Polonia Bytom - Cracovia Kraków 24.04 / 12:30!

Re: Polonia Bytom - Cracovia Kraków 24.04 / 12:30!

Postprzez Imperator997 » So kwi 24, 2010 10:31 pm

.@ co ty masz do Barcika? :twisted: :twisted:
dobrze gra! zapierd@l@ cały mecz na pełnych obrotach!
czemu do Podstawka nic nie masz? :?:
hu** drewno jeb@ne nawet .@ trafić dzisiaj nie potrafił z 3 metrów na pół pustą bramke i to chyba z 4 razy mu Radza tak bale wysatwil!

nie wiem czemu młodych nie próbuje :twisted:
Hamuj dezynwolture :lol:
W moim sercu jest Polonia,
Kocham ją i na zawsze tak!
Jej będe wierny, aż po życia mój kres
Polonio jedyna ma!
Imperator997

gadugadu: 0

Postprzez synek » So kwi 24, 2010 10:33 pm

Jak dla mnie mecz opier@#%^ny . Inscenizacja godna Spilberga nic ino zwalić na sędziego ... Na 90 lat zagrajmy z drużyna fryzjera - dochód z biletów na nożyczki :lol2:
Polonia Bytom TO NIE SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI TO COŚ WIĘCEJ ...
synek

Postprzez Rafu 12 » So kwi 24, 2010 10:39 pm

.,niech już wywieszą białą flage i jadą na te urlopy...przecież już się "utrzymaliśmy"... :evil: :evil: :evil: A sędzia niech . wypierdala z polskiej ligi jak najdalej:evil:
Regina della Silesia,Polonia solo,Per sempre nei nostri cuori saranno,Sempre adorato da noi,Lei e orgogliosa di Bytom!
Rafu 12

Postprzez predix » So kwi 24, 2010 10:42 pm

Imperator997 napisał(a):najlepsze według mnie jest to, że zarząd tego nie widzi co sie dzieje!
mi się zdaje że teraz to poloni sie nie chce grać i tylko na remisy licza by się utrzymać

Przynajmniej MY nie kaleczmy tego co juz dawno zjebało 3\4 kopaczy z herbem na piersi !!!!
predix

Postprzez bajer » So kwi 24, 2010 10:48 pm

Imperator997 napisał(a):.@ co ty masz do Barcika? :twisted: :twisted:

Po 1. weź na wstrzymanie
po 2. jedna jaskółka wiosny nie czyni. Opierdala się cały sezon i mam go chwalić, bo w jednym meczu troche więcej pobiegał ? Król kółeczek, hamulec i odstawiający nogę. Tyle ode mnie.
bajer

Postprzez Spoxx » So kwi 24, 2010 10:51 pm

Nie wiem czego co niektórzy się dzisiaj spodziewali??? że co,że roz... ich na lajcie :lol: Proponuję się przenieść trochę wstecz ,tak na szybko np: od meczu z Legią, graliśmy dno,jedna kontra i 3p zostały. Dalej Piast - brak słów. Wisła - to samo. Arka - mega fart. Lechia - żenada oraz mega fart że tak się skończyło a nie inaczej. Głównie po ostatnich dwóch meczach nie miałem złudzeń że będzie to jakaś dobra gra oraz nadal tak potrzebne nam punkty.

Prawda jest taka że poza Bazikiem, nie mamy środka pola,gracza takiego jakim był muchomor.Kuranty to takie wzmocnienie jak pal wbity w środek murawy, podający piłki do obrońców,zresztą tu wychodzi kolejna gwiazda zespołu jaką jest Sawala który gra trzy metry przed środkowymi obrońcami i unika wejść ofensywnych.W skrócie widać go tylko przy stałych fragmentach i tyle.

Może się narażę ale jedziemy po Nowaku ale ja bym zwrócił większą uwagę na Sawalę oraz Kurantego którzy są bardziej bezproduktywni,chociaż ten pierwszy czasem coś strzela ale to nie jest usprawiedliwienie.
Zdaje mi się że Nowak wszedł dziś tylko dlatego że Podstaw się dziś kompromitował (nie trafić z piątego metra w piłkę mając przed sobą tylko Merdę) lub żeby wzmocnić linię pomocy która praktycznie nie istniała albo nie było na ławce innego napastnika czego pewny nie jestem.Najgorsze jest to że nie potrafimy wygrać u siebie z przeciwnikiem który delikatnie mówiąc nie błyszczy, a nasze skurokopy myślą że te 30p spokojnie starczy i mogą sobie spacerki po murawie robić. Można mieć tylko nadzieję że punkt zdobyty w Gdańsku nie będzie naszym ostatnim w tym sezonie bo po tym co dziś było widać to trzeba się martwić nawet kolejnymi meczami u siebie z Zagłębiem L oraz z Polonię W-wa bo te zespoły przyjadą tutaj po punkty.

ps: szczególne pozdrowienia kolejny raz dla panów z Dworcowej,kawka ,koniaczek i fajrant, przelewik na konto i jakoś tam będzie. AAA i jeszcze podpiszcie nowy,najlepiej od razu z 5-cio letni kontrakt z tym panem który ma klapy na oczach jak koń i obudzimy się wszyscy w 1 lidze bo do tego K%^..&A DĄŻYCIE :evil:
Choć dzieli nas dużo, łączy jeszcze więcej niebiesko czerwona krew która wypełnia nasze serce.
Spoxx

Postprzez cloner » So kwi 24, 2010 11:25 pm

AAA i jeszcze podpiszcie nowy,najlepiej od razu z 5-cio letni kontrakt z tym panem który ma klapy na oczach

Można wiedzieć, który ma klapy na oczach?
Bo jeśli chodzi o trenera, to moim zdaniem dziś zaryzykował jak nigdy. W II połowie wprowadził Bykowskiego oraz Radzewicza i graliśmy PIĄTKĄ ofensywnych graczy :!: (Bykowski, Podstawek, Bażik, Radzewicz, Barcik)

Przegraliśmy, trudno, zdarza się. Gorsze jest to, że piłkarze nie podeszli podziękować, czego oni się . bali? przecież bluzgów w ich stronę nie było po gwizdku, najwyżej gwizdy, co przecież jest nieodłącznym elementem stadionów piłkarskich.

Oby w środę z Ruchem nam to wynagrodzili.
"Jesteśmy elitą, nie tłumem, w sercach nosimy dumę"

SU!
cloner

Postprzez boruTa » So kwi 24, 2010 11:28 pm

z Ruchem oni nam wynagrodzą ... jak zawsze , oni nie czują klimatu ....obym to odszczekał .....
boruTa

Postprzez PB fun » So kwi 24, 2010 11:39 pm

cloner napisał(a):
AAA i jeszcze podpiszcie nowy,najlepiej od razu z 5-cio letni kontrakt z tym panem który ma klapy na oczach

Można wiedzieć, który ma klapy na oczach?
Bo jeśli chodzi o trenera, to moim zdaniem dziś zaryzykował jak nigdy. W II połowie wprowadził Bykowskiego oraz Radzewicza i graliśmy PIĄTKĄ ofensywnych graczy :!: (Bykowski, Podstawek, Bażik, Radzewicz, Barcik)

Przegraliśmy, trudno, zdarza się. Gorsze jest to, że piłkarze nie podeszli podziękować, czego oni się %^&*@ bali? przecież bluzgów w ich stronę nie było po gwizdku, najwyżej gwizdy, co przecież jest nieodłącznym elementem stadionów piłkarskich.

Oby w środę z Ruchem nam to wynagrodzili.

Cloner, a czy nie mógł tak grać od początku? Po za tym tu już nawet nie o to chodzi, ale o to, że zamiast Basty czy Tymińskiego gra Kulpaka, zamiast Telichowskiego beznadziejny Kotrys, zamiast Reimana, Kuranty, zamiast Kulpaki, Killar? Dlaczego na mecz u siebie na ławkę bierze 1 napastnika? Jakim cudem w 85 minucie za napastnika wchodzi pomocnik, o nazwisku Nowak...
PB fun

Postprzez bajer » So kwi 24, 2010 11:42 pm

cloner napisał(a):

W II połowie wprowadził Bykowskiego oraz Radzewicza i graliśmy PIĄTKĄ ofensywnych graczy :!: (Bykowski, Podstawek, Bażik, Radzewicz, Barcik)

Niesamowite. Aż pięciu ofensywnych graczy. 2 napastników, 2 bocznych pomocników i cofnięty z ofensywnego pomocnika do środka Bazik. Aż to ryzykant ten Szatałow.
No ale w końcu graliśmy u siebie z Cracovią, strach sie bać.
bajer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poprzednie sezony

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników