Polonia Bytom Juniorzy

Postprzez JarJar » N paź 14, 2007 1:14 pm

No i chłopacy wygrali 15-0 z Silesią Miechowice.
Mecz toczył się właściwie tylko na jednej połowie boiska.
Dodam tylko, że trochę przykro bo z mojego punktu widzenia Juniorzy Silesii to też narybek naszej Polonii, a reprezentują poziom :?
Ale polityka szkolenia młodzieży w klubach naszego miasta to już osobny temat.
JarJar

Postprzez badol » N paź 14, 2007 1:44 pm

Super
badol

gadugadu: 0

Postprzez Krzychu_PB » N paź 14, 2007 2:00 pm

Pamiętam jak kilka lat temu, to Syla jechała Polonię, w roczniku 91. Grało tam kilku reprezentantów Śląska, a nawet jeden Polski. Chyba nie muszę mówić, o kim mowa ;)
Bytom Gola! Krzyczymy głośno, chcemy walki o mistrzostwo!
Krzychu_PB

Postprzez Skala » N paź 14, 2007 2:03 pm

Krzychu_PB napisał(a):Pamiętam jak kilka lat temu, to Syla jechała Polonię, w roczniku 91. Grało tam kilku reprezentantów Śląska, a nawet jeden Polski. Chyba nie muszę mówić, o kim mowa ;)

Adaś Osoba.. który teraz trenuje w Górniku.. :twisted: no ale widywany jest na Olimpie :)

PS. Polonia '91 jest chyba najlepszym rocznikiem juniorów w całej PB, a na Syli w tym roczniku fakt byli dobrzy, ale nie wyróżniający się, więc wątpie żeby Syla jechała Polonię :) Chyba, że mówisz o czasach gdy Binek z Koniarem grali jeszcze w Miechowicach to możliwe :)
Umówiłem się na grilla z 50 z LPH. Spotykamy się w umowionym miejscu,zaczyna się walka. Ja przeciwko calej ekipie.Po paru minutach Lech dostaje konkretny . po czym zaczyna ..Gdy uciekaja krzycze do nich - Szacunek,ze podjeliscie walke.
Skala

Postprzez Krzychu_PB » N paź 14, 2007 3:45 pm

Skala napisał(a):
Krzychu_PB napisał(a):Pamiętam jak kilka lat temu, to Syla jechała Polonię, w roczniku 91. Grało tam kilku reprezentantów Śląska, a nawet jeden Polski. Chyba nie muszę mówić, o kim mowa ;)

Adaś Osoba.. który teraz trenuje w Górniku.. :twisted: no ale widywany jest na Olimpie :)

PS. Polonia '91 jest chyba najlepszym rocznikiem juniorów w całej PB, a na Syli w tym roczniku fakt byli dobrzy, ale nie wyróżniający się, więc wątpie żeby Syla jechała Polonię :) Chyba, że mówisz o czasach gdy Binek z Koniarem grali jeszcze w Miechowicach to możliwe :)

Właśnie mówie o tych czasach. Ale nie będę tutaj pisał o nazwiskach tych, których znam z tamtego zespołu. Wiem, że tworzyli silną ekipę ;)
Krzychu_PB

Postprzez P1920 » N paź 14, 2007 9:39 pm

Skala napisał(a):

PS. Polonia '91 jest chyba najlepszym rocznikiem juniorów w całej PB a na Syli w tym roczniku fakt byli dobrzy, ale nie wyróżniający się, więc wątpie żeby Syla jechała Polonię :) Chyba, że mówisz o czasach gdy Binek z Koniarem grali jeszcze w Miechowicach to możliwe :)

poniosło Cie lekko...
TYLKO CI KTORZY STAWIA CZOLA NIEBEZPIECZENSTWU -POZNAJA JEGO TAJEMNICE
P1920

Postprzez Krzychu_PB » N paź 14, 2007 9:50 pm

P1920 napisał(a):
Skala napisał(a):

PS. Polonia '91 jest chyba najlepszym rocznikiem juniorów w całej PB a na Syli w tym roczniku fakt byli dobrzy, ale nie wyróżniający się, więc wątpie żeby Syla jechała Polonię :) Chyba, że mówisz o czasach gdy Binek z Koniarem grali jeszcze w Miechowicach to możliwe :)

poniosło Cie lekko...

Chodziło mu chyba oto, że osiągają najlepsze wyniki spośród wszystkich roczników Polonii ;) A nie, że są najlepsi ;)
Krzychu_PB

Postprzez P1920 » N paź 14, 2007 10:17 pm

jak dojdą do śląskiej ligi junirów starszych i bede w czubie to wtedy bedzie mozna powiedziec ze naprawde sa dobrzy :)
TYLKO CI KTORZY STAWIA CZOLA NIEBEZPIECZENSTWU -POZNAJA JEGO TAJEMNICE
P1920

Postprzez Skala » N paź 14, 2007 10:32 pm

Chodzi mi, że są najlepsi wśród swoich rówieśników.. Czytaj ze zrozumieniem, a dopiero później zwracaj mi uwage :!: Pokaż mi inny rocznik juniorów PB, który osiągnął taki sukces jak rocznik '91 we Francji.. czekam :!:
Umówiłem się na grilla z 50 z LPH. Spotykamy się w umowionym miejscu,zaczyna się walka. Ja przeciwko calej ekipie.Po paru minutach Lech dostaje konkretny . po czym zaczyna ..Gdy uciekaja krzycze do nich - Szacunek,ze podjeliscie walke.
Skala

Postprzez wezyr » Pn paź 15, 2007 8:29 am

To pisz jasno a nie irytuj sie jak ci potem ludzie uwage zwracaja bo nie zrozumieli.
Babciu dlaczego masz taki duzy biceps??
Bo pracowalam w Biedronce
wezyr

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników