Polonia Bytom Juniorzy

Postprzez recoz » Åšr sty 30, 2008 7:40 pm

Fortuna95 napisał(a):
dpbh napisał(a):Peter03 dam ci rade (bo widze ze zaj....les 2 bramki jak wspomniales)dupc ta pilke,kariery i tak nie zrobisz zapisz sie na jakies sztuki walki moze będą z ciebie ludzie,moze teraz stwierdzisz ze dupce bez sensu ale kiedys wspomnisz moje slowa :twisted:

dpbh czyżbyś sam kiedyś popełnił błąd??? 8)

Na pewno też sam zawalił pare torów :lol: , i teraz ostrzega :D.
''Prawdziwi bohaterowie przeszli juĹź do historii''
recoz

Postprzez Fortuna95 » Åšr sty 30, 2008 7:43 pm

recoz napisał(a):
Fortuna95 napisał(a):
dpbh napisał(a):Peter03 dam ci rade (bo widze ze zaj....les 2 bramki jak wspomniales)dupc ta pilke,kariery i tak nie zrobisz zapisz sie na jakies sztuki walki moze będą z ciebie ludzie,moze teraz stwierdzisz ze dupce bez sensu ale kiedys wspomnisz moje slowa :twisted:

dpbh czyżbyś sam kiedyś popełnił błąd??? 8)

Na pewno też sam zawalił pare torów :lol: , i teraz ostrzega :D.

Jeśli dobrze myślę kim jest dpbh to raczej nie mógł zawalić bo Zawsze grał z przodu 8)
Fortuna95
członek SKK PB

Postprzez dpbh » Åšr sty 30, 2008 7:48 pm

sie gralo sie :lol: ostrzegam bo naprawde jak ktos sie nie wybija w druzynie w wieku 15 lat to juz nic z niego nie bedzie albo bedzie kopal skórę gdzies w A klasie,co do twoich przypuszczen Fortuna kim jestem to powiem tak chyba nie wiesz bo gralem na kazdej pozycji oprócz bramkaza choc zdarzyl sie mecz gdzie stanelem w bramce za malolata :lol: ale najwiecej w ataku :wink: . ta pilke,trenowac sztuki walki i wpier........ac koksy
:twisted:
dpbh

Postprzez Fortuna95 » Åšr sty 30, 2008 7:50 pm

dpbh napisał(a):sie gralo sie :lol: ostrzegam bo naprawde jak ktos sie nie wybija w druzynie w wieku 15 lat to juz nic z niego nie bedzie albo bedzie kopal skórę gdzies w A klasie,co do twoich przypuszczen Fortuna kim jestem to powiem tak chyba nie wiesz bo gralem na kazdej pozycji oprócz bramkaza choc zdarzyl sie mecz gdzie stanelem w bramce za malolata :lol: ale najwiecej w ataku :wink: . ta pilke,trenowac sztuki walki i wpier........ac koksy

Wiesz wtedy grałeś w Ataku "M" Polonii trener Smyła. Być może się mylę???
Fortuna95
członek SKK PB

Postprzez KmWtW » Åšr sty 30, 2008 7:50 pm

dpbh napisał(a):sie gralo sie :lol: ostrzegam bo naprawde jak ktos sie nie wybija w druzynie w wieku 15 lat to juz nic z niego nie bedzie albo bedzie kopal skórę gdzies w A klasie,co do twoich przypuszczen Fortuna kim jestem to powiem tak chyba nie wiesz bo gralem na kazdej pozycji oprócz bramkaza choc zdarzyl sie mecz gdzie stanelem w bramce za malolata :lol: ale najwiecej w ataku :wink: . ta pilke,trenowac sztuki walki i wpier........ac koksy

bez porycia nie ma życia człowieczku :lol: :lol: :lol: :lol:
KmWtW

gadugadu: 0

Postprzez peter03 » Åšr sty 30, 2008 8:04 pm

Nie idę na ulice, aczkolwiek na siłkę mam zamiar połazić dla sylwetki, piłkę raczej na wakacje kończę, bo coś do niezbyt odpowiadającej mi szkoły chcą nas posłać, a na kopać, będąc w innej szkole raczej będzie problem. Cenię sobie edukację, nie wyróżniam się w drużynie, lecz miejsce w pierwszej "11" mam, chyba nie jest aż tak źle :) Myślę, że kilka chłopaków od nas ma szanse na naprawdę prawdziwą grę i życzę im jak najlepiej. Tak dla ciekawskich, to kopie z nami najmłodszy z braci Mrozów (siedmiu braci?) i nawet dzisiaj ustrzelił fajnego tora z wolnego, kto był ten widział. Teraz piłka nożna jest mi na rękę, mamy dobre warunki jako klasa sportowa, z tymi sztukami walk już by nie było tak gładko :? chociaż przyznam, że o czymś takim też myślałem. Nie mam za bardzo warunków do tego, ale mniejsza z tym, pożyjemy zobaczymy. Szkoda darmowych wejściówek na mecze :twisted:
peter03

gadugadu: 7486653

Postprzez dpbh » Åšr sty 30, 2008 8:12 pm

Do Fortuny-mylisz sie i niech tak zostanie.A do ciebie malolat powiem tak piszesz ze nie masz warunków-nic sie nie martw,troche wagi przybierzesz na silowni dzieki specyfikom i na trening dasz rade,kopac umiesz z jakas tam moca wiec bedzie dobrze.A wiesz mi solidny trening i zaangazowanie daja ogromny efekt.
dpbh

Postprzez peter03 » So lut 09, 2008 4:18 pm

Rocznik 1992 w meczu towarzyskim/kontrolnym z Górnikiem Zabrze przegrał 1:2. Mieliśmy trochę sytuacji, oni zresztą też. My ich nie wykorzystaliśmy i wynik jest taki, a nie inny. Myślę, że te spary z drużynami takimi jak Górnik, Zagłębie, za niedługo Piast, czyli trudniejsze się nam przydadzą, chociaż liga nie jest jeszcze taka zbyt mocna. Bez sensu jest te ogrywanie słabeuszy, gdzie zamiast uczyć się grać drużynowo każdy pokazuje czego to on nie umie. 20 Marca jedziemy do Francji, ciekawe jak tam nam sie poukłada.

12.02
Sparing '92-'93 8:0 (6:0)
peter03

Re: Polonia Bytom Juniorzy

Postprzez peter03 » So mar 01, 2008 4:07 pm

Dzisiaj rozegraliśmy sparing z Piastem Gliwice '92. Póki graliśmy pierwszym składem wszystko się w miarę układało. W około 10 minucie drugiej połowy nastąpiła podwójna zmiana bocznych obrońców, prowadziliśmy przed zmianą 2:0. Następnie po indywidualnych błędach wprowadzonych obrońców przegrywaliśmy 2:3. Kolejne zmiany na graczy rezerwowych, bo nie mamy raczej równej kadry coraz to bardziej nas osłabiały. Były jeszcze jakieś tam sytuacje, ale to Piast po rzucie rożnym w ostatnich minutach meczu ustalił wynik 4:2 dla nich. Myślę, jako że był to sparing, trener miał prawo do wpuszczenia i wypróbowania rezerw, tylko że po tej ich prezentacji to raczej pogorszyli swoją pozycję, zamiast polepszyć.
peter03

Re: Polonia Bytom Juniorzy

Postprzez wezyr » N mar 02, 2008 2:12 pm

Sam dopierdalasz chlopakow od siebie z druzyny tlumaczac siebie. Jak wszyscy macie takie podejscie do sportow druzynowych to dajcie sobie spokoj. Druzyna to kolektyw a nie wpierdalanie innych
Babciu dlaczego masz taki duzy biceps??
Bo pracowalam w Biedronce
wezyr

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników