MrN napisał(a):fajna wiadomość może jak Szatałowa zwolnią to Jacek zostanie trenerem
krzys67 napisał(a):Patrzcie chłopcy, telewizja, kamery ...w II lidze tego nie będzie"- tak motywowal młodych pikarzy przed jednym z meczów (nie pamietam którym)
Radzio101 napisał(a):krzys67 napisał(a):Patrzcie chłopcy, telewizja, kamery ...w II lidze tego nie będzie"- tak motywowal młodych pikarzy przed jednym z meczów (nie pamietam którym)
Bodajże przed meczem z Widzewem w Łodzi.. Do niedawna miałem nawet ten filmik na dysku ale się zapodział.. Wiem, że kilka osób kolekcjonuje takich rzeczy.. Mógłby ktoś przejrzeć dysk i wrzucić filmik na forum?
jakub_BTM napisał(a):święta racja.
Polonia-przyjaciele Jacka to byłby hit.
Wolę obejrzec Żmiję na bramce niż jakiegoś czecha![]()
Tylko teraz niech coś takiego organizują podają termin bo urlop muszę sobie jakoś pod to ustawic:)
kafir napisał(a):Obchody powinien zakończyć turniej przyjaźni z Arką, Oderką (Garbarnią?) i szpilem pożegnalnym Króla Jacka Trzeciego.
Panie Marku Pieniążku!
Jo Uociec krzestny Olimpioka licza na Wos.
Pyrsk
kafir napisał(a):jakub_BTM napisał(a):święta racja.
Polonia-przyjaciele Jacka to byłby hit.
Wolę obejrzec Żmiję na bramce niż jakiegoś czecha![]()
Tylko teraz niech coś takiego organizują podają termin bo urlop muszę sobie jakoś pod to ustawic:)
W temacie dotyczącym obchodów 90 lecia powstania Polonii napisałam, żekafir napisał(a):Obchody powinien zakończyć turniej przyjaźni z Arką, Oderką (Garbarnią?) i szpilem pożegnalnym Króla Jacka Trzeciego.
Panie Marku Pieniążku!
Jo Uociec krzestny Olimpioka licza na Wos.
Pyrsk
I myślę, że te dwa wielkie dla klubu wydarzenia dobrze byłoby połączyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników