Z tego co pamietam to pomysl z OO padl gdzies w styczniu. Wszystko bylo pieknie, konkurs na nazwe, potem projekt etc, spodziewalem sie szczerze mowiac napoju jeszcze przed zakonczeniem ligi ale to nic.
Moje myslenie wygladalo mniej wiecej tak
"nie wypuszczaja tego wczesniej bo chca miec to zapiete na ostatni guzik zeby nie bylo zamieszania"
A jak to wyglada w praktyce?
1. reklama- o napoju praktycznie mozna dowiedziec sie tylko z oficjalnej i forum, spodziewalem sie choc jednego bilbordu albo jakis plakatow na miescie- w tym temacie cisza -czy nikt nie wziol po uwage ze czesc kibicow starszej daty ( w tym do niedawna ja hehe) niema dostepu do intrenetu ?
2. wykonanie- nie oszukujmy sie, jest tragiczne. Do projektu niema sie co czepiac ale marszczaca sie folia
wyglada to tak jak by w klubie to kleili jakimis klejami na szybko
kazdemu z nas zdaza sie pic np coca-cole z puszki i jestesmy przyzwyczajeni do pewnego standardu jakosciowego wiec ciezko nam zaakceptowac takie cos
Najbardziej rozbawiaja mnie komentaze typu "sie czepiacie wykonania, 1 gadzet wykonany przez klub to nie marudzcie"
No tak, powinismy kupowac byle co by wyprodukowali hurtowo, bo sie obraza i wiecej gadzetow nie bedzie
3. miejsca sprzezady- jak to wyglada wszyscy widza. jedyna lista gdzie mozna kupic napoj to 1 strona tego tematu i jest robiona spolecznie przez jakiegos kibica ktory z dystrybucja niema nic wspolnego- mniemam ze klub ma na to wszystko ., niech sobie kibice szukaja po sklepach ???? i moze mi ktos wytluamczyc oco chodzi z ta podwyzka napoju ? 1 cena promocyjna- ok, kupili ludzie to strzyzemy baranow i podwyzszamy cene ???
4. dezerter- tobie poswiece ostatni punkt. Dawno nie widzialem takiej blazeniady, mam ochote pierdolnanc sie glowa o sciane jak czytam twoje dyrdymaly.
to moj ulubiony:
"proszę o pomoc w szczególności na szombrach i stroszku a i bolko się leniwi:)"
aha czyli ja stary dziad mam zapierdalac po dzielnicy bo inaczej sie tego napoju nie napije a ty bedziesz na tym kase trzepal ???
ciekaw jestem czy ty tez innym klubom te napoje rozprowadzasz i czy tez tam to wyglada tak jak tutaj. (swoja droga to niezla kase mozna na tym trzepac).
Odemnie tyle