych bo proponują Jackowi posadę drugiego trenera to tak bardzo po polsku...

Zamiast pogróżek do klubu wysyłałbym wyrazy wsparcia dla Jacka i próbował go przekonać żeby się podszkolił jako trener i zeby za kilka ladł usiadł na ławce jako ten pierwszy (żeby po prostu przyjął propozycję) . Piłka to nie bajka ale czasem ciężki kawałek chleba i samo zycie.

Dobre sobie.Dziekujemy ,że nas uratowal :lol2: Lepsze miejsce :?: Człowieku Jaga miała -10 pkt. i dlatego nie zajelismy 8 miejsca.
Kto wyzywa ,za proponowanie innej posady :?: Przeczytaj powyższe posty jeszcze raz ,a moz zrozumiesz o co chodzi......
Życie mnie tego nauczyło - litość jest bzdurą!!!
actros

Postprzez Dzikus_PB » Wt maja 25, 2010 10:25 pm

mancini napisał(a):Szatałow to nie jakiś frajer ale gość dzieki któremu w zeszłym sezonie utrzymaliśmy się w lidze a w obecnym mamy jeszcze lepsze miejsce... Czego Wy oczekujecie? Walki o mistrzostwo? Gdybyśmy mieli Wengera za trenera też byś go rugał ?

po rundzie jesiennej moze i nasze oczekiwania byly zawyzone.. ale statystyki mowia za siebie gdyz bodajze z 16 meczy (moge sie mylic) wygralismy 3/4 :?:

Jacek majac juz swoje lata, gra na poziomie 25-30 latka.. a majac w swojej druzynie takiego zawodnika co daje z siebie 110% w meczu to jest skarb..i nie wazne czy ma 20 czy 39 lat ! My takiego mielismy...
a zamiast jego mamy trenera co gra w calej rundzie 15 zawodnikami, ciagle 451 taktyka
dexter
lubie jak jest wesolo na forum :lol2: :jupi: :jupi:
Dzikus_PB

Postprzez mancini » Wt maja 25, 2010 10:32 pm

Zajęliśmy 7 miejsce bo na to zasłużyliśmy tak jak Jaga zasłużyła na -10, nie ma sensu o tym dyskutować
Jest cała masa rzeczy które należy poprawić, runda wiosenna była słaba, jesienna rewelacyjna, moim zdaniem zadecydowało odejście Grzyba a nawet i Zielinskiego któremu zawsze szło na wiosne...
To zupełnie inna dyskusja

Co do obraz personalnych to nie pisałem o tym temacie ale innym (Prasa...) cytować nie będe...

Co do wydolności, formy Jacka itd też nie chcę się wypowiadać bo to drażliwy temat. 39 lat to jak na piłke wiek zaawansowany. Nie jest dla mnie zbrodnią proponowanie posady drugiego trenera takiemu graczowi jak Trzeciak. W zachodnich klubach to normalne. Dorzuce znowu ze to wszystko ma sens o ile klub ma dalsza koncepcje. Chodzi mi tylko o to ze na narzekania jeszcze będzie czas...Sam dorzuce trzy grosze od siebie jak zobacze ze sciagaja na to miejsce pseudo gracza lub Szatalow wstawi Tomasika. Przeklenstwa jakie wtedy beda rzucal te forum jeszcze nie widzialo 8)

Oczywiście Was rozumiem, znam kilka ciekawych historii z Jackiem w roli głównej i nie ma w chwili obecnej drugiej takiej osoby jak on przywiązanej do klubu. Mam po prostu troche bardziej elastyczne stanowisko i czekam "na reszte" az wyrobie ostateczna opinie. Peace
mancini

Postprzez nemptor » Wt maja 25, 2010 11:31 pm

to jak Panowie i Panie robimy jakieÅ› spotkanie pod klubem?
nemptor

Postprzez Ares » Åšr maja 26, 2010 9:19 am

Całkowicie zgadzam się z mancinim, spokojnie kiedyś musiał nadejść ten dzień i nie ma co działać pod wpływem emocji. Uważam- tak jak ktoś tu już napisał-że najważniejsze to teraz przekonanie Jacka do pozostania w Polonii jako asystenta trenera....,dobre dla klubu jak i jego samego.
Ares

Postprzez jastar » Åšr maja 26, 2010 9:44 am

K%$#& ludzie przecież nie o to chodzi!
Jakby Jackowi ktoś powiedział powiedział w przerwie zimowej:
"Słuchaj Jacek, uważamy, że Twój czas jako zawodnika się kończy i chcielibyśmy żebyś po zakończeniu sezonu pełnił w klubie rolę 2 trenera. Przemyśl to bo jeżeli się zdecydujesz to płacimy za Twój kurs i masz zapewnioną naszą pomoc."
to wszystko było by OK. A tu przed rundą wiosenną mami się Jacka tekstami o tym, że "jest niezastąpiony", a jeszcze przed ostatnim meczem nic do końca nie wiadomo. Teraz już jasne czy dalej będziecie coponiektórzy farmazony pieprzyć :?:
jastar

Postprzez aneta:) » Åšr maja 26, 2010 9:51 am

Trzeciak już nie zagra

Polska Dziennik Zachodni Tomasz Kuczyński

Dzisiaj 05:01:04
To już przesądzone, że nie zagram w Polonii - powiedział kapitan bytomskiej drużyny, który wczoraj wreszcie spotkał się z prezesem klubu Damianem Bartylą i rozmawiał 2,5 godziny.
"Trzeci" otrzymał propozycję zostania asystentem trenera Jurija Szatałowa. Miałby też zająć się skautingiem. - Przyznam, że jeszcze nie wiem, co zrobię, bo nie chcę ten sposób kończyć piłkarskiej kariery. Do końca maja mam dać odpowiedź.

Zawodnik, który 26 grudnia skończy 39 lat, słynie ze świetnej kondycji i szybkości, co potwierdzają badania. Właśnie dlatego chciałby jeszcze pograć w piłkę.

- Dowiedziałem się od prezesa, że trener Szatałow nie widzi mnie już w składzie. Czy wyobrażam sobie współpracę z Szatałowem w roli drugiego trenera? Nigdy nie byłem konfliktowym człowiekiem, więc z tym nie byłoby problemu. Jeśli zostanę w Bytomiu, będę miał też za zadanie jeżdżenie po niższych ligach i wyszukiwanie piłkarzy dla Polonii - dodaje Trzeciak.

Jeśli "Trzeci" powiesi buty na kołku, wyjdzie na to, że za niego zdecydowano o zakończeniu kariery. Z drugiej strony zawodnik, będący ikoną klubu i ulubieńcem kibiców, jest mocno związany z Polonią. - Teraz nawet nie myślę o grze w innym klubie - kończy Trzeciak.

http://Bytom.naszemiasto.pl/artykul/426 ... egoria=679
aneta:)

Postprzez dario » Åšr maja 26, 2010 10:22 am

jesli juz jest taka sytuacja to niech zostanie tym skautem i trenerem a w miedzy czasie niech sobie dla zabawy gra w jakiejs okregowce od czasu do czasu gdy terminarz EK na to pozwoli :)
Spoczywaj Tato w pokoju 1954-2009 "Ten kto we mnie wierzy, choćby i umarł żyć będzie"
dario
członek SKK PB

Postprzez Damian K » Åšr maja 26, 2010 10:38 am

W sytuacja, jaka jest obecnie uważam, że zamiast meczu z Duklą Praga (który byłby idealny do uczczenia rocznicy zdobycia pucharu, nie na 90-cio lecie) powinni zorganizować pożegnanie Jacka. Bez tego Jacek może liczyć na eksponowane miejsce na "zielonej" trybunie, bo zapewne ten mecz będzie znakomitą okazją na przetestowanie kolejnych Mr. Youtubów.
Zastanawiam się też jak ma wyglądać skauting Jacka na rzecz naszego klubu. Młodzież nam nie potrzebna to pewnie będzie szukał u naszych sąsiadów niewypalonych trzydziestoparo latków.

P.S. Czy klub nadal oferuje koszulki Król Jacek Trzeci ?
P.S. 2 W przyszłym sezonie wara od "6" !!!
Not made in China
Damian K

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników