Szkoda dyskutować.
PS. Co jak co, ale z Jabolem Twoje nie było na wierzchu

Sparing: Polonia A vs Polonia B: 4-3
czwartek, 15 kwietnia 2010 19:07
Przerwa pomiędzy ostatnim meczem ligowym a najbliższym z Lechią Gdańsk jest dość znaczna, same treningi to nie to samo, co spotkania o stawkę, dlatego sztab szkoleniowy Polonii Bytom na dzisiaj zaplanował wewnętrzny sparing. Kadra pierwszego zespołu została podzielona na dwie drużyny, lepszą okazała się oczywiście ta, w której grali głównie zawodnicy z podstawowego ustawienia. Sparing zakończył się zwycięstwem zespołu "A" 4-3 (3-1), dla którego gole strzelali: Grzegorz Podstawek (trzy) oraz Miroslav Barčík, natomiast dla zespołu "B" do bramki trafiali: Maciej Bykowski (dwie) oraz Jacek Trzeciak. Mecz trwał 70 minut: pierwsza część 40, natomiast druga 30 minut.
Bramki: Grzegorz Podstawek w 2, 34 i 37 minucie oraz Miroslav Barčík w 43 minucie - Maciej Bykowski w 38 (rzut karny) i 50 minucie, Jacek Trzeciak w 70 minucie (rzut karny)
Polonia "A": Szymon Gąsiński - Tomasz Nowak, Lukáš Killar (41' Damian Paszliński), Piotr Kulpaka, David Kotrys - Miroslav Barčík, Szymon Sawala, Jacek Kuranty, Marcin Radzewicz (41' Piotr Tomasik) - Marek Bažík (41' Vladimir Milenković) - Grzegorz Podstawek
Polonia "B": Wojciech Skaba - Adrian Basta, Peter Basista, Błażej Telichowski - Jacek Trzeciak, Łukasz Tymiński, Adrian Klepczyński, Wojciech Reiman, Mateusz Dreszer - Maciej Bykowski, Vladimir Karalić (41' Wojciech Mróz)
olimpijska2.pl napisał(a):Pierwszy rzut karny po zagraniu ręką przez Tomasza Nowaka
harry79 napisał(a):Nowaka oddać za zgrzewkę Poweride i zapomnieć, że kiedyś był u nas.......
Trzeba sobie radzić z presją! Oni wybrali taką profesję, więc powinni zdawać sobie z tego sprawę. Niektórym się udało 3x dobrze kopnąć piłkę i znaleźli klub w ekstraklasie, gdzie kibice jednak są.jestem ciekaw jak wy byście grali jak 5 tyś ludzi zaraz by was zjebało ze żle kopneliście piłke
remiPB napisał(a):harry79 napisał(a):Nowaka oddać za zgrzewkę Poweride i zapomnieć, że kiedyś był u nas.......
%^&*@ !!! Ludzie weżcie się opanujciejedziecie po Nowaku jak po burej suce chłop się stara nie widziałem w zadnym meczu aby chłopak odpuszczał, a że mu nie wychodzi to inna sprawa ale jestem ciekaw jak wy byście grali jak 5 tyś ludzi zaraz by was zjebało ze żle kopneliście piłke !Najpierw był Podstaw be ,ze nie strzela jak zaczoł strzelać to nosiliscie go na rękach,póżniej był Zielu jak partaczył i był samolubny ,strzelił było to samo co z Podstawkiem,Pózniej znów Podstawek be, że nie strzela to teraz Nowak weżcie się ludzie zdrowo pier... w głowe bo was się czytać nie da chorągieweczki
remiPB napisał(a):harry79 napisał(a):Nowaka oddać za zgrzewkę Poweride i zapomnieć, że kiedyś był u nas.......
%^&*@ !!! Ludzie weżcie się opanujciejedziecie po Nowaku jak po burej suce chłop się stara nie widziałem w zadnym meczu aby chłopak odpuszczał, a że mu nie wychodzi to inna sprawa ale jestem ciekaw jak wy byście grali jak 5 tyś ludzi zaraz by was zjebało ze żle kopneliście piłke !Najpierw był Podstaw be ,ze nie strzela jak zaczoł strzelać to nosiliscie go na rękach,póżniej był Zielu jak partaczył i był samolubny ,strzelił było to samo co z Podstawkiem,Pózniej znów Podstawek be, że nie strzela to teraz Nowak weżcie się ludzie zdrowo pier... w głowe bo was się czytać nie da chorągieweczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników