przez BodzieT » So sty 09, 2010 7:12 pm
Sebastian Leszczak (26) - w końcu jakaś młoda krew zasila szeregi Polonii, co do dzisiejszego sparingu grał całkiem dobrze, Leszczak to rocznik 92' nie ma nawet osiemnastu lat.. więc spory szacunek, wielki talent i jest to niewątpliwie postać perspektywiczna
Kubowicz (5) - ogromna ilość strat.. i niestety złe podejmowanie decyzji przy prawie każdym wyprowadzeniu piłki, chwilowe przebłyski i chwilowe podłączanie się w akcje ofensywne to znacznie za mało. Mecz marny w jego wykonaniu
Trochim (11) - każda pochwała, po chwili zamieniała się w jęk zawodu.. na jedną dobrą piłkę przypadały dwie straty, trochę mnie to przeraziło bo zawodnik zapowiadany na gwiazdora, gra przeciętnie.. a tak być nie powinno. Mam jednak nadzieje, że wyjdzie na prostą, bo Trochim może wnieść trochę świeżości w nasze szeregi
Paszliński (6) - zawodnik Młodej Ekstraklasy rocznik 91' jego dzisiejszy występ dobry, zawodnik, który posiada znakomite warunki fizyczne, odpowiedzialna pozycja (środek obrony) na, której radzi sobie wyśmienicie i wywiązuje się w stu procentach z odpowiedzialności, spokój, dokładność, odwaga niczego mu dzisiaj nie brakowało.. dostrzegłem może jedno, dwa niecelne podania. Jego dzisiejszy występ na duży +
Pietroń (15) - mało o tym graczu wiem, ale jego występ mógł podobać się wielu obserwatorom, grał agresywnie ale skutecznie, bez kompleksów radził sobie z pressingiem rywali, trochę chaosu było.. ale mimo wszystko można by jeszcze raz zwrócić na niego uwagę.
Karacić (21) - Karacić w przeciwieństwie do Bykowskiego, aktywny, sprytny i agresywny.
Zawodnik mierzy ok. 190 cm, głową potrafi soczyście uderzyć, wyposażony w niezłą technikę użytkową, potrafi poradzić sobie z obrońcą na plecach i przed sobą.. miejmy nadzieje, że zawita w Bytomiu.. bo może być dobrą alternatywą naszej siły ofensywnej.