Sparingi sezon 2009/2010

Re: Sparingi sezon 2009/2010

Postprzez jastar » Pn lut 22, 2010 1:53 pm

Ikar ty jeszcze się tym przejmujesz? Tutaj zawsze jest całe grono 'krytykantów chorągiewek' i będzie dalej. Jak Nowak zagra 3 dobre mecze to bez słowa prerzucą się na kogoś innego by powrócić do niego po pierwszym błędzie.
Szkoda dyskutować.
PS. Co jak co, ale z Jabolem Twoje nie było na wierzchu :devil:
jastar

Postprzez olimpijska2.pl » Pt kwi 16, 2010 12:12 am

Sparing: Polonia A vs Polonia B: 4-3
czwartek, 15 kwietnia 2010 19:07

Przerwa pomiędzy ostatnim meczem ligowym a najbliższym z Lechią Gdańsk jest dość znaczna, same treningi to nie to samo, co spotkania o stawkę, dlatego sztab szkoleniowy Polonii Bytom na dzisiaj zaplanował wewnętrzny sparing. Kadra pierwszego zespołu została podzielona na dwie drużyny, lepszą okazała się oczywiście ta, w której grali głównie zawodnicy z podstawowego ustawienia. Sparing zakończył się zwycięstwem zespołu "A" 4-3 (3-1), dla którego gole strzelali: Grzegorz Podstawek (trzy) oraz Miroslav Barčík, natomiast dla zespołu "B" do bramki trafiali: Maciej Bykowski (dwie) oraz Jacek Trzeciak. Mecz trwał 70 minut: pierwsza część 40, natomiast druga 30 minut.

Bramki: Grzegorz Podstawek w 2, 34 i 37 minucie oraz Miroslav Barčík w 43 minucie - Maciej Bykowski w 38 (rzut karny) i 50 minucie, Jacek Trzeciak w 70 minucie (rzut karny)

Polonia "A": Szymon Gąsiński - Tomasz Nowak, Lukáš Killar (41' Damian Paszliński), Piotr Kulpaka, David Kotrys - Miroslav Barčík, Szymon Sawala, Jacek Kuranty, Marcin Radzewicz (41' Piotr Tomasik) - Marek Bažík (41' Vladimir Milenković) - Grzegorz Podstawek

Polonia "B": Wojciech Skaba - Adrian Basta, Peter Basista, Błażej Telichowski - Jacek Trzeciak, Łukasz Tymiński, Adrian Klepczyński, Wojciech Reiman, Mateusz Dreszer - Maciej Bykowski, Vladimir Karalić (41' Wojciech Mróz)

Obrazek

http://www.olimpijska2.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=930
Pierwszy rzut karny po zagraniu ręką przez Tomasza Nowaka, drugi rzut karny po faulu na Wojtku Mrozie, który nie bał się dryblingu i spróbował akcji indywidualnej (został kopniety).

Pod koniec sparingu, przyjechali dziennikarze z Orange Sport, więc pewnie jakieś wywiady później zrobili :wink:
Ostatnio edytowano Pt kwi 16, 2010 12:08 pm przez olimpijska2.pl, łącznie edytowano 1 raz
Olimpijska2.pl - Twoje źródło informacji o Polonii Bytom
olimpijska2.pl

gadugadu: 0

Postprzez bajer » Pt kwi 16, 2010 6:49 am

olimpijska2.pl napisał(a):Pierwszy rzut karny po zagraniu ręką przez Tomasza Nowaka

Czemu nie jestem zdzwiony ? :lol:
Koleś nawet w sparingach zawala bramki. Ale przecież nikt tak taktycznie nie jest przygotowany jak Nowak do gry na prawej tym razem obronie 8)
bajer

Postprzez harry79 » Pt kwi 16, 2010 7:37 am

Nowaka oddać za zgrzewkę Poweride i zapomnieć, że kiedyś był u nas.......
Urodzeni, by zwyciężać - zwyciężamy, aby żyć!
harry79

Postprzez remiPB » Pt kwi 16, 2010 11:12 pm

harry79 napisał(a):Nowaka oddać za zgrzewkę Poweride i zapomnieć, że kiedyś był u nas.......

. !!! Ludzie weżcie się opanujciejedziecie po Nowaku jak po burej suce chłop się stara nie widziałem w zadnym meczu aby chłopak odpuszczał, a że mu nie wychodzi to inna sprawa ale jestem ciekaw jak wy byście grali jak 5 tyś ludzi zaraz by was zjebało ze żle kopneliście piłke !Najpierw był Podstaw be ,ze nie strzela jak zaczoł strzelać to nosiliscie go na rękach,póżniej był Zielu jak partaczył i był samolubny ,strzelił było to samo co z Podstawkiem,Pózniej znów Podstawek be, że nie strzela to teraz Nowak weżcie się ludzie zdrowo pier... w głowe bo was się czytać nie da chorągieweczki :crazy:
"Grając w tym meczu, przy tak wspaniałej publiczności, czułem się jak na spotkaniu Ligi Mistrzów. Nasi kibice na pewno już tam są, nam brakuje do tego jeszcze kilku sezonów" - stwierdził kapitan bytomskiej drużyny, Jacek Trzeciak
remiPB

Postprzez cloner » Pt kwi 16, 2010 11:56 pm

jestem ciekaw jak wy byście grali jak 5 tyś ludzi zaraz by was zjebało ze żle kopneliście piłke
Trzeba sobie radzić z presją! Oni wybrali taką profesję, więc powinni zdawać sobie z tego sprawę. Niektórym się udało 3x dobrze kopnąć piłkę i znaleźli klub w ekstraklasie, gdzie kibice jednak są.

Dziś na treningu jeden z piłkarzy się tłumaczył, bo źle zagrał (nie widziałem dokładnie który i nie słyszałem jak się tłumaczył), Szatałow od razu mu zaczął krzyczeć, żeby wziął się w garść bo "na meczach są kibole, sędzia, który przeszkadza i trzeba grać!".

I ma rację, niektórzy zachowują się jak panienki, zamiast zapierdalać na boisku, a jak nie wyjdzie to spuścić głowę nisko, a nie jak niektórzy pierdolą, że wakacje zaraz będzie miał i on nie może w maju grać :lol2:
A jak ktoś ma problemy z radzeniem sobie z presją, to można się wybrać na wizytę do psychologa, to żaden wstyd, nie każdy urodził się z predyspozycjami do bycia medialną gwiazdą. :wink:
"Jesteśmy elitą, nie tłumem, w sercach nosimy dumę"

SU!
cloner

Postprzez Insider » So kwi 17, 2010 12:24 am

remiPB napisał(a):
harry79 napisał(a):Nowaka oddać za zgrzewkę Poweride i zapomnieć, że kiedyś był u nas.......

%^&*@ !!! Ludzie weżcie się opanujciejedziecie po Nowaku jak po burej suce chłop się stara nie widziałem w zadnym meczu aby chłopak odpuszczał, a że mu nie wychodzi to inna sprawa ale jestem ciekaw jak wy byście grali jak 5 tyś ludzi zaraz by was zjebało ze żle kopneliście piłke !Najpierw był Podstaw be ,ze nie strzela jak zaczoł strzelać to nosiliscie go na rękach,póżniej był Zielu jak partaczył i był samolubny ,strzelił było to samo co z Podstawkiem,Pózniej znów Podstawek be, że nie strzela to teraz Nowak weżcie się ludzie zdrowo pier... w głowe bo was się czytać nie da chorągieweczki :crazy:

Nowak to bura . jest, do tego upominająca się . ..
Insider

gadugadu: 1920

Postprzez Niebiesko-Czerwony » So kwi 17, 2010 10:46 am

remiPB napisał(a):

%^&*@ !!! Ludzie weżcie się opanujciejedziecie po Nowaku jak po burej suce chłop się stara nie widziałem w zadnym meczu aby chłopak odpuszczał, a że mu nie wychodzi to inna sprawa ale jestem ciekaw jak wy byście grali jak 5 tyś ludzi zaraz by was zjebało ze żle kopneliście piłke !Najpierw był Podstaw be ,ze nie strzela jak zaczoł strzelać to nosiliscie go na rękach,póżniej był Zielu jak partaczył i był samolubny ,strzelił było to samo co z Podstawkiem,Pózniej znów Podstawek be, że nie strzela to teraz Nowak weżcie się ludzie zdrowo pier... w głowe bo was się czytać nie da chorągieweczki :crazy:

Oj biedactwo no nie wychodzi mu no... poglaskac go po glowce trzeba bo sie chlopak stara... :?
Tak jak Cloner napisał, to jest ich zawod oni maja sobie radzic z presja, nic innego w zyciu nie robia :!: Poza tym dam sobie reke uciac, ze polowa naszych zawodnikow nawet nie wie, ze istnieje to forum, albo maja je gdzies.W prasie moga dostac co najwyzej niska ocene. Jezeli masz slaba psychike, to nie nadajesz sie do tego sportu, prosta sprawa.
W zyciu codziennym jakbys popelnial w robocie co chwile koszmarne błędy myslisz, ze szef przyszedlby do Ciebie i poglaskal Cie po glowie, ze sie starasz?
Niebiesko-Czerwony

Postprzez harry79 » So kwi 17, 2010 4:45 pm

Nowaka oddać za butelkę Poweride i zapomnieć, że kiedyś był u nas....... :twisted: :twisted: :twisted:
jeszcze jeden! hahaha ostrzeżenie!
Urodzeni, by zwyciężać - zwyciężamy, aby żyć!
harry79

Postprzez RafalPB » So kwi 17, 2010 4:53 pm

Ile razy to jeszcze napiszesz?
RafalPB

gadugadu: 8333698

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony