Sparingi sezon 2009/2010

Re: Sparingi sezon 2009/2010

Postprzez 19pajak20 » Cz cze 25, 2009 1:55 am

Najlepiej jak sprawy zawodników zostawimy trenerowi, niech on się martwi jak z tej zbieraniny stworzyć drużyne. Pożyjemy zobaczymy, kto tu miał racje.
Ostatnio edytowano Cz cze 25, 2009 7:37 am przez 19pajak20, łącznie edytowano 1 raz
19pajak20

gadugadu: 0

Postprzez ceDeK » Cz cze 25, 2009 3:18 am

pigi napisał(a):Na górnik to możesz sobie sam pochodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :faja:
I widze kolego że tobie podoba się ta farsa odpierdalana przez zarząd!!!!!!!!! :faja:
Nic tylko usiąść i klaskać a płakać będziemy po sezonie BRAVO :evil:

Skoncz pier*****... Spore grono stwierdzilo, ze Spizak zagral dobry mecz, ladnie sie ustawia i tyle, a ty se jakies . wie co ujeb**** i zgrywasz cwaniaka, co to wie wszystko i krytykujesz wszystkich... Polska... kraj gdzie mieszka 39mln trenerow i kazdy wie lepiej niz reszta co zrobic, zeby bylo zajebiscie...
ceDeK

Postprzez dpbh » Cz cze 25, 2009 9:04 am

pigi napisał(a):Tak tylko chodzi mi oto, że przynajmniej dla mnie jest to troszeczke niezrozumiałe, grać sparing tylko i wyłacznie sprawdzanymi, bo mija się to z celem taki np.Spiżak według niektórych wypadł dobrze, a mnie zastanawia jak by wypadł grajac z naszą podstawą .Rozumiem to że są treningi ,ale sparing a zwłaszca jeden nie daje odzwierciedlenia tego co zawodnik potrafi.Tych zawodników mieli ogladać przez kilka tygodni ,a nie tylko przez 30 minut.
Dodam jeszcze jak twierdzisz nie muszą sprawdzać swojej przydatności do druzyny to po co wogule oni wracali z tych urlopów przecirz na siłke mogli sobie pochodzić na własną ręke.

kolejny ban.......Szkoda ze nie mam ochoty przegladac z ostatnich 2 lat wpisów itp...bo wiekszosc z was by sie zdziwila jakie rzeczy pisze.Wy nie macie pojecia jak klub dziala od srodka jak wygladaja treningi selekcja itp.Wystarczy zamienic slowo z Trzeciakiem a wam powie czy jest zle i tragedia czy jakos to wyglada lub jest niezle.Jeden z drugim to ma w pracy zmartwienie czy Polonia bedzie miala bramkarza i sie tym podnieca jak by w totka wygrala.Liga zweryfikuje wszystko.....Wróce jeszcze do wpisów z odejscia Motyki.Wiekszosc z Was twierdzilo po 2/3 porazkach ze to byl blad a na koniec konczymy na 8/9 miejscu i juz nikt dupnego fachowca Motyki nie pamieta.Tacy z was wlasnie kibice.Mnie tam pierdoli czy ta Polonia bedzie dobrze grala i czy spadnie czy sie rozjebie i bedzie w A klasie.Wy jestescie od tego by jej kibicowac a nie byc trenerami,pilkarzami,prezesami itp.Niestety wiekszosc z Was/Nas zostanie tym kim jest czyli szarymi ludzmi którzy ida do pracy i browara sobie pozniej szczela i beda krytykowac,tylko przypomne ze dawno dawno temu 8) klub byl do wziecia przez kazdego z was,nikt nie chcial to przejal pewien pan z wasem który do teraz jest prezesem.Zrobil sobie awanse itp i wedlug mnie dopóki nie bedzie sie naprawde zle dzialo,krytykowac go nie zamierzam.
dpbh

Postprzez aviatik » Cz cze 25, 2009 9:27 am

Widzisz DPBH - w Polsce tak jak we Włoszech - mamy 39 mln potencjalnych trenerów piłkarskich :D. Każdy z nas najlepiej zna się na lokalnej/narodowej czy wreszcie światowej piłce nożnej. Przecież każdy Polak wie wszystko lepiej od każdego trenera :D. Tak było, jest i będzie. I nic i nikt tego nie zmieni ;D .
aviatik

gadugadu: 428204

Postprzez loco » Cz cze 25, 2009 12:51 pm

dpbh napisał(a):
pigi napisał(a):Tak tylko chodzi mi oto, że przynajmniej dla mnie jest to troszeczke niezrozumiałe, grać sparing tylko i wyłacznie sprawdzanymi, bo mija się to z celem taki np.Spiżak według niektórych wypadł dobrze, a mnie zastanawia jak by wypadł grajac z naszą podstawą .Rozumiem to że są treningi ,ale sparing a zwłaszca jeden nie daje odzwierciedlenia tego co zawodnik potrafi.Tych zawodników mieli ogladać przez kilka tygodni ,a nie tylko przez 30 minut.
Dodam jeszcze jak twierdzisz nie muszą sprawdzać swojej przydatności do druzyny to po co wogule oni wracali z tych urlopów przecirz na siłke mogli sobie pochodzić na własną ręke.

kolejny ban.......Szkoda ze nie mam ochoty przegladac z ostatnich 2 lat wpisów itp...bo wiekszosc z was by sie zdziwila jakie rzeczy pisze.Wy nie macie pojecia jak klub dziala od srodka jak wygladaja treningi selekcja itp.Wystarczy zamienic slowo z Trzeciakiem a wam powie czy jest zle i tragedia czy jakos to wyglada lub jest niezle.Jeden z drugim to ma w pracy zmartwienie czy Polonia bedzie miala bramkarza i sie tym podnieca jak by w totka wygrala.Liga zweryfikuje wszystko.....Wróce jeszcze do wpisów z odejscia Motyki.Wiekszosc z Was twierdzilo po 2/3 porazkach ze to byl blad a na koniec konczymy na 8/9 miejscu i juz nikt dupnego fachowca Motyki nie pamieta.Tacy z was wlasnie kibice.Mnie tam pierdoli czy ta Polonia bedzie dobrze grala i czy spadnie czy sie rozjebie i bedzie w A klasie.Wy jestescie od tego by jej kibicowac a nie byc trenerami,pilkarzami,prezesami itp.Niestety wiekszosc z Was/Nas zostanie tym kim jest czyli szarymi ludzmi którzy ida do pracy i browara sobie pozniej szczela i beda krytykowac,tylko przypomne ze dawno dawno temu 8) klub byl do wziecia przez kazdego z was,nikt nie chcial to przejal pewien pan z wasem który do teraz jest prezesem.Zrobil sobie awanse itp i wedlug mnie dopóki nie bedzie sie naprawde zle dzialo,krytykowac go nie zamierzam.

Rzadko się wypowiadam na forum, ale czytam na bieżąco i nie zawsze zgadzam sie z tym co pisze kolega dpbh, ale tym razem muszę podpisać sie pod tym co napisał powyżej obiema rękami! 100 % racji :!:

My jesteśmy od kibicowania, a nie od rządzenia Polonią :!: Obecne władze klubu należy rozliczać po efektach ich pracy - a te w ostatnim sezonie były najlepsze od kilkudziesięciu lat. I chociaż moje osobiste zdanie o ludziach mających decydujące zdanie w sprawie Polonii jest podobne do większości z Was, i w dodatku poparte osobistymi doświadczeniami z ww,. to sądzę, że i w tym sezonie gra drużyny dostarczy nam wielu pozytywnych emocji :!:

Sorry za rozmywanie, proponuję wrócić do sparingów :)
Raz tu raz tam Polonię w sercu zawsze mam!!!
loco

Postprzez Vitor PB » Cz cze 25, 2009 7:30 pm

Niby wszystko ok.Kazdy ma swoje zdanie np. kolega Niekumaty ma calkiem inne teorie niz kolega DPBH.To w takim razie proponuje wypierdolic w kosmos dzial zwiazany z klubem ,a zostawic dzial kibice i hp.Krotko mowiac kazdy z nas ma swoje zdanie na temat Bartyli itp , ale to i tak nie zmieni faktu ,ze cobysmy tu nie napisali i tak splynie po nich :crazy:
Vitor PB

Postprzez pigi » Cz cze 25, 2009 10:33 pm

dpbh napisał cytuje"Tacy z was wlasnie kibice.Mnie tam pierdoli czy ta Polonia bedzie dobrze grala i czy spadnie."

No i tutaj się różnimy.Ciebie to pierdoli a mnie i większośc na tym forum nie.
pigi

Postprzez Julio93 » Cz cze 25, 2009 10:40 pm

No Ciebie nie Bo jak spadnie to już na mecze chodzić nie będziesz : ) Sry za off
Julio93

Postprzez Jadzia92 » Pt cze 26, 2009 10:32 am

Julio93 napisał(a):No Ciebie nie Bo jak spadnie to już na mecze chodzić nie będziesz : ) Sry za off

ciekawe mnie czy TY będziesz chodził :)
Jadzia92

Postprzez diggy » Pt cze 26, 2009 12:26 pm

Ludzie, te ostatnie wtrącenia nie mają nic wspólnego z tematem przewodnim "Sparingi sezon 2009/2010". Skończcie więc pisać pierdoły.
"Bardzo miło usłyszeć takie słowa od tak dobrego trenera, ale ja... nie jestem do wzięcia. Gram dla Polonii." - Jacek Trzeciak
diggy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników