pigi napisał(a):Na górnik to możesz sobie sam pochodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
I widze kolego że tobie podoba się ta farsa odpierdalana przez zarząd!!!!!!!!!![]()
Nic tylko usiąść i klaskać a płakać będziemy po sezonie BRAVO
pigi napisał(a):Tak tylko chodzi mi oto, że przynajmniej dla mnie jest to troszeczke niezrozumiałe, grać sparing tylko i wyłacznie sprawdzanymi, bo mija się to z celem taki np.Spiżak według niektórych wypadł dobrze, a mnie zastanawia jak by wypadł grajac z naszą podstawą .Rozumiem to że są treningi ,ale sparing a zwłaszca jeden nie daje odzwierciedlenia tego co zawodnik potrafi.Tych zawodników mieli ogladać przez kilka tygodni ,a nie tylko przez 30 minut.
Dodam jeszcze jak twierdzisz nie muszą sprawdzać swojej przydatności do druzyny to po co wogule oni wracali z tych urlopów przecirz na siłke mogli sobie pochodzić na własną ręke.
dpbh napisał(a):pigi napisał(a):Tak tylko chodzi mi oto, że przynajmniej dla mnie jest to troszeczke niezrozumiałe, grać sparing tylko i wyłacznie sprawdzanymi, bo mija się to z celem taki np.Spiżak według niektórych wypadł dobrze, a mnie zastanawia jak by wypadł grajac z naszą podstawą .Rozumiem to że są treningi ,ale sparing a zwłaszca jeden nie daje odzwierciedlenia tego co zawodnik potrafi.Tych zawodników mieli ogladać przez kilka tygodni ,a nie tylko przez 30 minut.
Dodam jeszcze jak twierdzisz nie muszą sprawdzać swojej przydatności do druzyny to po co wogule oni wracali z tych urlopów przecirz na siłke mogli sobie pochodzić na własną ręke.
kolejny ban.......Szkoda ze nie mam ochoty przegladac z ostatnich 2 lat wpisów itp...bo wiekszosc z was by sie zdziwila jakie rzeczy pisze.Wy nie macie pojecia jak klub dziala od srodka jak wygladaja treningi selekcja itp.Wystarczy zamienic slowo z Trzeciakiem a wam powie czy jest zle i tragedia czy jakos to wyglada lub jest niezle.Jeden z drugim to ma w pracy zmartwienie czy Polonia bedzie miala bramkarza i sie tym podnieca jak by w totka wygrala.Liga zweryfikuje wszystko.....Wróce jeszcze do wpisów z odejscia Motyki.Wiekszosc z Was twierdzilo po 2/3 porazkach ze to byl blad a na koniec konczymy na 8/9 miejscu i juz nikt dupnego fachowca Motyki nie pamieta.Tacy z was wlasnie kibice.Mnie tam pierdoli czy ta Polonia bedzie dobrze grala i czy spadnie czy sie rozjebie i bedzie w A klasie.Wy jestescie od tego by jej kibicowac a nie byc trenerami,pilkarzami,prezesami itp.Niestety wiekszosc z Was/Nas zostanie tym kim jest czyli szarymi ludzmi którzy ida do pracy i browara sobie pozniej szczela i beda krytykowac,tylko przypomne ze dawno dawno temuklub byl do wziecia przez kazdego z was,nikt nie chcial to przejal pewien pan z wasem który do teraz jest prezesem.Zrobil sobie awanse itp i wedlug mnie dopóki nie bedzie sie naprawde zle dzialo,krytykowac go nie zamierzam.
Julio93 napisał(a):No Ciebie nie Bo jak spadnie to już na mecze chodzić nie będziesz : ) Sry za off
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników